descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
my fairy princess
if i cannot move heaven, i will raise hell
Caralyn Ravenheart
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
dark corners
foglalkozás :
baking + video games
Karaktered arca :
Melissa ♥ Benoist
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


something beautiful
katie mcgrath ❖ ellentündér
// play by szeretném, ha maradna a név teljesen szabadon választható, ha megérkeztél dobj egy üzit éééés... gyere hamar mert várlak nagyon!

Még nem ismerjük egymást. Nem találkoztunk. De a sorsunk folyamatosan egy közös útra terelődik, amelynek során összefonódik az életünk, ha akarjuk, ha nem. Kilátástalan az életem, te lehetsz a hős megmentőm, vagy a lelkem utolsó darabkájának az elpusztítója. Erős vagy, ehhez kétség sem fér. Mindenért megküzdesz, emelt fővel jársz annak ellenére, hogy az udvarodban legtöbben már azért lenéznek mert nő vagy. Gyengének gondolnak, elítélnek anélkül, hogy megpróbálnának megérteni, vagy elfogadni. De te sosem vetted magadra a szavakat, amelyekkel illettek hiszen inkább tettekkel szeretted bebizonyítani, hogy sokkal több és jobb vagy, mint azok, akik a távolból becsmérelni mernek téged. A királyt habár tiszteled a döntéseivel koránt sem értesz egyet, de a Klávé befolyása miatt nem hajtasz fejet a királynő előtt. Hiszen ostobaságnak tartod, hogy hűséget fogadtak egy  alárendeltebb, később érkezett fajnak, mikor a hatalom igazán a tündérek bölcsességében van.

Lényegében a hölgy igazán egy badass, talpraesett hölgy lenne, akinek esetleg lennének tervei a jövőre nézve, hogy keresztbe tegyen vagy a királynak vagy a királynőnek, ezt közösen megtárgyalhatjuk a kettőnk szálát pedig a kezdetektől építeném fel közösen az első találkozástól kezdve mindvégig ezzel kapcsolatos részletekről pedig szívesen tárgyalok az érdeklődő személlyel.. Nagyon várlak ám
akármennyi ❖ szabad  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek-
Ugrás: