descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Taharial
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ taharial ❖

Ohh, kedvesem... avagy Taharial!

Hát mi szél hozott hozzánk, mondd csak? Alábukni a Mennyországból, s megtisztíteni a Földet? Ez lenne a célod?   Milyen nemesi cél, milyen lelket, s szemet gyönyörködtető gondolat... vagy mégsem.   Démon vagy.   Közénk tartozol, s nem tehetnéd meg, hogy mást szolgálsz. Ha egy csodálatosan szép napon lehull az álcád előttünk, az igazi démonok előtt, s rájövünk, nem Lucifert szolgálod, Luciferre mondom: halott leszel. S ebben azt hiszem, a Pokol királya sem fog megvétózni.
Ám mindezt félretéve, a nézeteinket, s oldalainkat... a lapod csodálatosra sikerült!   Tetszett, hogy a jelent kombináltad a múlttal - az utolsó beszélgetéseddel Istennel. Tetszett ez a fajta kettősség, a szavak, melyek mondatokká álltak össze előttem.   S maga a kép is, a jelenet, amit elénk tártát. Ugyan néhány apróbb elírást találtam, ez semmit sem vont le a történeted értékéből.
Van lehetőség benned, a karakterben, s mindez csakis arra vár, hogy kiteljesedhessen a játéktéren!  nyami Nem tartanálak már fel túlságosan sokáig, de még engedd meg, hogy elmondjam, a PB mennyire jó választás volt ehhez a történetszálhoz. Angyali, mégis hűvös, s pont ez teszi kissé démonivá.  ballon Nos, menj, foglald le ezt a szép pofit, majd a rangod és irány játszani! Kérlek, kápráztass el minket az irományaiddal!  muhaha

Jó játékot kívánok! olajbogyo
Taharial
❖ Bukott angyal

avatar
Keresem :
A bukásom okét
Tartózkodási hely :
† New York
foglalkozás :
† Kémkedés
Karaktered arca :
† Cara Delevingne
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


Catarina Loss
Taharial
karakterhez illõ idézet
Luma GrotheDémonTöbb ezerBukott angyal
the devil is in the details

❖ Becenév:
Nem szoktak becézni.
❖ Születési hely, idõ:
A Teremtést követően.
❖ Családi állapot:
Egyedülálló.
❖ Szexuális beállítottság:
Biszexuális.
❖ Foglalkozás:
Kémkedés.
❖ Ismertetõ jel:
A levágott szárnyak csonkjai.
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
Bukott angyal.
❖ Család:
Isten a teremtőm, az angyalok a testvéreim.
❖ pozitív tulajdonságok
Mint a tisztaság angyala, szerfelett rendszerető, mondhatni mániákus. Napjai percről percre be vannak osztva, napirendjét külső behatás nélkül biztosan betartja. Angyal lévén, szeret segíteni, és rejlik benne kedvesség, szánalom és irgalom a gyengébbek iránt. Mégis, a legnagyobb erénye a céltudatosság után a hűség. Még a csonkítás próbáján túl is bízik a felsőbb hatalom igazságában.
❖ negatív tulajdonságok
Könnyen dühbe gurul, rendmániáját előszeretettel terjeszti ki a környezetére, és oda nem illő szavakkal nyugtázza, ha valami éppen keresztül húzza a számításait. Az évek során büszkeségből is bőven ragadt rá, amit nem kicsit sértett meg a felsőbb utasítás, miszerint az ő feladata lesz beolvadni a káoszba, közbeszólni, beavatkozni. Valamint egyre nehezebben képes hinni a haza térésében.
❖ legnagyobb félelmed
Többé nem térhet haza.
❖ legnagyobb vágyad
Hogy Isten megbecsülje munkáját.
❖ legnagyobb titkod
Magával viszi a sírba.
❖ legnagyobb gyengeséged
Büszkeség.
❖ fõ fegyvered
-
look deeply into my eyes

A tükörnek háttal állva, a vállam felett átlesve vizslatom a csonkot, amik egykor hófehér szárnyak formájában ékesítették testemet, bizonyítván lényem mivoltát. Mint minden egyes alkalommal, most is könny csordul a szememből, a fájdalom, amit az elvesztésük kelt, szinte már valóssá válik. Az oldalamba markolok, hagyom, hadd follyanak végig az arcomon, úgy sem láthat most senki. Hát hadd fájjon! Érezni akarom, miért is vagyok itt. Mégis, minduntalan kapaszkodok a szavakba, amik az egyetlen reményt jelentik a számomra.

Ha újra visszaállítottad azt a tisztaságot, ami egykor a Földet uralta, visszatérhetsz.

Remény, egyedül ez maradt számomra. Erősnek kell maradnom, hűnek az egyetlen hatalomhoz, ahhoz, aki mindenek felett áll. Bár még nem tudom, milyen nyomon indulhatnék el, mégis mindent meg kell tennem annak érdekében, hogy ismét visszatérhessek. Várnak rám. Legalább kaphattam egy esélyt, hogy bizonyítsak, és a szárnyaim is csak mindazért lettek oda, hogy megvédjenek a veszedelemtől, ami rám leselkedik majd. Mert mindez szükséges volt, hogy esélyekkel indulhassak ebben az ördögi játékban a Földön.

Nem szállhatsz alá jelenlegi mivoltodban. Gyenge vagy ellenük ebben a formádban, úgy nem vetnének ki, ha maguk közé valóvá válnál.

Mindennek van oka, ezt ismételgetem magamban. Mindennek nyomos oka van, nem volt hiábavaló az áldozat. Mégis még jobban meg kell kapaszkodnom a bordáimban, a szemhéjamat szorosan csukom le. Magam elé képzelem a Mennyet, az otthonomat, a testvéreimet, és az Atyát. A szeretete ugyanúgy fog majd körbeölelni, mint régen. Én is a régi lehetek még. Amíg nem vesztem el a hitemet, mindig visszatérhetek, mindig vissza fognak fogadni.

Erősnek kell majd maradnod. Megpróbálnak megtörni, bemocskolni, gyilkolásra kényszerítenek, de még ha vér is tapad a kezedhez, ne feledd! A szíved tiszta maradhat, amíg hiteddel belém kapaszkodsz.

Mély levegőt veszek, hiszek! Hiszek az egy Istenben, mindenható Atyánkban, Mennynek és Földnek teremtőjében. Lazítok a szórításon, nem szabad megsértenem magamat. Atyánk végtelen kegyelme csak azokra terjed ki, akik önmagukat is szeretik. Ha szereted magad, Isten is szeretni fog, csak ki kell tárnod felé a szívedet. Ha engeded, hogy lelkedbe költözzön, többé nem fog elengedni tégedet.

A testvéreid, Akatriel, Metatron, Rafael, Sandalphon, és Michael hallani fogják és továbbítják imáidat, amiket irányomba szánsz. Ambriel-lel beszélhetsz, ő segtíségedre lesz majd a harcban, megvéd, ha hívod. Ne feledd, nem vagy egyedül, amíg mi veled vagyunk, semmitől sem kell félned.

Nem vagyok egyedül. Térdre borulok, kezeimet szorosan imára kulcsolom és halk hangon szólítom fivéreimet. A hajam arcomba hullik, ahogy fejet hajtok, pont, mint trónusa előtt hajdanán. Mégsem öröm, vagy hódolat szikrázik szemeimből, hanem fájdalom. Szavaim nem lelnek válaszra, az imák mindig csak egyoldalúak.

Sose felejtsd el megőrizni önmagad, még ha másnak is kell mutatnod lényedet, nem szabad elfelejtened, a Taharial nevet adtam neked. Te vagy a tisztaság, a megtisztulás angyala. Általad könnyebbül meg minden lélek, te segítesz túllépni bűneiken. Te vagy minden tisztaság forrása, téged semmi és senki sem szennyezhet be. Az akaratom szól belőled, tisztísd meg hát a Földet!

Felegyenesedek, a tükröt hátrahagyva az erkélyhez sétálok, hogy a tiszta égboltra emelhessem tekintetemet. Szinte látom Sahaqiel mosolyát visszatükröződni az ég kékjében. Bízott bennem, és nem csak ő, mind rám várnak, hogy Atyánk hírét vigyem.

Értem szállsz alá, így dicsőséggel tedd. Büszkén hírdesd akaratomat, tisztíts meg minden lelket, ki megbánta bűneit s feloldozást érdemel. Láss a lelkükbe, érezd fájdalmukat, te magad is tudni fogod, ki az arra érdemes. Amíg pedig az én nevemben jársz el, akaratom szerint cselekszel, addig testvéreid is támogatni fognak tégedet. Erőd forrása kiapadhatatlan, míg hited erős és megtörhetetlen, de amint elveszíted azt, semmivé lesz ajándékom. Ezt jól jegyezd meg.

Mellkasomra helyezem mindkét kezemet, a benne lakózó hit és szeretet az erőm forrása. Ebbe kell kapaszkodnom, akármilyen nehéz is lesz az út, ami előttem áll.
you can see the war inside

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Démonok-
Ugrás: