descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Dorian ---
if i cannot move heaven, i will raise hell
Elowen Herondale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
my other half
Tartózkodási hely :
● new york ●
foglalkozás :
● leader of the dark shadowhunters ●
Karaktered arca :
● katherine mcnamara ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


dorian nathaniel ---
szabad / foglalt
❖ play by
dominic sherwood (egypetéjű ikrek)
❖ kor
19  
❖ faj
árnyvadász
❖ rang
harcos árnyvadász
❖ város
new york
❖ foglalkozás
official demon hunter
❖ szexuális beállítottság
biszexuális  

// a név és pb is viszonylag szabadon alakítható, amennyiben felkelti a karakter az érdeklődésedet, akkor vadássz le engem pm-ben és megbeszéljük a részleteket!  

Mikor először az árnyvadászok közé kerültem a zűrös múltam után akkor volt szerencsém találkozni veled. Az első pillanattól kezdve egymásra hangolódtunk. Az első pillanattól kezdve egyfajta kötődést éreztünk a másik iránt, de ez koránt sem romantikus értelemben értetendő. Egyszerűen csak tudtuk, hogy mindig ott leszünk egymás számára. Idővel megnyíltam neked Sebastian-nal kapcsoltban is, hogy a hűség rúnája engem hozzáköt. Fogalmam sincs, hogy miképpen - megalkotóval letisztázzuk -  , hogy miként kavarodtál te is Sebastian oldalára, de megtörtént. Talán a karizmája lehet, ami mindenkit rabul ejtett. Vagy pedig egyszerűen csak engem követtél. Megbíztál a döntésemben. Pedig jól tudtad, hogy valószínűleg elhomályosítja a tisztán látásomat a tény, hogy szeretem Sebastian-t még, ha magamnak sem ismerném be. Több nő és férfi fordult már meg nálad, mint bárki másnál akit ismerek. Igazán lehengerlő stílusod van és nem félsz azután menni, amit a magadénak akarsz. Mikor a rúnám elhalványult, majd teljesen eltűnt kétségbeestem. Azt jelentette, hogy ő meghalt. A karjaidba rohantam és akkor léptük át a barátságunk határait. Nem vagyunk szerelmesek. Egyszerűen csak együtt próbáljuk betölteni az űrt, amit Sebastian maga után hagyott.

Idővel újra elhidegültünk egymástól, hiszen rájöttél, hogy Sebastian oldalán te magad is gyengéd érzelmeket táplálsz iránta. Vajon most mindez mennyiben változik, hogy képes volt téged hátrahagyni? Az sem érdekelte volna, ha meghalsz. Most pedig egy teljesen más személyként éli az életét száműzetésben. Őt keresed majd fel - amennyiben kiszabadulsz a tündérudvar fogságából, ahova ajándékként ígért el téged - vagy pedig engem fogsz felkeresni most, hogy én lettem a sötét árnyvadászok hadseregének vezére?
we need you badly

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek-
Ugrás: