descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Jonathan Morgenstern
if i cannot move heaven, i will raise hell
Clary Fairchild
❖ Head of NY Institute

avatar
Keresem :
simon ● lydia ● mom ● luke
Tartózkodási hely :
● new york institute ●
foglalkozás :
● protecting my loved ones ●
Karaktered arca :
● lily jane collins ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- elkelt --
Elowen Herondale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
my other half
Tartózkodási hely :
● new york ●
foglalkozás :
● leader of the dark shadowhunters ●
Karaktered arca :
● katherine mcnamara ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


Jonathan Morgenstern
szabad
❖ play by
will tudor
❖ kor
21 (1997) 
❖ faj
árnyvadász
❖ rang
harcos/kezdő
❖ város
new york lesz majd, de jelenleg egy névtelen városba van száműzve
❖ foglalkozás
bizonyítani mindenkinek
❖ szexuális beállítottság
hetero, talán biszexuális  

A karakter lényegében canon karakterként van számon tartva, mégis a történetünkben keletkezett sajátos változás miatt mindenképpen szerettem volna meghirdetni, ha valaki lehetőséget lát benne, akkor megalkothassa a karaktert, de amennyiben nem jelentkezik rá senki a karakter valószínűleg kiírásra kerül a történetszálunkból, azaz meghal.  

Kettőnk története még ott kezdődik, amikor Valentine elrabolt engem. Akkor még azt hittem, hogy az anyámtól, de Ő csak a nő volt, aki felnevelt. Titkon Stephen Herondale és egy tündér afférjából születtem ezért is hajtott be engem, mint valami adósságot. Együtt töltött évek során közel kerültünk egymáshoz, hű társakká váltunk, hiszen láttam benned gyerekként az apró fényt, a reményt amit napról-napra Valentine pusztított el.
Végső soron elváltak útjaink és, mikor újra kereszteződtek sem volt túlságosan egyszerű életünk. Sokat veszekedtünk legtöbbször a testvéredet érintő megszállottság miatt. A tulajdonodként kezeltél, holott nem voltam az. Egy nap mégis éreztetni akartad, hogy nem lehetek másé csak a tiéd. Azon a napon fogant meg a közös gyermekünk, akit feláldoztam annak érdekében, hogy te élhess. Ennek köszönhetően volt lehetséges, hogy egy rúnával az ereidben csörgedező démonvért az én szervezetembe varázsolja át a démon Asmodeus, aki a szórakozás kedvéért elérte, hogy ne mehessünk közel egymáshoz, hiszen abba belehalnál. A fájdalmadat átérezném, de én életben maradnék. (Lásd így kerülnél kiírásra, amennyiben magadra maradnál megalkotó nélkül, love.)
Most pedig, mivel a Klávénak átadott fenyegetés úgy tűnik elegendő volt ahhoz, hogy életben tartsanak esélyt adjanak arra, hogy letegyél valamit az asztalra életben maradtál. De száműztek egy nevenincs városkába, ahol folyamatosan megfigyelés alatt vagy, hiszen még mindig arra számítanak, hogy farkas vagy bárány bőrben. Naphosszat kérdéseket tesznek fel neked, hogy megtudják mi is történt a pokolban, de az igazságot egyikőtök sem mondhatja el, hiszen azaz életetekbe kerülne...

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a karakter, ne habozz jelentkezni, ameddig ezt a hirdetést itt látod a keresett karakterek között lehetőséged van pályázni rá, de ha már az elkeltek között lenne, akkor sajnos a karaktert kiírtuk a történetből! Gyere, ha jól akarsz szórakozni, hiszen sokan számítanának rád. A lehetőségek itt vannak előtted, csak ki kell használnod Wink
we need you badly

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: