descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
my exes
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- archivált hirdetés --
Emery Heily Kournikova
❖ Praetor Lupus

avatar
Tartózkodási hely :
♡ new york
foglalkozás :
♡ revenge
Karaktered arca :
♡ lucy hale
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


sammy ---
Tiffany Alvord ❖ féltündér
Te voltál a gyerekkori legjobb barátnőm, veled nőttem fel. Mindent együtt csináltunk és leginkább én voltam az, aki belerángatott téged mindig a rosszba, vagy valami teljesen őrült ötlettel állt elő s talán ezért sem szerettek a szüleid. Mikor járni kezdtünk, akkor tudtam meg, hogy félig tündér vagy és egy félrelépésből születtél, amióta édesanyád erősen megvetette az alvilágiakat köztük engem is. Hiszen vérfarkas családba születtem (publikusan örökbe fogadtak, senki nem tudja, hogy született vérfarkas vagyok).
Az egyetem előtt szakítottunk, mert különböző utakra terelt minket az élet, ami miatt úgy éreztük, hogy mindkettőnknek jobb lesz egy kis szabadság, hogy kötöttségek nélkül ugrunk fejest az ismeretlenbe.  
Egy év után otthagytam az egyetemet és a világot kezdtem el beutazni most pedig hosszú évek után először visszatértem a városba, amikor megtudtam, hogy édesapám meghalt. Kihívták és új alfa került a falka helyére méghozzá Theo képében. Te pedig az ő oldalán álltál, mint újdonsült barátnője. Dühös voltam és fájt, hogy így elárultál, hogy hagytad apámat a vesztébe rohanni, de talán mindig is egy álnok kígyó voltál én pedig egyszerűen csak nem akartam észrevenni?

// a play by nagyon-nagyon szeretném, ha maradna, de mindenképpen kék szemű hölgyet szeretnék, szóval alkudozás terén ezt majd kérik megtartani plusz a neve is minimálisan fix, hiszen így említettem az előtörténetemben, amit érdemes elolvasni! várlak nagyon!    
22-23 körül ❖ szabad  
Emery Heily Kournikova
❖ Praetor Lupus

avatar
Tartózkodási hely :
♡ new york
foglalkozás :
♡ revenge
Karaktered arca :
♡ lucy hale
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


theodore ---  
andy biersack ❖ farkas
Amióta csak az eszemet tudom a falka tagja voltál.. Nagyon fiatalon változtatták át vérfarkassá (körülbelül 14 évesen), ezután a támadás után kerültél a városba és a falkába is. Sokszor voltál nálunk és apa egyfajta apa pótlék volt a számodra. Sokszor az apa-lánya programon is ott voltál, mint harmadik kerék, de nem voltam féltékeny. Apa sem éreztette, hogy különb lennél és ezzel talán szereztem egy plusz testvért, de igazán sosem beszélgettünk, vagy lógtunk együtt különösebben. Csak ezen leszervezett programok voltak a közös pontok.
Mégis, mikor megtudtam, hogy te vagy apám haláláért felelős, hogy te lettél az új alfa.. Hogy kihívtad az apámat minden tiszteletemet elveszítetted.
Egyértelműen kihívtalak, mikor visszaérkeztem a városba és már csak idő kérdése, hogy megtudjuk kettőnk közül ki a jobb.

// a play by szeretném, ha maradna, de ha szeretnéd alkudhatok róla a neve teljesen szabadon alakítható, hiszen csak a fenti hirdetésben említettelek név szerint várlak nagyon!  

amennyiben nem érkezik meg az uraság lehetséges, hogy egy idő után a hirdetése érvénytelenné válik, de ha esetleg valaki megalkotná akkor szívesen kijátszanám vele az alfa címért való harcot, ahol természetesen ebben az esetben életben maradna a karakter és akár az is kiderülhet, hogy Sammy vette rá, vagy valaki más zsarolta meg valamivel, amiért ezt meg kellett tennie.. a részleteket majd átrágjuk ha megérkeztél. Wink

PS: pár hónapig jártunk, de túlságosan is furcsának éreztük az egészet ezért szakítottunk, mielőtt komolyabbra fordult volna (valószínűleg az egyetem egy évében) 
30 körül ❖ szabad  
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: