descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Morningstar
if i cannot move heaven, i will raise hell
Iron Sisters
❖ moderátor

avatar
Keresem :
❖ new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics
foglalkozás :
❖ helping others
Karaktered arca :
❖ faceless monster
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows
❖ something about the character ❖

Érkezésed hírére suhantam is, hogy górcső alá vehessem az aktád, főnök, felség, Lucifer!

Mind tudjuk, hogy milyen az, amikor a "gyermekek" leginkább a pusztulásod kívánják bizton állítva, hogy ők jobban csinálnák. Ők jobban kiérdemelték. De gyanítom, te sem vagy papagáj sem szószóló ügyvéd, hogy bizonygasd az igazad azt illetően, hogy miért is vannak óriási tévedésben. Elbuktál, de nem sajnáltad, ezzel talán még inkább kivívtad az Atya rosszallását. És érdekel? Nem. Ezért szeretünk is viselünk el téged.
Sokan vártunk és régóta. A lapod olyan lett, amilyennek lennie kell. Bepillanthattunk lázasan működő természetedbe, a már-már franciás hanyagságba, ahogyan szemléled a birodalmadat és annak lakóit. A pofidról nem zengenék ódát, majd küldök egy szonettet. Olvastalak volna még és még, egészen hosszú életed minden kis történésére kíváncsian. Ettől most megfosztottál, de míg élek remélek.
Elfogadlak és nagyon érdekel, hogy mik a terveid a későbbiekben. És pszt, valóban igaz, hogy a nagy Lucifer, a fényhozó még apa is? Mik vannak..!
Jó játékot, hódítsd meg a világot!


Lucifer
❖ Sátán

avatar
Keresem :
A káoszt
Tartózkodási hely :
New York
foglalkozás :
Tényleg?
Karaktered arca :
Tom Hiddleston
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


Lucifer
Lucifer
karakterhez illõ idézet
Tom Hiddleston DémonKortalanSátán
the devil is in the details

❖ Becenév:
Pokol teremtője, a démonok vezére, fényhozó, bukott. Hány néven nevezzem még magam?
❖ Születési hely, idõ:
Még a Teremtés előtt
❖ Családi állapot:
Nem vagyok egyedül, ahogyan senkivel sem
❖ Szexuális beállítottság:
Aszexuális
❖ Foglalkozás:
Világpusztító terveket ötlök ki, és hidd el, meglehet belőle élni...
❖ Ismertető jel:
Csak akkor látsz, ha én akarom, szóval ne aggódj, olyan könnyedén olvadok be akárhová, hogy eszedbe sem jut majd figyelni a hátadra…
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
A Pokol ura, maga a Sátán. Nagybetűvel, kiemelve, vérrel írva.
❖ Család:
Micsoda nevetséges fogalmak. Egy Úr teremtett minket, s mégsem élünk egy világban. Mind-mind külön utakon járunk, és messze nem egy vég felé haladunk. Egy fedél alatt sem képesek mások megélni, hát nevezhető családnak, amint hataloméhes démonjaim még a lábam nyomát is ellopnák?
❖ pozitív tulajdonságok
Viccnek is rossz. Ha rám nézel, ha a nevemet hallod, pozitív nem jut eszedbe. Neked semmi sem jó, ahogy Isten is megvetette a fejlődést, a tudást, az egyenlőségre törekvést. Senki nem hitt a jó akaratomban, vagy az építő kritikában. Ma már nem is erőltetem, pusztuljatok el saját gyarlóságotok közepette, sőt! Engedd meg, hadd segítsek…
❖ negatív tulajdonságok
Ami nem tetszik bennem, azt úgy is mind ide fogod sorolni. Érdemes-e egyáltalán belekezdenem?
❖ legnagyobb félelmed
Háh! Ha nem tudnád, vannak olyanok, akik már semmit sem veszíthetnek.
❖ legnagyobb vágyad
Vágyni? Emberi botorság, nem vágyok, én tudom, hogy meg fogom szerezni a hatalmat a világ felett.
❖ legnagyobb titkod
Az eltűnésem oka.
❖ legnagyobb gyengeséged
Aki nem fél semmitől, az elvesztette a gyengepontját is.
❖ fõ fegyvered

look deeply into my eyes

A szemébe néztem, nem isten trónusát csodáltam meg utoljára, nem botor fivéreim tekintetét kerestem, hanem a sorsomat megpecsételő angyal rideg, kíméletet nem ismerő szemének kékjét csodáltam meg. Már akkor láttam az őrületet benne, megvillant az élvezet apró szikrája, ami vigyorra késztetett. Ő pedig még csak nem is sejthette, hogy a sorsa már megpecsételődött.
Aztán zuhantam. Az első, és egyben utolsó pillanat volt, amikor rettegést éreztem. Elveszítettem mindent, amim eddig volt, a szárnyaimat virgonc örömmel tépték ki hátamból, örökkön-örökké vöröslő hegeket hagyván csak hátra, és én mégis kacagni kezdtem. Harsányan, talán még odafent is hallhatták, hiszen ráébredtem: nem én vesztettem. A mellettem élesen elsuhanó levegő feleszmélésre késztetett. Korlátlan szabadságot adtak nekem, erősebb lettem, mint valaha, míg a velem együtt bukottak büszkén követtek új birodalmamba: a Pokolba.
Mert megteremthettem, az ötlet megfogant, már a becsapódáskor. Tudtam, hogy túl erősek vagyunk, az energiánk lökéshulláma több tízezer kilométeren keresztül tört utat a káosznak. Léptünk nyomán csak kín és gyötrelem termett. A megkeseredett, bosszúra éhező bukottak gyilkolni akartak. Kíméletlen pusztítást végezni, de miért tenném én ilyen egyszerűvé ezt számukra, míg gyorsabbá Isten korcsainak elpusztítását?

Burjánzást akartam! Lassú, kínkeserves szenvedést, több évezreden keresztül vérrel táplálni a földet.

Hallani akartam, ahogy az angyalok gyászukban kórusként sírnak, ahogy a Föld beleremeg Isten dühébe. Olyan világ megteremtésén dolgozom a mai napig, ami mindenki számára kín és szenvedés lehet. Aki elbukott, bűnhődjön. Aki még nem, hát vesse saját magát a Mennyek alá.

Szem nem marad szárazon, kéz nem marad tiszta, minden lélek elbukik majd.

Bezárva, éhezve tartani egy rakás kegyetlen, lélekre éhes démont. Gyűlöletre, gyilkolásra tanítani, gőgöt, önimádatot ültetni teremtetten mocskos lelkükbe. Eltervezni, mindent elrendezni, megszervezni, semmit sem a véletlenre hagyni.

Majd eltűnni. Minden szó és magyarázat nélkül egyszerűen átléptem egy másik dimenzióba, hogy semmi nyomra ne leljenek. Tudtam, hogy hataloméhes követőim kapva kapnak az alkalmon, hogy betöltsék a megüresedett pozíciómat. Mindegyikük méltónak és elég erősnek érezte magát, versenyeztek, fitogtatták erejüket. Még hozzá a mondének világában. Mindenki erősebb és erősebb szövetségest akarna, és minél több lelket kaparinthatnak meg, annál erősebbek lesznek. Én pedig egy penthouse tetőteréből, egy kényelmes, hófehér bőrfotelben csodálhatom azt az eszement káoszt, amit magam teremtettem. Mert élvezet nézni, amint egymást és mindenki mást gyilkolják. Ahogy egyesek önállósítják magukat, szöveteznek Raphael gyermekeivel, vagy éppen az Alvilágiakat toborozzák maguk mellé, majd sorra buknak el. A harag pedig csak tobzódik, gyökeret ver a legutolsó kis mondén lelkében is...
you can see the war inside

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Démonok-
Ugrás: