be careful who you trust

the devil was once an angel

Share | 
Noah Taylor Moore
if i cannot move heaven, i will raise hell
Noah Taylor Moore
❖ new member

avatar
Tartózkodási hely :
new york
Karaktered arca :
stephen amell
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


mr. smokey
Noah Taylor Moore
Do you feel the hunger, does it howl inside? Does it terrify you? Or do you feel alive?
stephen amell vérfarkas32a praetor lupus vezetője
the devil is in the details

❖ Becenév:
Noah.
❖ Születési hely, idõ:
1986. november 15. Pittsburgh, Pennsylvania
❖ Családi állapot:
Magányos farkas.
❖ Szexuális beállítottság:
Legutolsó tudomásom szerint heteroszexuális.
❖ Foglalkozás:
Büntetőjogi védőügyvéd.
❖ Ismertetõ jel:
Acélkék szemek, borosta, masszív testalkat, nem igazán van bennem semmi feltűnő.
❖ Átváltozás:
A mai napig viselem a karmolások nyomait a hátamon, a halott szüleim látványát az elmémben. Tizennyolc évvel ezelőtt a Beechwood sugárút mentén elterülő Frick parkban töltöttük a szombatot a szüleimmel, a város közepén, mégis távol az autók és emberek zajától. Én már órákkal korábban indulni akartam, sötétedés előtt hazaérni, a nyüzsgő utcákat járni a barátaimmal, ám a szüleim meg akarták várni, hogy az első csillagok összepettyezzék az eget. Tiszta éjszaka volt, emlékszem, a szél is alig fújt, így igazán nem zavarta őket semmi, csak ültünk hárman a fűben, és figyeltük, ahogy a csillagképek szépen körbeszövik a teliholdat az égen. Békés volt, és nyugodt, mindaddig, amíg a farkasok fel nem bukkantak, négy sárgászöld szempár, három szürke, és egy éjfekete bunda. Nem volt időm megijedni, nem maradt ott már idő semmire, hátat fordítottam és szaladni kezdtem, de az egyik szürke nekem rontott, könnyedén döntött a földre, és az éles karmok könyörtelenül szántották végig a hátam, megakadályozva ezzel, hogy kúszva menekülhessek tovább. Bevertem a fejem, ahogy elestem, de az csupán tompa sajgás volt a karomolásokhoz képest, ellenben elég ahhoz, hogy elveszítsem az eszméletem. Anyám sikító hangja volt az utolsó emlékem, még láttam, ahogy lelöki rólam az állatot, olyan erővel taszította arrébb, mintha nem lett volna több egy kiskutyánál, és őt ismerve még afelől is megpróbált meggyőzni, hogy nem lesz semmi baj, de addigra már rég lecsukódtak a szemeim és elájultam. Másnap kora hajnalban tértem magamhoz, addigra viszont már nem maradt más az életemből, csak vér, sebek és halottak.  
❖ Rang:
A new yorki falka tagja voltam korábban, ám gyakran fordultam meg az előző Praetor szervezeténél is, az akkori vezetőjük gyakran kérte a segítségem az olyan bajba jutott alvilágiak esetében, akik valamiféle összetűzésbe keveredtek a törvénnyel. Most pedig, hogy a Praetor Lupus eddigi mivoltában nincs többé, engedve a külső nyomásnak, jobb lehetőség híján én álltam az élére, és próbálom a semmiből újjáépíteni.
❖ Család:
Átlagosan úgy nyolc testvérem van, néha tizenegy, de van, hogy alig akad három-négy. Margareth az én családom, és az árvák, akik folyton folyvást változnak, cserélődnek az oltalma alatt. Margo amolyan egyszemélyes szeretetszolgálat egy mára már igencsak idősödő, egyedülálló asszony a látás képességével, aki fiatalkorában új értelmet adott a családalapítás fogalmának, és létrehozta az árvák házát a saját otthonában, ahol az egyedül maradt, elhagyott, problémás fiatalokat gyűjtötte össze, látókat, médiumokat, és elsők között szerepelt az én vérfarkas mivoltom is. Margo mindenkinél jobban ismer, feltétel nélkül élvezi minden bizalmam, tudja minden titkom, minden bűnöm, és talán az egyedüli személy a világon, aki ezek fényében is jó embernek tart.
❖ pozitív tulajdonságok
A múltam megtanította a kitartás és a továbblépés fontosságát, a munkám megmutatta, mennyit elérhet egy erős akarat és a kíméletlenség, a Praetor rávilágított arra, milyen kiemelkedő tulajdonság az önfegyelem, a családom pedig bebizonyította, hogy a jó emberismerő készség milyen ritka kincs tud lenni.  
❖ negatív tulajdonságok
Ugyanakkor a múltam magával hozott megannyi elfojtott érzelmet, a munkám tanúsíthatja, hogy valakinek az önfegyelem mellett is lehet lobbanékony természete, a Praetor igazolta, milyen veszélyesen könnyű elveszteni az önuralmat, a családom pedig szüntelen emlékeztet arra, hogy mit sem ér az emberismeret képessége, ha én nem hagyom, hogy egyszer végre engem is kiismerjenek.
❖ legnagyobb félelmed
Egyszer végérvényesen elveszteni az uralmat.
❖ legnagyobb vágyad
Helyrehozni, vezekelni, megbékélni.
❖ legnagyobb titkod
Hogy mennyi vér tapad a kezemhez.
❖ legnagyobb gyengeséged
Audrey.
look deeply into my eyes


"Love, I have wounds,
only you can mend.
Feel my skin is rough,
but is can be cleansed.
My arms are tough
but they can be bent.
And I wanna fight,
but i can't contend."you can see the war inside

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Elfogadásra várók-
Ugrás: