descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
my gay best friend
if i cannot move heaven, i will raise hell
Alexander Lightwood
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
の jace, my parabatai
Tartózkodási hely :
の edom
foglalkozás :
の official demon hunter
Karaktered arca :
の matthew daddario
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


választható
scarlett leithold ❖ shadowhunter
A karakterrel kapcsolatosan nem szeretnék túlságosan sok mindent megszabni, hiszen eléggé szabadon alakítható karakternek szánom, viszont mindenképpen a szőke szépséggel szeretném, szóval a PB terén nagyon véges esetben vagyok hajlandó alkudni!

Lényegében a karaktert nem sokkal azután ismertem meg, hogy elcsattant az első hivatalos csókunk Magnus-sal Idrisben, a háború után. Ennek köszönhetően te is könnyebben jöttél elő a szüleidnek az igazsággal, hogy a lányokhoz vonzódsz. Azóta kifejezted a köszönetedet felém, hogy könnyebbé tettem az egészet a számodra. Azóta párszor összejártunk és egész jó barátság alakult ki közöttünk, akár azt is megbeszélhettük együtt, hogy mégis kibe voltál belezúgva, de - önmagamhoz híven - nem igazán tudtam, hogy mit is kezdjek ezzel az információval, hogyan tudnék segíteni, hiszen még a saját szerelmi életemet is próbálom kigubózni ezért is mutattalak be a húgomnak, akivel szintén jó barátságot ápolsz azóta azt pedig még nem is tudom, hogy egy bizonyos zöld hajú szépségbe zúgtál bele..

Egy darabig még múltbeli játékokat tudok ígérni, mert el leszek tűnve a pokol bugyraiban, de utána mindenképpen jelen szálra is terelődhetünk, viszont addig sem kell unatkoznod, ha megérkezel. A karakter élete nagyrészt szabadon alakítható, ha kérdésed van,akkor keress meg bátran!  
18 ❖ szabad  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek-
Ugrás: