descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
my unknown ?brother?
if i cannot move heaven, i will raise hell
Luna Hellfire
❖ Kezdõ Warlock

avatar
Keresem :
daddy dearest ♡
Tartózkodási hely :
❖ new york ❖
foglalkozás :
❖ i love chaos ❖
Karaktered arca :
❖ eiza gonzález ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- elkelt hirdetés --
Elowen Herondale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
my other half
Tartózkodási hely :
● new york ●
foglalkozás :
● leader of the dark shadowhunters ●
Karaktered arca :
● katherine mcnamara ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


you choose
luke baines ❖ shadowhunter
Szóval előre leszögezném, hogy a karakter egy elég bonyolult gondolkodásmódú ember fejéből született meg - alias me - ami miatt kicsit zavaros lehet belőle egy-két dolog, de azért igyekszem mindent tisztán ide levésni. Ha esetleg a túl bonyolult, csűrt-csavart szálak az eseteid, akkor jó helyen görgetsz, ha pedig nem akkor lehet, hogy a hajadat téped ki ettől a hirdetéstől. Ne mondd, hogy nem szóltam!

A "testvérem" vagy, de nem tudok a létezésedről. Azt, hogy te tudsz, vagy sem azt igazából te döntöd el, de mondjuk talán egyszerűbb lenne, ha tudnád. Nos, azért is van idézőjelben, hogy a testvérem vagy, mert nem vagy az. A múltban szeretném indítani a kapcsolatunkat, amikor a lánykám sem tudta, hogy Ő igazából Herondale szóval érdekes szálak lehetnének múlt terén a testvérem vagy - de aztán mégse dologból.
Na, de hadd meséljem el a történetedet, hogy miként sem ismertük egymást hosszú évekig. Az a nő, akit édesanyámnak hittem legyen a neve Elizabeth.. Szóval Elizabeth beleszeretett az apádba és terhes lett tőle - eredetileg ikreket írtam ki, szóval ha szeretnél tesót megoldható Wink - csak az apád már akkor házas volt. A felesége nem eshetett teherbe ezért elcsábította és kihasználta Elizabeth-et, akitől elvett téged a születésed pillanatában és saját gyerekükként neveltek fel, miközben az apád felesége természetesen terhességet színlelt, hiszen egek ura, hogy folt essen családjuk becsületén és tökéletes  képet akartak mutatni feléd. Ez lenne a te történeted, ebben a családban nevelkedtél. Na, de mégis, hogy kötődünk mi egymáshoz, miért hittük, hogy testvérek vagyunk?
Elizabeth volt, akit anyámnak hittem, aki felnevelt és egyben a kör egyik tagja is volt. Édesapám Stephen Herondale, Valentine utasítására egy tündért kezdett el magához édesgetni - még nem határoztam meg pontosan milyen magasabb rangú tündér az igazi mamim - akit teherbe ejtett, de ő a születésemkor meghalt. Ekkor Stephen, hogy a felesége Cecile tudtára ne kerüljön engem a kör egyik tagjához Elizabeth-hez - a te édesanyádhoz - vitt, aki úgy nevelt fel, mintha a saját gyermeke lennék a családja köreiben.
Na, már most Sebastian tudtomra hozta ezt a kis titkot így rájöttem, hogy Herondale vagyok így, hát ha hamar megérkeznél, akkor esetlegesen elkezdhetnénk építeni azt, hogy akkor mégsem vagyunk testvérek és, hogy ez milyen hatással van ránk, na meg persze azt sem szabad elfelejteni, hogy most én leszek a nagy big-bad és nem tudom, hogy te mennyire leszel angyali teremtmény.. Szóval.. Gyere is dobjuk fel mindenki életét közösen!

A play by szeretném ha megmaradna az úr, hiszen biztos vagyok benne, hogy jövőre érkezik sok közös jelenetből származó tengernyi kép, amiből gazdálkodhatunk, de szívesen vágok, szerkesztek én is neked, szóval ne ijedj meg gyártom majd neked az alapanyagot. Razz Gyere, hamar mert nagy szükség van rád kinda brother!  olajbogyo

Üzenetben jelezd, ha itt vagy illetve amennyiben kérdésed lenne, nyugodtan zaklass!   
20-25 ❖ szabad  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: