descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Hannah ---
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- elkelt karakter --
Thomas Nightingale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
new york
foglalkozás :
hunting the shadows
Karaktered arca :
christopher wood
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


hannah --
danielle campbell ❖ mondén
A karakter javarészt teljesen szabadon alakítható, hiszen az egykori keresőmről lenne szó, akire nagyon-nagy szüksége lenne a karakteremnek, ezért szeretném, ha valaki olyan vállalná el, aki komolyan is gondolja és nem fogja magára hagyni pár hét után, mert fontos szerepet szánok neki a karakterem életében.
A karakterről annyit szabnék meg, hogy egy látó mondén, egyben a legjobb barátom. Együtt cseperedtünk fel, de én mikor 10-11 körül lehettem elkezdtem eltávolodni. Rájöttem, hogy igazából egy teljesen más világnak a részese vagyok. Aztán megpróbáltam ehhez teljességében alkalmazkodni. Közben ragaszkodtam a régi életemhez, amit te is képviseltél. Azonban egy éve kisétáltam az életedből, a szüleiméből is. Eltűntem és végül egy üres koporsós temetés lett a vége. De nem tudtalak magadra hagyni, ahogy a családomat sem. Figyeltelek a távolból. Valamiért te láttál engem.. Én pedig nem hátráltam meg, ahogyan kellett volna, hanem veled maradtam egészen addig a pillanatig, amíg egyszer megfogtalak és el kellett rángatnom téged a veszély torkából. Akkor már kezdted sejteni, hogy nem csak egy képzelgés vagyok, amire azért van szükséged, hogy feldolgozd a halálom, hanem tényleg ott vagyok. Válaszokat akarsz. Én pedig ezeket nem adhatom meg neked. Pedig szeretném.

A név alkuképes, bár örülnék, ha a keresztnév maradna. A play by azonban nem alku tárgya a karakter már Danielle arcával szerepel a fejemben. Ha megérkeztél akkor pedig írj egy üzenetet nekem légyszíves, hogy tudjam itt vagy!    
18-21 ❖ szabad  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: