descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Baal-Berith
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- archivált hirdetés --
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


Baal-Berith
david anders ❖ nagyobb démon
"Az emberek és az Ördög közti szerződéseket nyélbe ütni szólítják. Viszálykodó, ellenségeskedő, istenkáromló és gyilkos gondolatokat inspirál. Ő az engedetlenség patrónusa."

Baal-Berith, vagy ahogyan az emberi világban hívatja magát, Hawks. Évezredek óta járja a földet, és potenciális ügyfeleket keres Lucifernek, akik eladnák neki a lelkét.  Huszonnégy évvel ezelőtt, egy kolostor előtti lépcsőn találkozott utolsó ügyfelével, aki eladta a lelkét, hogy a születendő gyermeke életben maradjon. Hogy ne egy halott babának adjon életet. Baal-Berith pedig onnantól kezdve, hogy ezt az üzletet nyélbe ütötte, figyelemmel kísérte a gyermek sorsát. Hamar rájött, hogy látó, és valamilyen szinten a szívéhez is nőtt.
Ahogyan a gyermek nőtt, Baal-Berith úgy kúszott be szépen, lassacskán az életébe, mint egy kígyó, és beavatta az árnyvilág rejtelmeibe. Felvázolta neki a hierarchiát, a fajokat, a lények gyengeségét. Mintha csak egy árnyvadász iskolást tanítana, csak épp azzal a különbséggel, hogy az ő meséjében, a démonok a jók.
S lám, eltelt tizennyolc év, és Dastyna halálosan belé szeretett. Az életét adná a démonért, amit Baal-Berith pontosan tud. Fegyverként használja a lányt. Célja, hogy Dastynak beférkőzzön az árnyvadászok közé, és belülről rombolja le a rendszert, hogy ő tovább élhessen az öröklétben.

// Nos, igazából ennyi lenne így hirtelen. Ha megérkezel majd pm-ben átbeszélünk mindent. David Andersnek nagyon örülnék, ha maradna, olyan külsővel, mint az iZombie-ban, mert imádom , de ha nagyon-nagyon jó pb-t választanál akkor esetleg megenyhülök.   Annyi, hogy mindenképp egyeztessünk előtte. Nagyon sok szálad lehetne szerintem, illetve elég fontos szerepet töltenél be. Nagyon várlak!    
1000+❖ szabad  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: