descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Azazel
if i cannot move heaven, i will raise hell
Clary Fairchild
❖ Head of NY Institute

avatar
Keresem :
simon ● lydia ● mom ● luke
Tartózkodási hely :
● new york institute ●
foglalkozás :
● protecting my loved ones ●
Karaktered arca :
● lily jane collins ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- elkelt karakter --
Pandalena Frost
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
new ❀ Y O R K ❀
foglalkozás :
criminal ❀ M I N D S ❀
Karaktered arca :
danielle ❀ P A N A B A K E R ❀
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


azazel
szabad / stoppolva / foglalt
❖ play by
brett dalton (szabadon választható)
❖ kor
több ezer  
❖ faj
démon
❖ rang
herceg
❖ város
new york
❖ foglalkozás
fegyverkészítő
❖ szexuális beállítottság
hetero?  

Lényegében egy canon karakterről lenne szó, akinek a története javarészt szabadon alakítható, minimális leírás van róla a canonoknál, de amennyiben a karakter alapjait érintően felmerülne valamilyen kérdés bátran keresd meg a vezetőséget!

A karakterhez azonban már kapásból három instant szál is kötődik, kezdeném a sajátommal, mint legelsővel.. Neked köszönhetően elraboltak, s egy átok is lebeg a fejem felett, amely egyfajta boszorkányjegy "elváltozást", avagy mondhatnánk azt, hogy démoni felem félerősödését okozza, hiszen megtudtad, hogy Lucifer lánya vagyok ezért fegyverként akarnál alkalmazni engem ellene, de tudtad, hogy magamtól úgy sem mennék bele ezért egy elátkoztál, hogy majd könyörögjek neked azért, hogy újra a régi önmagam lehessek, hogy szabad lehessek, mert szépen lassan csúszik ki a kezeim közül az irányítás és végső soron már talán feledésbe is merül majd az, aki voltam. Erre azonban csak te adhatsz választ..

A második szál a lányod Selene-hez kötődik. Rajta kívül még egyetlen egy lányod van ezt kéretik szigorúan betartani aztán, ha megérkeztél azért neki is dobj egy üzenetet, hogy itt vagy és egyeztessétek, amit egyeztetni kell

Illetve még az előző megalkotó hirdetett magának egy régi szerelmet, akinek köszönhetően elbukott egykoron a mennyekből ez a valaki pedig Sariel lenne, akit szintén érdemes lehet felkeresni, ha úgy döntesz, hogy megalkotnád a karaktert, hogy az addigi szálakat felvedd!

Fontos, hogy olyan userre van szükségünk, aki komolyan gondolja a karaktert és nem havonta, kéthavonta ír egy-egy játékpartnernek, hiszen ilyen tempóban igazán haladni se tud a karakter sem pedig az, aki hozzá kötődik, szóval egy lelkes usert várunk, aki vevő a meredek ötletekre! A play by alapjáraton Misha Collins, de nem ragaszkodunk hozzá, szóval nyugodtan cserélgesd kedvedre! Gyere hamar, mert a három grácia már biztosan vár, de rajtunk kívül tuti lesz még más is, aki ötletelne veled!  
we need you badly

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: