descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Garth -------
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- archivált hirdetés--
Oswin Willeheart
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
him
Karaktered arca :
Amy Jackson
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


Garth ------
szabad
❖ play by
Jensen Ackles (cserélhető)
❖ kor
150+  
❖ faj
warlock
❖ rang
rád bízva
❖ város
NY
❖ foglalkozás
szabadon választható
❖ szexuális beállítottság
hetero  

Még csecsemő voltam, amikor megbízták a Praetor Lupus vezetőjét azzal, hogy vigyázzon rám, téged pedig, hogy ne tudjam meg kicsoda is vagyok valójában. Ennyi lett volna a feladat…
A szüleim Valentine követői voltak, hű tagjai a Körnek és akkor sem volt ez másképpen, amikor mindkettejüket utolérte a halál.
Még a születésem előtt kísérletezett anyámon Valentine az ő beleegyezésével és tudtával (na meg lelkesedésével), azt remélve, hogy majd meghozom a várva várt eredményt Morgensternnek, csakhogy nem sikerült. Megidéztek egy nagy hatalmú démont, aki ugyan vérét adta a procedúrához, azonban mikor a világra jöttem nem volt semmi különleges bennem, átlagos voltam, mint akármelyik csecsemő.
Anyám és apám is így lemondott rólam, árvaházba kerültem, csak annyit intéztek el, hogy nem érdemlem meg, bármit is megismerhessek abból a világból, amibe beleszülettem. Évente blokkoltatták veled a képességemet, hogy lássam azt, amit a mondének többsége nem, egészen késő kamaszkoromig, amikor minden megváltozott… A te dolgod az volt, hogy végrehajtsd a varázslatot ezeken az éves találkozókon és elnyomd azt a démoni részemet, amely a kísérlet óta szunnyad bennem. 17 éves koromig működött is a dolog, eleinte a PL vezetője, később Noah vitt el hozzád a találkozókra, ám az utolsó alkalommal elmaradt az összejövetel és így megváltozott az egész életem.
Azóta árnyvadász lettem, de ezzel együtt az a démon is megtalált mostanra, akinek a vérét kaptam és mint kiderült, a kísérletezgetés nem is annyira volt eredménytelen, mint gondolták akkor.

A karakter maga nagyon szabadon kezelhető. Annyi a kérésem csak vele kapcsolatban, hogy közösen találjunk olyan okot, ami miatt vállaltad az évente ismétlődő varázslat végrehajtását. Nagyon szívesen ötletek ez ügyben a megalkotóval, illetve számomra nem ismert, hogy a 17. alkalom miért maradt el (de ebben is szívesen segítek kitalálni). Szeretném, ha újra találkoznánk és fény derülne sok mindenre, amiről eddig még fogalmam sincs téged érintően.  

A pb és a név is változtatható, csak egyeztessünk róla. Kettőnkön áll, de szeretném, ha szerves részei lennénk egymás életének, ez azonban nem jelent kizárólagosságot, szóval tényleg minden szempontból saját szájíz szerint alakítható az úriember.
Nagyon várlak és abszolút nem hagylak játék nélkül, csak gyere, siess és, ha megérkeztél, akkor dobj rám egy pmet.          
we need you badly

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: