descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Staff keresettei
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

a szekta vezetõje és néhány tagja
bővebb információ a világleírásban és fajleírásban
 Mordecai Bronson
hugh dancy ❖ mondén-látó
A szekta megalapítója és azóta is vezetője. Körülbelül egy éve tevékenykedik a szekta megalkotásában, habár eleinte koránt sem ez volt a terve, hiszen az őrület eluralkodott rajta, majd pedig végül, mikor a kezei közé vette az irányítást megteremtette talán az egyik legfélelmetesebb szektát, amit New York városa láthatott. Igyekszenek megbújni az árnyékok között, hiszen még nem jött el az ideje, hogy felhívják magukra a figyelmet, de egy napon, majd talán pont ő fog kiállni a nyilvánosság elé és felfedni a valóságot a tudatlan emberek számára. Keménykezű férfi, könnyedén manipulál, szinte észre sem veszi az ember. Pszichológusként dolgozik így pedig mindig könnyedén cserkészi be az újabb áldozatokat, akiknek maguknak is egyfajta áldozatot kell bemutatniuk, hogy a részeseivé válhassanak a szektának. Igazán karizmatikus férfi, legtöbb női tag számára vonzó a kisugárzása, ami mindig megkönnyíti a dolgát, hogy kihasználhasson bárkit, aki a szeme elé kerül.
43 ❖ szabad  


Mei Trenton
maika monroe ❖ mondén
Rendkívül sötét múlttal rendelkezel, az apád egész gyermekkorodban kihasznált, megvert amikor kedve tartotta csak lábtörlőnek használt. Huszonegy éves voltál, amikor megölted őt, majd elszöktél otthonról és nevet változtatva indultál neki a nagy világnak. Az utad New York-ba vezetett és hosszas évek következtek drog és alkohol problémákkal, amelynek következtében végül elérkezett egy mély pont az életedben. Kis híján meghaltál. Ennek köszönhetően fél éve döntöttél úgy, hogy pszichológushoz fordulsz, hogy megpróbálsz meggyógyulni és megtalálni a hangsúlyt. De talán nem Mr. Bronson volt a legjobb választás a számodra, hiszen egyenesen magához édesgetett és, mivel már "otthonosan" mozogtál a gyilkolásban ezért te egy erőszakos férfi szívét nyújtottad be önkéntesen a szekta tiszteletére, áldozatul.
Idővel azonban közelebb kerültél Mr. Bonson-hoz, aminek következtében megfogant egy gyermek a szíved alatt. Most menekülni akarsz, hiszen az anyai ösztönökkel együtt jutott el hozzád a valóság, hogy abban a pillanatban, hogy ez a gyerek megszületik nem lesz belőle más, mint áldozati bárány.
25 ❖ szabad  


Taeden Beauregard
sam claflin❖ mondén-látó
Mondhatni a kezdetek óta részese a szektának, avagy segéd alapítója, hiszen Mordecai-al gyerekkoruk óta ismerik egymást és mindig vonzotta őket az ismeretlen, aminek nem tudtak ellenállni. Határozott személyiség, rengeteg jó ötlettel és nagyon sokan kedvelik őt a szektából, de mégis mindig Mordecai árnyékában van. Titkon mindig is szeretett volna onnan kitörni egyetlen partnerként érvényesülni, de retteg attól, hogy kudarcot vall és az életével felel, de leginkább attól, hogy örökre elveszítheti a férfit, akit szeret, Mordecai-t.  
30 ❖ szabad  


Caelyn Solomon
erin richards ❖ mondén-látó
Talán az egyik legmerészebb tagja a szektának és mindent megtenne azért, hogy a vezető kedvében járjon. Talán ehhez is járul hozzá a fiatal boszorkánymester, aki már hosszú hónapok óta a pincéje rabja és megannyi kínzási módszert alkalmazott rajta, hogy lassan már a saját nevét sem tudja. Szeretné teljesen engedékennyé tenni, hogy könnyedén felhasználhassa arra, hogy végre egy biztos és sikeres démonidézést ejthessenek meg.
Szeszélyes egy nőszemély, senkinek nem ajánlott, hogy összetűzésbe keveredjen vele, hiszen az sosem ússza meg élve. A többiekkel ellentétben ő volt az egyetlen, aki az öncsonkítást választotta ezzel is kifejezve a hűségét és igazi elkötelezettséget, hiszen saját magából adott egy darabot. Levágta a kisujját, majd a boszorkánymesterrel megbizonyosodott róla, hogy nem kezd majd rohadni és egy nyakláncra illesztve adta át a szekta vezetőjének.  
32 ❖ szabad  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek-
Ugrás: