descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Hannah ---
if i cannot move heaven, i will raise hell
Thomas Nightingale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
new york
foglalkozás :
hunting the shadows
Karaktered arca :
christopher wood
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


hannah --
danielle campbell ❖ mondén
A karakter javarészt teljesen szabadon alakítható, hiszen az egykori keresőmről lenne szó, akire nagyon-nagy szüksége lenne a karakteremnek, ezért szeretném, ha valaki olyan vállalná el, aki komolyan is gondolja és nem fogja magára hagyni pár hét után, mert fontos szerepet szánok neki a karakterem életében.
A karakterről annyit szabnék meg, hogy egy látó mondén, egyben a legjobb barátom. Együtt cseperedtünk fel, de én mikor 10-11 körül lehettem elkezdtem eltávolodni. Rájöttem, hogy igazából egy teljesen más világnak a részese vagyok. Aztán megpróbáltam ehhez teljességében alkalmazkodni. Közben ragaszkodtam a régi életemhez, amit te is képviseltél. Azonban egy éve kisétáltam az életedből, a szüleiméből is. Eltűntem és végül egy üres koporsós temetés lett a vége. De nem tudtalak magadra hagyni, ahogy a családomat sem. Figyeltelek a távolból. Valamiért te láttál engem.. Én pedig nem hátráltam meg, ahogyan kellett volna, hanem veled maradtam egészen addig a pillanatig, amíg egyszer megfogtalak és el kellett rángatnom téged a veszély torkából. Akkor már kezdted sejteni, hogy nem csak egy képzelgés vagyok, amire azért van szükséged, hogy feldolgozd a halálom, hanem tényleg ott vagyok. Válaszokat akarsz. Én pedig ezeket nem adhatom meg neked. Pedig szeretném.

A név alkuképes, bár örülnék, ha a keresztnév maradna. A play by esetén is alkuképes vagyok - bár természetesen Danielle lenne a legtökéletesebb - szóba jöhet megannyi gyönyörű hölgyemény például: Willa Fitzgerald & Carlson Young & Adelaide Kane & Willa Holland & Benedetta Gargari .. Tényleg bárki, akit el tudsz képzelni. Csak előtte azért egyeztessünk a dolgokat illetően, ha megérkeztél akkor pedig csak írj egy üzenetet nekem légyszíves, hogy tudjam itt vagy!
18-21 ❖ szabad
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hannah Charpentier
» Part 14 / 1

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek-
Ugrás: