descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Marcus ---
if i cannot move heaven, i will raise hell
Luna Hellfire
❖ Kezdõ Warlock

avatar
Keresem :
daddy dearest ♡
Tartózkodási hely :
❖ new york ❖
foglalkozás :
❖ i love chaos ❖
Karaktered arca :
❖ eiza gonzález ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


marcus ---
dj cotrona ❖ warlock
// play by szeretném, ha maradna a név teljesen alkuképes amúgy teljesen ki tudunk egyezni bármiben, ha megérkeztél mindenképpen keress meg üziben és akkor felvesszük a kapcsolatot mindenről, amit szükséges megvitatni. gyere hamar!

szexualitás: heteroszexuális 
pozitív tulajdonságok: szórakoztató, kedves
negatív tulajdonságok: barátságtalan, hűtlen
mások által jellemezve: jóképű, bájos, jóindulatú, hűvös, figyelemre méltó, megbocsátó, lelkiismeretes, lázadó, nyílt szívű, rémisztő, szimpatikus, áruló, barátságtalan, szomorú
hobbi: olvasás, autók javítása, futás, zenehallgatás, felnőtt színező könyvek  

Nem igazán ismerlek. Talán egyszer találkoztam veled, akkor sem váltottunk egymással egyetlen szót sem. A nővéremet ismerted talán egy kicsit melegebb is volt a kapcsolatotok, mint egyszerű baráti. Nem tudom, hiszen szinte semmit nem tudok veled kapcsolatban és, mivel a nővérem többnyire el volt foglalva a mágiával így gondolom abban segédkeztél neki.. Bár lehet másban is, de ez engem nem érdekel. Nem tudom, hogy hallottad-e, hogy meghalt és azért bukkansz fel majd a küszöbömön, vagy egyszerűen csak nem akarod elhinni, hogy így van.. Vagy nem is tudod és egy pillanatra összetévesztesz vele most, hogy a halála óta egyre inkább hajazom rá, hiszen már az erőmet sem vetem meg, sőt kis híján megöltem egy embert, vagy esetlegesen kettőt.
Megannyi kapcsolatod volt már az elmúlt évszázadok során, de sosem maradtál hűséges. Mindig követted a következő szórakozási lehetőséget, valamit amivel lehetőséged volt kikapcsolódni. Mindig a szórakozás és az adrenalin volt az, amit egy nő mellett kerestél és, ha ez kihunyni látszott már repültél is a következőre.
Kíváncsi vagyok, hogy mégis miként fog kettőnk találkozása, kapcsolata alakulni, de egy biztos.. Én nem leszek az a naiv kislány, aki elhiszi, hogy megváltoztathat egy olyan nőcsábászt, mint te magad..
300-1000 ❖ szabad  
Mabel Amboise
❖ Klávé tag

avatar
Keresem :
Uldreiyn
Tartózkodási hely :
Idris
foglalkozás :
Démon vadászat
Karaktered arca :
Crystal Reed
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

i want you too
and this is how the plot thickens
// Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is örülnék a pb-nek. Ha érkeznél, kérdésed van, bármelyikünket keresd csak nyugodtan.  olajbogyo //

1, én nem ismerlek
2, te ismerted az egyik tündérfelmenőmet és nagyon-nagyon ismerted őt, ha érted mire célzok...
3, én tündérföldén fogok ragadni majd egy időre
4, te éppen tündérföldére látogatsz
5, ezt a pontot rád bízom, kedves alkotó, mit gondolsz, mit eszelhetnénk ki ide?

Csak kiegészítésképpen hozzá tenném, hogy én ennek a felmenőnek egy reinkarnációja vagyok, külsőre legalább is. Van már egy keresettem erre a vonalra, Uldreiyn, aki a felmenőm testvére és a fene se tudja, számomra még mi lesz... Very Happy Vele is agyalhatsz majd akár te is, de nagyon hálás leszek érte, ha előtte még velem is agyalsz egy kört, hogy mibe keveredhetnénk mi ezen a helyen, egy ilyen szituációban.    
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek-
Ugrás: