descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
- - - nightingale
if i cannot move heaven, i will raise hell
Thomas Nightingale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
new york
foglalkozás :
hunting the shadows
Karaktered arca :
christopher wood
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


-- nightingale
chloe bennet ❖ shadowhunter
A szüleimről rendelkező tudásom mondhatni egyenlő a semmivel. Egyedül a nevemet tudtam meg, ami történetesen megegyezik a tiéddel. Habár én a létezésedről sem nagyon tudok, mert nem akartam nagyon a múltat bolygatni, hiszen így is van épp elég gondom, meg úgy gondolom, ha meg is tudom honnan származik ki vagyok, akkor sem leszek semmivel sem előrébb.
Egy érett, határozott nőszemély vagy, aki büszkén vállalja, hogy a saját neméhez vonzódik. Neked is, ahogyan sok mindenki másnak Alec Lightwood adott erőt ahhoz, hogy kimondd a környezetedben élők számára már amúgy is nyilvánvalót. A fiúk számodra csak arra voltak jók, hogy áttapos rajtuk, legyőzd őket, hogy jobb legyél náluk. Életvidám, határozott természet vagy rendkívül önfejű és makacs. Néha túl sokat vállalsz magadra, aztán mindig megígéred, hogy több ilyet nem teszel, de végül mindig újra meg újra felhalmozod magad körül a teendőket.
Születésed óta árnyvadászok között nevelkedtél, az apád a születésed előtt meghalt, az anyád pedig a szülésbe halt bele, miután megtudta, hogy a nővére fiát elrabolták a kör tagjai. A fiú azóta sem került elő. Azt feltételezték, hogy meghalt, de most, hogy felkerültem a térképre, felvettem a családom nevét úgy gondolod, hogy én vagyok az a rég elveszett fiú. Hogy tényleg én lennék? Nem tudom, de ha a nyakamra ülsz, akkor biztos vagyok benne, hogy együtt kiderítjük, hogy igazából mi az igazság. Hogy egyáltalán tényleg Nightingale vagyok, vagy ez csak egy név, amit rám nyomtak, mint valami bélyeget.


A PB szabadon alakítható, a név is kedv szerint választható, egyedül a családnévhez ragaszkodom értelemszerűen. Aktív, lelkes játékost keresek a szerepére, aki nem tűnik el egy-két kör után! 
20+ ❖ szabad  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek-
Ugrás: