descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Közösségi szoba
if i cannot move heaven, i will raise hell
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Thomas Nightingale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
new york
foglalkozás :
hunting the shadows
Karaktered arca :
christopher wood
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

caralyn & oswin
i guess it's time for fun?
[You must be registered and logged in to see this image.]Valahogy ennek az egésznek azt hiszem nagyobb hangulata lett volna, ha tökéletesen be tudtunk volna hozzá sötétíteni, meg tényleg kényelmesen ücsörögtünk volna egy moziban inkább. Nem tudom, de az, ha az ember elmegy egy moziba, akkor annak megvan a maga különleges varázsa. Annyival másabb, mikor ott van egy közegben, amelyből úgymond nem szabadulhatna elméletileg, de aztán végső soron mégis.. Azonban valahogy mégis gyorsabban telik az idő és valahogy jobban magával ragad a film. Nem, minta a kommentek zavartak volna, sőt teljesen aranyosnak találtam Cece-t, de ha már tényleg ki akarunk kapcsolódni és nem megyünk el a moziba, akkor válaszunk kevésbé gyerekes szórakozást. – Lényegében valaki mondd valamit, amit nem csinált még az életében aztán, ha a másik kettő már csinálta, vagy valaki a kettő közül az, akkor inni fog. Már előre érzem, hogy én elég sokat fogok inni. – Valahogy van azaz érzésem, hogy Cece elintézi nekem, hogy a fele italt én magam igyam majd meg, de azt mondjuk elfelejti, hogy lehet, hogy ő ismer engem, de ez még koránt sem jelenti azt, hogy én nem ismerem őt. Ha, harc hát legyen harc.
Na, de akkor hamarosan jövök, addig meg igyekezettek nem bealudni. – Felpattantam, majd a szobámba mentem, hogy értelmes göncöket kapjak magamra, meg magamhoz vegyem a pénztárcámat aztán már el is hagytam az intézetet, hogy elugorjak piáért.
. . .  
Maximum egy fél órát lehetettem távol, mert tényleg igyekeztem a lehető leghamarabb megfordulni. Néha én magam is szeretnék olyan képességet, mint Clarissa-nak van. Mennyire menő lenne már csak úgy random portált nyitni aztán már meg is fordultál meg be is vásároltál. Határozottan látom az előnyeit. – Na, remélem nem maradtam le sok mindenről. – Azzal pedig az asztalra helyezem az üvegekkel teli zacskót. A zsebemből pedig előveszek három apró feles poharat. – Ezt pedig nem tudjátok honnan van. – Néha jó, hogy a mondének között feltűnés nélkül tud mászkálni az ember és nem volt kedvem különösebben pénz kidobni pohárra. Főleg, hogy már amúgy is a mondénok fele a táskájába süllyesztett egyet. De fura kimondani, hogy mondénok.. Mikor egykoron még én magam is az voltam. – Szóval ki kezdi? – Kivettem az első kezembe kerülő üveget, majd mindhárom poharat megtöltöm vele. – Vodka jó lesz? – Bár most már értelmetlen a kérdésem, de azért csak nincs bajuk vele.
Caralyn Ravenheart
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
dark corners
foglalkozás :
baking + video games
Karaktered arca :
Melissa ♥ Benoist
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

oswin & tommyboy
live like there's no tomorrow
[You must be registered and logged in to see this image.]A filmet nézve, habár vicces volt és szórakoztató néha azért egyszerűen már nem tudtam elhinni, hogy egy csapatnyi ember ennyire kiüsse magát, mikor iszik. Azonban arra valahogy egyáltalán nem számítottam, hogy hamarosan mi is egyike leszünk ennek a csapatnak, mert hogy Thomas felvetette, hát próbáljuk ki. Elveszítették az egyik haverjukat valahol és mi is igyunk? Hát nem tudom, hogy mennyire jó ötlet, de úgy vagyok vele, hogy amíg ésszerű keretek között tartjuk meg ezt az egészet addig nagy baj nem lehet, nem? Meg azért mégis csak árnyvadászok vagyunk, ha mást nem felbérelünk egy boszorkánymestert, hogy találja már meg az elveszett felünket. – Oké, benne vagyok. De, hogy csináljuk ki legyen a vesztes? Akinek előbb elfogy, vagy akinek majd csak el fog? – Valamennyire tisztában voltam a játékkal, hiszen volt, hogy a mondének között mozogtam. Ez már csak ilyen parabatai dolog volt. Amíg még próbálta odakötni magát egy kicsit néha láttam pár mondén barátját. Bár talán csak egy van, aki igazán hiányolja. A többi meg ezek alapján csak látszat barát volt. Amúgy sem az én közegem túlságosan a mondén bagázs, de azért elég kegyetlen, hogy mennyire felszínesen képesek viselkedni egymással. Persze ez bennünk is ugyanúgy megvan, de mégis másabb, hogy egymásra kell számítanunk a túlélés miatt.
De siess vissza. – Azzal pedig a kezdő löketet is megadom neki és az agyam szüntelenül kattog azon, hogy mégis milyen megoldással lenne az egész játék a legizgalmasabb.
Figyeltem, ahogy elhagyta a szobát, majd pedig a film már csak puszta háttérzajként szolgált és nem is igazán figyeltem oda rá. Valahogy már nem volt olyan szórakoztató. Jobb lett volna több embert idetömöríteni, de ha ennyi jött össze, akkor ennyi. Nem kesereghetek azon, amit nem tudok megváltoztatni. – Annak örülnék, de akkor el kell árulnod, hogy hova tüntette el a harmadikat, mert arra igazán kíváncsi lettem volna. Valami csajos, szívfacsarós dolog és habár kínozni is szerettem volna vele egy kicsit Thomas-t, mert ha jól rémlik ezzel cserkészett be egy csajt anno, vagy mi.. De aztán nem tudom.. A lényeg, hogy szívesen megnézném és, ha csatlakozol hozzám az csak plusz jó dolog. – Szívesen töltenék el személyesen is több időt Oswin-nel, hiszen annyira tündéri lánynak tűnik. Meg, aki fontos Thomas-nak az nekem is fontos.
 
Oswin Willeheart
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
him
Karaktered arca :
Amy Jackson
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


[You must be registered and logged in to see this image.]
- Azért a hisztis gyerek kérdése valahogy eléggé távol állónak tűnik tőled. - vonom összébb a szemöldökeimet, némi zavarral, némi hitetlenséggel a vonásaimban, mert valahogy elképzelni sem tudom, hogy képes lenne rá. Meg azt se nagyon, hogy egy lapon lehetne emlegetni őket. Sosem láttam még olyannak, leginkább ebből fakad a reakcióm.
- Komoly? Oké, most már világosíts fel, mennyire voltál felkészülve a vizsgád előtt? - a mosoly megmarad az ajkaimon. Nem is tudom, eddig valahogy mindig azt gondoltam róla – és a többiekről is –, hogy nagyon is felkészülten és tudatosan mentek neki a vizsgájuknak. Hiszen egytől egyig olyanok, akikre fel lehet és fel is kell nézni. Profik. Mit profik, vérprofik. Baromi jól értik a dolgukat, bátrak, tapasztaltak, erősek. Pontosan olyanok, akikre bármikor, gondolkozás nélkül bíznám az életemet és nagyin-nagyon szeretnék én is rájuk hasonlítani, mégis állati messzire érzem magam ettől. Ahogy egyre közelebb a vizsga napja, annál inkább.
A filmet csendesen figyelem majdhogynem a kanapé sarkából csak Caralyn közbevetésére figyelek fel és fordítom a lélektükreim kékjeit felé. Mielőtt azonban még bármit is közbevethetnék, a középre befészkelődő ragadja meg a szót.
- A felelsz vagy merszt ismerem, de mi azaz én még soha dolog? - ráncolom összébb a szemöldökeimet és ezzel együtt el is veszítem a figyelmem a filmet illetően. Ugyan ötletem van arra, hogy mit is kell bevallani az utóbbi játékban, de az ivással még nem sikerült összekössem, mégis miként működik a játék.
Megvárom ugyan, hogy Caralyn mit mond, de valójában nagyon nem rugdalózom az ellenkezés mellett.
- Részemről oké. - teszem fel mindkét kezemet magam előtt. Mondjuk az alkohol és én nem igazán vagyunk túl jó vagy ismerős barátok, de ugyebár nem is önmagam kiütése a cél, viszont robbantani sem szeretném a bulit, úgyhogy felőlem akár mehet is a dolog.
Nem tudom, hogy a szőke tincsek tulajdonosa a parabatai-jával tart-e vagy marad, de ha a kanapé mellett döntök, akkor az egy szem hímnemű távozása után valamikor felé fordulok.
- Ha gondolod, később szívesen megnézem veled akár ezt, akár a másik vagy bármelyik filmet. - feltételezésem szerint, ha már megszervezte ezt a filmezős estét, akkor érdekelné a végéig. Persze nem kötelező, ez inkább csak rajta múlik, én meg szívesen alkalmazkodok bármihez.

Thomas Nightingale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
new york
foglalkozás :
hunting the shadows
Karaktered arca :
christopher wood
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

caralyn & oswin
i guess it's time for fun?
[You must be registered and logged in to see this image.]- Határozottan nem egyszerű vele lépést tartani, de amíg próbálkozom addig nem fogok orra esni és hisztis gyerek módjára feladni. - Nem olyan egyszerű követni minden téren Cece-t, de pontosan ezt szeretem benne annyira. Tele van energiával és néha még a legapróbb dolgokért is tud lelkesedni. Néha túlságosan is lelkesedik. Bár már kezdem azt érezni, hogy kénytelen vagyok megtanítani néhány mondén dologra. Esetleg bemutathatnám neki titokban a mondén világot anélkül, hogy más elkezdeni piszkálni, amiért egy kicsit jobban vonzza, mint az árnyvilág, amibe beleszületett. Én is kaptam eleget azért, mert mondének neveltek. Aztán tettem arról, hogy mindenben lekörözzem az aranyvérű árnyvadászt. Azóta valahogy befogja a száját. Cece-ről meg egyenesen lepörögnek az ilyenek. Általában.
- Hát, ha csak kettőben vagy bizonytalan, akkor már most előrébb vagy, mint én voltam a vizsgám előtt. - Idő kellett, mire beivódott a lelkembe az a sok jel. Idegennek tűntek és természetellenesnek. Már szinte a hajamat téptem tőlük, hogy miért nem lehet egyszerű háromszög, meg kör és, akkor mindenkit hagyjunk békében, de nem kellett volna egyáltalán meglepődnöm az angyalok nagyzolásain. S lényegében az ő jeleiket használjuk.
. . .
- Ha gondolod letesztelhetjük élőben. Akár most is.. Kimegyünk és megnézzük, hogy ki tud több felest meginni. Akár még játékot is tolhatunk közben. Felelsz, vagy mersz.. Avagy ott van még az én még soha dolog.. Aztán a popcorn felszívná az egész piát utána, úgyhogy semmi bajunk nem lenne. - Valahogy nem kötött le a film, hiszen volt hozzá már szerencsém. Amikor még igyekeztem a saját mondén életemet összekötni az árnyvilágéval és néhány haverral belógtunk a vetítésre. Néha hiányoznak ezek az egyszerű emlékek. De így valahogy kicsit jobban érzem magam a bőrömben, hogy valami mondén dolgot csinálunk. - Na, ki van benne? Vagy inkább végignézzük, aminek úgy is tudjuk, hogy viszonylag jó vége lesz? Bár ti nézhetitek, amíg én elugrok piáért. - Néztem a két lányra, hogy mégis milyen döntést fognak meghozni. Határozottan szórakoztatóbb lett volna az alkohol bódította vizekre evezni, de mindez rajtuk múlott.
Caralyn Ravenheart
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
dark corners
foglalkozás :
baking + video games
Karaktered arca :
Melissa ♥ Benoist
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

oswin & tommyboy
live like there's no tomorrow
[You must be registered and logged in to see this image.]Megannyi őrültség övez bennünket, úgyhogy azt gondolom ez a kis szórakozás egyikünknek sem fog különösebben ártani. A legtöbben valahol az utcákat járják, hogy járőrözzenek, vagy egyszerűen csak nem állunk olyan közel, hogy bármelyiküket is zaklassam az őrült ötletemmel. Így a két mondén gyökerekkel rendelkező csodabogarat vontam be magam mellé ebben a kis akcióban, ami remélem, hogy mindhármunk részére szórakoztató lesz.
Könnyedén vágódtam le a kanapéra és mosollyal az arcomon köszöntem meg a vizet, amit Oswin hozott és magam mellé helyeztem a kanapé támlájára, majd figyeltem, ahogyan elindult a film. Szinte csillogó szemekkel néztem az egész mondén technológiát. Olyan lényűgözönék tartottam mindig is a dolgaikat, hogy mennyi mindent képesek fejleszteni mondhatni a semmiből. Azt viszont sajnos rettenetesen sajnáltam, hogy mindezekből keveset használhatunk fel az árnyvadászként, hiszen nem szabad elfelejtenünk, hogy a mágia és a technológia koránt sem olyan jó párosítás. Bár lehet, hogy a jövőben majd többet nyaggatom ezzel kapcsolatban Thomas-t, hogy mindent megtanulhassak tőle. Mert azért néha jó lenne egy kis mondén kikapcsolódás. Bár talán elmehetnénk legközelebb egy moziba, de határozottan sokkal meghittebb így hármasban, mint kimozdulni.
- Mekkora az esélye annak, hogy valaki tényleg ennyire leigya magát? Ez az egész totál elmebeteg. - Kommentálom a filmet, miközben veszek egy marékkal a Thomas ölében pihenő adagból és az egészet a számba tömöm, mintha valami verseny lenne, hogy ki tudja a legtöbbet magába tömni, holott csak annyi a célom az egésszel igazából, hogy befogjam a számat, mert nem akarom senkinek elrontani a szórakozását azzal, hogy túlságosan sokat szövegelek közben. Elméletben az eléggé el tudja rontani a dolgokat, bár nem mondhatom el előre, hogy mi fog történni, mert még nem láttam, de még így is tud kényelmetlenségeket okozni a helyzet.  
Oswin Willeheart
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
him
Karaktered arca :
Amy Jackson
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


[You must be registered and logged in to see this image.]
Szélesebb ívbe hajló mosollyal az ajkaimon, ami végül egy halk kuncogásba torkollik, hallgatom a szőke tincsek tulajdonosával kapcsolatban elhangzottakat. Mindig is irigyeltem azokat, akik ennyire képesek pörögni és ezáltal inspirálnak másokat is. Nem igazán ismerem jól Caralynt, de azt már észrevettem, hogy aki a környezetében van, az sosem unatkozik egy percet sem. Magával ragadó a személyisége és nem mellesleg fantasztikusan jó árnyvadász is. Thomas pedig baromi szerencsés, hogy ilyen parabatai-a lehet.
- Lépést tudsz még vele tartani? - nem feltételezem, hogy nem, ezért szinte már-már költői lesz a kérdés. Talán nincs is más választása, talán egy cseppet sem bánja. Talán egy nap a közeli barátaihoz tartozhatom majd én is. Jó lenne.
- Egészen sokat. Egyelőre naivan azt hiszem, hogy minden rúnát sikerült megjegyeznem, de tudod, hogy szokták mondani; a puding próbája az evés. A szerencse és a hűség megrajzolása viszont nehezebben megy, mint a felismerése. - pedig nem csak úgymond olvasnom kell őket jól majd a későbbiekben. Megvonom a vállamat, alig láthatóan, de nem igazán érdektelenségből, inkább csak annak okán, hogy előbb-utóbb majd megbirkózom ezzel is. Másoknak is sikerült, talán nekem is fog. Bízom benne legalábbis.
Caralyn felbukkanására vagy visszatérésére, attól függ, ki honnan nézi, én is felkapom a tekintetem és a néma üdvözlés után sietek a segítségére a halomnyi kukoricával. Tényleg nem aprózta el, ezt el kell ismerjem. Amint megvan a ropogtatni való helye az asztalon, áttérhetünk a megnézendő választékra, amelyeknek a címfelsorolása nem sokat mondd a számomra. Nem is emlékszem mikor volt, hogy leültem megnézni egy filmet, de nem mostanában az biztos. Érdeklődéssel figyelek hát arra, amikor rövid összefoglalót kapok belőlük.
- Kezdjük akkor a vígjátékkal? - a horror akkor izgalmasabb, ha már késő éjjel van, legalábbis, amíg még a mondének között éltem, így hittük. Ma már nem tudnám megmondani, mert a mindennapi átlagos életünk is nagyjából lefedi a horrorfilmek sztorijait. Vérfarkasok, vámpírok, démonok és még számtalan faj képviselőivel nézünk szembe nap, mint nap, akik, amik a legtöbb ijesztgető filmalkotás központi szereplői. Azt hiszem ma már nem lesz olyan megnézni a műfajba sorolt mozit, mint akkor volt, mikor még mit sem tudtam ennek a világnak a létezéséről. Persze, ha a srácok a fordított sorrend mellett voksolnak, akkor számomra az is tökéletesen megfelelő, főleg, hogy ki fog derülni; mindkettőt megnézzük ma.
- Oké, három és plusz egy üveg víz és nem, nem pakolom fel magam nyakig. - egyre szélesedő mosollyal tekintek előbb egyikükre majd pedig másikukra attól függően melyikükre reflektálok éppen, aztán kimegyek a konyhába, hogy limitált folyadékmennyiséggel térjek vissza pár percen belül. Nem akarnám elhúzni az időt, főleg, ha esetleg már mindketten a filmek kezdetét várják, jobban is, mint az én felbukkanásomat. A közös konyhába kiérve a hűtőből felkapok három plusz Caralyn kérésének megfelelően még egy palackot, amiknek a kíséretében érkezem vissza és adom a kezükbe a nekik szántat, majd újra helyet foglalok a kanapé szélén.
Ahogy elindul a kiválasztott film és Thomas a kezébe kapja az egyik adag kukoricát, hasonlóan hozzá én is megfogom valamelyik tálat. A kezembe is markolok a kipattogtatottból, de egy darabig inkább a mozgókép köti le a figyelmemet az evés helyett.

Thomas Nightingale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
new york
foglalkozás :
hunting the shadows
Karaktered arca :
christopher wood
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

caralyn & oswin
i guess it's time for fun?
[You must be registered and logged in to see this image.]Egy részem már érzi, hogy elég rossz döntést hoztam, hogy ebbe belementem, de az biztos, hogy  büntetésem úgy kétszeresen, ha nem háromszorosan rosszabb lenne, amiért kihagytam volna. Plusz, akkor érezhetném megállás nélkül, hogy mennyire dühös, mert biztos nem fogná vissza az érzelmeit csak, hogy úgy igazán érezhessem a törődést.
- Megállás nélkül pörög. Szerintem már nem tudja, hogyan kell leállni. - Határozottan egy olyan személyiség, aki néha túlságosan is sokat tud pörögni, megállás nélkül. Mintha szándékosan arra menne ki, hogy letesztelje igazából mennyi terhelést is bír el. - Mennyit sikerült haladnod? - Tettem fel a kérdést, mikor felhozta, hogy tanulással telt a délutánja. Hát sosem voltam az a típus, aki szeretett különösebben tanulni sem a mondén világban, sem itt. A különbség mondjuk az, hogy itt ténylegesen hasznos dolgokat tanítottak, amit a mondén iskolára nem kifejezetten mondhatok el. Nagyon sok őrültséggel van még tele a fejem, ami onnan megmaradt.
- Azért te ne pakold fel magad nyakig vízzel. - Bár azért remélem, hogy Oswin nem egy hordót akar majd begurítani, ami tele van vízzel. Popcornból már így is van elég egy hadseregre nem szükséges még vízből is betárazni.. Persze lehet, hogy arra jobban szükség lesz a sok sós csemege után.
Megadóan emelem fel a kezeimet, mint aki tényleg nem csinált semmi rosszat és előre félek attól, hogy tényleg megcsinálja. Még azt is el tudom képzelni, hogy álmomból fog felrángatni, hogy még kellemetlenebb legyen az élmény.
Sóhajtottam egyet arra, mikor közölte, hogy akkor mind a kettőt megnézzük. Na, most már tényleg örülök, hogy kidobtam az a nyamvadt harmadikat, mert attól én biztosan kikészültem volna.
Miután elindítottam a filmet levágódok a kanapé közepére a két lány közé és az ölembe veszem az egyik adag popcorn-t nem is igazán figyelve arra, hogy akkor ez most melyik ízesítésű akar lenni.
Caralyn Ravenheart
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
dark corners
foglalkozás :
baking + video games
Karaktered arca :
Melissa ♥ Benoist
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

oswin & tommyboy
live like there's no tomorrow
[You must be registered and logged in to see this image.]Talán egy kicsit tényleg sikerült túlzásba esnem, ami a popcorn-t illeti, de sosem voltam jó abban, hogy visszafogjam magam. Na, meg persze imádok enni, ami szerencsére a sok edzésnek köszönhetően nem tükröződik rajtam, de nem hiába szoktam sütögetni, aminek a nagy részét azért Dom pusztítja magába, de ez már teljesen más kérdés. Meg a popcorn az annyira azért nem is vészes.. Meg szerintem film közben úgy is magától lapátolja majd mindkettő befelé egészen addig, míg az összesnek az aljára nem érnek. Élménye lesz nézni és már előre várom a pillanatot, hogy én márpedig megmondtam!
- Azt hiszem az egyik romantikus volt, ami eltűnt... Valamelyik horror valamelyik vígjáték bár cím alapján én mindegyiket el tudom képzelni horrornak. - Azzal megfordítom a kezemben a két dvd-t és olvasni kezdem a leírásukat hátha azzal egy kicsit közelebb kerülök a megoldáshoz. De nem. Mindkettő elég érdekesen hangzik, mindenesetre úgy is a társaság a lényeg. A filmet mindig ki lehet figurázni.. Azt hiszem.
- Tényleg a víz. - Csapok a homlokomra. Hogy is felejthettem el. - Szerintem, ha hozol három üveggel az elég lesz.. Talán.. - A tekintetem a popcorn halomra téved. - Legyen inkább négy. - Szólok utána a biztonság kedvéért. Nem gondoltam bele, hogy innunk kell majd ennyi sós rágcsa miatt. Na, nem mintha olyan gyakran csinálnánk ilyen kis kikapcsolódós filmes estéket. - Tudom, hogy te dugtad el valahova és meg fogom találni.. Aztán kénytelen leszel végignézni velem. Vagyis magadban. Mert kikötözlek. Szemhéjadat felfeszítem és nézni fogod. Nincs apelláta. - Persze eszem ágában sincs megkínozni.. Na, jó talán egy kicsit szívesen tenném, de ez inkább arról szól részemről, hogy beismerje, hogy ő volt az, aki sunyi módon Eldugta előlem a harmadik filmet.
- Megnézzük mindkettőt egymás után. - Közöltem végül vidáman, majd levágódtam a kanapé egyik szélére és vártam, hogy Thomas elindítsa nekem őket... Még mindig nem vagyok otthon teljesen a mondén dolgokban.
Oswin Willeheart
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
him
Karaktered arca :
Amy Jackson
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


[You must be registered and logged in to see this image.]
- Nincs mit. - a mosoly még ott van ajkaimon és tényleg nem kell megköszönnie, hiszen épp az előbb állítottam, hogy nem is láttam semmit. Az meg természetes a számomra, hogy megőrzöm a titkát, akkor is, ha most nem valami nagy dologról van szó. Könnyed komolyság húzódik a jó kedély felszíne alatt és mire leteszem magam mellé, addigra át is térünk teljesen más témára. Enyhén ívelem feljebb a szemöldökeimet a beszámolót hallgatva Caralynról. - Huh, akkor eléggé sűrű estéje volt. - bólintok pár aprót és bár nem teszem szóvá, sejtem azért, hogy nem tényleges felkötésről lehetett szó, de lehet jobb, ha nem nagyon feszegetem ez egészen pontosan mit is takart ez a részéről.
- Ezt jó hallani. Nekem leginkább tanulással telt. Úgy érzem, lassan szétrobban a fejem és nem fér már bele semmi több. - itt azonban abba is hagyom az egyáltalán nem izgalmas napom beszámolóját, ahogy Caralyn is megjelenik a hatalmas adag popcornnal.
- Persze, máris. - Thomasszal együtt mozdulok, hogy én is elvegyek tőle a temérdek mennyiségből és segítsek a lepakolásban. Ahogy felsorolja, hogy melyik milyen, úgy követem nyomon a választékot.
Tényleg nem aprózta el a dolgot, ahogy arra gyakorlatilag Thomas is rávilágított. Visszahelyezkedek közben a kanapéra, ugyanúgy, felhúzott térdekkel, mint korábban is.
A felsorolást érdeklődéssel hallgatom végig, az eltűnttel kapcsolatban pedig nincs mondanivalóm. Gyakorlatilag még szinte itt sem voltam, amikor nyoma veszett, de erről amúgy sem tudok semmit sem.
- Igazából egyiket sem ismerem. Miről szólnak? - az utóbbi időben filmekre egyáltalán nem volt időm és ez nem csak néhány hetet vagy hónapot foglal magába. A gondolataimat annyira lekötötte a gyakorlás és tanulás és, hogy behozhassam a lemaradásomat mindenkihez képest, aki szinte egész életében árnyvadásznak készült, hogy a szórakozás ezen formája már régen nem szerepelt nálam a listán.
- Mielőtt elkezdjük, hozok egy üveg vizet. Ti kértek valamit? - megint felállok a kanapéról. Nem akkor akarok kimászkálni, amikor már megy a film és a sós kukoricához azt hiszem el fog kélni a folyadék is. Ha van kívánságuk, hogy mit kérnek, akkor természetesen azzal együtt fogok majd visszatérni két-három perc múlva a konyhából.
- Meg is van. - pakolok le a kezemből, amint visszaérek és harmadszorra is lecsüccsenek. Részemről akár el is kezdhetjük, már amennyiben eldőlt végre, hogy melyik filmet fogjuk megnézni.

Thomas Nightingale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
new york
foglalkozás :
hunting the shadows
Karaktered arca :
christopher wood
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

caralyn & oswin
i guess it's time for fun?
[You must be registered and logged in to see this image.]Igyekeztem a lehető legkevesebb feltűnést felhívni magamra, amikor egyszerűen kihajítottam az ablakon azt a nyamvadt dvd-t, de úgy gondolom, hogy azt a szenvedést, amit annak a filmnek a végignézése okoz egyetlen démon sem tudja leutánozni. Legalábbis a saját nézeteim alapján határozottan. Visszagondolva már a csaj sem értem meg igazán a fáradtságot, amit a film okozott.
- Köszönöm. - Rendkívül hálás vagyok, amiért Oswin nem árul be. Tulajdonképpen ez még nem igazán dőlt el, de azért reménykedem, hogy megőrzi a titkomat, miszerint kidobtam azt a nyamvadt filmet. Nem is értem, hogy miért ilyen filmeket hozott magával. Határozottan valami idióta adta a kezébe. Ezek közül talán egy az, ami úgy nézhető kategória, de egy határozottan nézhetetlen, úgyhogy repülnie kellett. - Ja, nem.. Azzal már végzett. Utána pedig fel akarta kötni magát. Most épp popcorn-t készít. - Van azaz érzésem, hogy túlzásba fog esni. Vele kapcsolatban pedig elég sokszor jók a megérzéseim.
- Egész békésnek mondható a többihez képest.. neked? - Manapság már semmit nem mondanék kifejezetten békésnek, de azért viszonylag nyugisabb volt, mint az eddigiek. Úgyhogy ez amolyan tökéletes napzárás. Főleg így, hogy nem azt a szart kell néznem. Így határozottan vehetjük a nap megkoronázásának.
Szinte éreztem, hogy ez lesz, ahogy ki se látszott Cece a sok popcorn mögül úgy pattantam fel és segítettem neki pár tállal. - Ugye tudod, hogy úgy néz ki hárman leszünk? Nem hegy hadseregnek kellett készülnöd. - Néha tényleg úgy érzem, ha kajáról van szó, akkor Cece nem igazán ismeri azt a szót, hogy mérték.
Féloldalas mosoly kíséretében nézem, ahogy keresgéli a filmet a szúrós tekintetére pedig csak ártatlanul megrántom a vállamat, mintha nem tudnám miről van szó. - A hölgyeké a választási lehetőség. - Én egyiket sem szívlelem különösebben, úgyhogy részemről akármelyiket válasszák ki elviselem. Csak ne akarják valahogy megkeresni, lekalózkodni vagy bármi ilyesmi a szerelmünk lapjait, mert én tuti biztos, hogy kiszúrom a szemeimet.
Caralyn Ravenheart
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
dark corners
foglalkozás :
baking + video games
Karaktered arca :
Melissa ♥ Benoist
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

oswin & tommyboy
live like there's no tomorrow
[You must be registered and logged in to see this image.]Teljesen lelkes voltam. Kell egy kis kikapcsolódás. Nem öldökölhetünk állandóan démonokat. Néha kell egy kis lazítás. Bár a meghívottak része talán el sem jön, meg aztán, ha valaki meglátja, hogy mondén szórakoztatást választottam, akkor biztos ki fognak fordulni az ajtón. De legalább Thomas biztosan ott lesz és ez is elég.
A kukorica pattogását hallgatom, miközben a gondolataimba mélyedek. Nem tudom, hogy mihez fogunk kezdeni, de annak örülök, hogy legalább abban biztos lehetek, hogy Thomas ott lesz velem minden egyes lépésnél. Nem is tudom mit csinálnék nélküle. Azt hiszem mindketten úgy el lennénk veszve, hogy csak na. Jól kiegészítjük egymást. Ezért pedig nem is lehetnék hálásabb.
Miután sikeresen kipattogtattam az összes kukoricát már csak az volt a nagy feladat, hogy mindezt valahogyan el is szállítsam vissza a szobához. Kérhettem volna valakitől segítséget, de nem nekem aztán minek. Kicsit dühös lettem magamra, de aztán inkább kreatív módon oldottam meg a szituációt. A szobához érve a lábammal löktem be az ajtót, mert semmit nem láttam igazából a popcornnal tömött halmok mögül. - Segítene valaki? - Próbáltam egyensúlyozni az edényekkel és, ha valamelyikük, vagy mindketten segítettek, akkor könnyedén tettem le a maradék tálat a kis kávéasztalra, ami a kanapé előtt helyezkedett el. - Szóval.. A sósat meg a vajasat összeöntöttem. A sajtos meg chilissel kevertem és van egy sima sós, meg egy vajas is. Nem tudom melyiket szeretitek... - Büszke mosollyal nézek végig az alkotásomon, majd pedig a filmeket veszem a kezembe, de a háromból csak kettőt találok meg.. - A viasztesteket, vagy a másnaposok.. Nem tudom hova tűnhetett a szerelemünk lapjai.. A három közül azt mondta a srác az a tuti választás.. - Kicsit idegesen keresgetni kezdem a harmadik dvd-t, de mintha a föld nyelte volna el. Hacsak nem a föld volt az, hanem Thomas.. Vagy Oswin. Mikor kimentem határozottan megvolt. A keresést egy szúrós tekintettel az irányukba adom fel végül és emelem a kezembe a dvd-ket, hogy akkor válasszanak a maradék kettő közül.  
Oswin Willeheart
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
him
Karaktered arca :
Amy Jackson
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


[You must be registered and logged in to see this image.]
A rúnákat veszem újra sorra, nem azokat, amelyeket már viselek, hanem, amikhez még nem volt szerencsém, de a vizsgára tökéletesen ismernem kell, amikor meghallom a szobám ajtajánál való matatást. Törökülésből kelek fel az ágyam közepéről és puha léptekkel haladok végig a szőnyegen, meg a padlón, a kilincset pedig határozottan nyomom le és kukkantok ki a folyosóra. Ekkora azonban már csak a szőke tincsek gazdájának hátát látom, ahogy elhalad és amikor utánaszólnék, egy cetli csalinkázik le az ajtóról a folyosó kövére. Enyhén felvont szemöldökkel halok érte és olvasom el a rajra álló szövegek. Halvány, kedves mosoly ívét húzza az ajkaimra a meghívás. Azt hiszem rám fér a kikapcsolódás és talán nem lesz gond, ha úgy másfél-két órára felfüggesztem az egész napos tanulást. Nem fordulok vissza a kis kuckómként funkcionáló helyiségbe, csak becsukom magam mögött a nehéz tölgyajtót és a cetlit összehajtva az ujjaim között, elindulok a megadott hely felé.
A nyitva hagyott ajtót, csak kicsit beljebb tolom, hogy be tudjak lépni és ekkor látom meg a ma este alacsony reptetést az ablakon át. Nem szólalok meg, inkább csak érdeklődve figyelem, ahogy az ablakon kívülre került száműzetésbe az előbb még kézben tartott és, ha közben nem maradok tovább észrevétlen, akkor megadóan teszem fel magam előtt mindkét kezemet.
- Nem láttam semmit. - az orrom alatt bazsalyogva ingatom meg a fejem, főleg azt látva, hogy milyen módon tette le magát Thomas a kanapéra. Közelebb haladok és szintén a kanapén foglalok helyet. - Caralyn még odavan cetlizni? - mutatom fel a kezemben tartott szokatlan meghívót, hogy kicsit több értelmet adjak a szavaimnak, lévén fogalmam sincs, hogy minden részvevőt ilyen módon próbált lerángatni ide vagy esetleg a mellettem lévőt szóban invitálta-e meg inkább. Azt meg ugye nem volt nehéz kitalálni, hogy ő járt körbe, elhaladtában még láttam az alakját.
- Mi újság amúgy, milyen napod volt? - érdeklődöm, miközben felhúzom a térdeimet és kényelmesebben fészkelődöm el az ülőalkalmatosság kárpitján. Rakoncátlanul hullámos, barna tincseimet összébb terelem, hogy aztán a jobb vállamra húzzam őket előre, miközben minden figyelmemet neki szentelem, amennyiben mesélni kezd, amíg várunk.
Időközben, ha Caralyn is előkerül, kedves mosollyal intek neki köszönésképpen. - Mit terveztetek megnézni? - előbb egyikükre majd pedig másikukra futtatom íriszeimet. Arról pedig mélyen hallgatok, amiről azt vallottam, nem is láttam, amikor beléptem a helyiségbe.

Thomas Nightingale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
new york
foglalkozás :
hunting the shadows
Karaktered arca :
christopher wood
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

caralyn & oswin
i guess it's time for fun?
[You must be registered and logged in to see this image.]Az ajtómon talált cetlivel eleinte nem tudtam, mihez kezdhetnénk, de aztán inkább elengedtem az egészet és csak kidobtam a kukába. Aztán egy sms-nek köszönhetően rájöttem, hogy nem kérés volt az egész, hanem egyfajta parancs. Én pedig ostoba lennék nemet mondani Cece akaratának, mert utána tudom jól, hogy olyan többszörösét kapnám vissza, amit nem igazán tudnék hova tenni. Úgyhogy engedelmesen indulok el a cetli alapján a szobába, ahol Cece éppen pár kábellel akarja felkötni magát. Legalábbis határozottan így látszik. Előbb gondolnám azt, mint azt, hogy valami éppen be akar állítani. - Öööö.. Miért is? - Zavarodottan tekintek rá, de csak a kölyök kutya szemeit látom magam előtt, amivel könyörög és még csak válaszolni sincs lehetőségem.
A helyzet eldőlt. Ő kisétál az ajtón én pedig kénytelen vagyok összekötni a laptopot a tévével. Nem tudom miképpen oldotta meg egyáltalán ezek ide hozatalát anélkül, hogy valakinek felkeltette volna a figyelmét, de ha egyszer akar valamit nincs, aki megállítsa azt hiszem.
Mire végzek még teljesen egyedül vagyok, de amikor megpillantom a filmek közötti felhozatalt felkapom a szerelmünk lapjait, majd kidobom egyenest az ablakon. Azért remélem, hogy nem esik rá senkinek a fejére. Én azonban még egyszer ezt a filmet meg nem nézem az egyszer biztos. Az első alkalommal sem kifejezetten önszántamból néztem végig, de most még csak azért sem fogok. Ahogy újra nyílik az ajtó úgy dobom le magam a kanapéra, mint aki semmi rosszat nem tett. Ez valamilyen szinten igaz is. Csak megmentettem mindenkit egy förtelemtől. Nem biztos, hogy még egyszer kezdeni tudnék valamit egy bőgő nővel is.
Caralyn Ravenheart
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
dark corners
foglalkozás :
baking + video games
Karaktered arca :
Melissa ♥ Benoist
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

oswin & tommyboy
live like there's no tomorrow
[You must be registered and logged in to see this image.]Az esély arra, hogy feldobjuk a talpunkat az elkövetkezendő napok egyikén.. Túlságosan is magas volt. Azonban tölthetnénk ezt az időt hosszas felkészüléssel, de azzal is, hogy egy kicsit elengedjük magunkat és megpróbáljuk egy kicsit elengedni. Körbejártam az intézet szobáit, vagyis inkább csak füleltem, hogy van-e benne valaki, ha volt, akkor nyomtam egy cetlit rá, hogy jöjjenek ide, ha pedig nem, akkor benyitottam és, ha tényleg nem volt senki, akkor tovább haladtam. Bár az egyik szobába határozottan nem akartam benyitni. A fürdőszobából eléggé jókedvű hangok szűrődtek ki, aminek nem kellett volna a fültanújának lennem. Nem tudom, hogy ki bukkan fel, ki nem.. Egy valakinek határozottan fel kell ezért is küldtem üzenetet Thomas-nak a telefonjára is, mert nélküle nem tudom, hogyan üzemeljen be ezt az ördögi masinát.
A nephilimek nem éppen rajongói a modern technológiának, ami érthető, hiszen Idris-ben használhatatlan a sok mágiától, ami körüllengi a világ atmoszféráját. De nem is arra kell, hogy megvédjenek minket. Egyszerűen csak arra, hogy szórakoztassanak. Legalábbis azt gondolom. Nem vagyok túlságosan otthon az ilyesmiben, de három filmet magamhoz vettem, amit egy mondén sózott rám. A szerelmünk lapjait, a viasztesteket és a másnaposokat. Egyik sem tudom miről is szól, de most nem is ez a lényeg. Éppen elvesznék a kábelek kavalkádjában, ahogyan működésre próbálom bírni a tévét, és a kis vackot, amit elvileg laptopnak neveznek, amikor meghallom, hogy nyílik az ajtó. - Thomas! Pont jókor jössz. Filmet fogunk nézni! Nem tudom, hogy kell.. Azt hiszem ez valami mondén dolog.. Te meg értesz a technológiájukhoz, szóval hajrá. - Sikeresen kiszabadulok a kígyózó kábelek alól, majd a kutyás mamuszomban odacsoszogok hozzá. - Kérlek. - A lehető legcukibb kiskutya szemekkel nézek rá, kezeimet a vállára helyezem és a válaszától függetlenül az ajtóhoz sétálok. - Én addig csinálok popcorn-t. - Azzal pedig el is tűnök a konyha felé az utolsó hozzávalót kergetve, közben reménykedem, hogy nem akar felszívódni, mire visszaérek.
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

***
Ajánlott tartalom

all the stories are true

2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Manhattan :: A New York-i Intézet :: Lakószárny-
Ugrás: