descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Nick Grayheart
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- elkelt karakter --
Dommiel Nightblood
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
my b̶o̶y̶friend?
Tartózkodási hely :
● new york ●
foglalkozás :
● demon hunting ●
Karaktered arca :
● dominic sherwood ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


Nicholas Grayheart
kevin zegers ❖ shadowhunter
Nagyszerű árnyvadász vagy, de van egy titok, amit mélyen a szívedben őrzöl. A férfiakhoz vonzódsz. Ezzel tisztában vagy azonban egy cseppet sem fogadtad el magadban igazából. Küzdesz a tudat ellen, de már kezd szemet szúrni mindenkinek, hogy még koránt sem volt egyetlen egy párkapcsolatod sem, ami komolyabb lett volna. Habár voltak néhányan, akik látszólagos kapcsolatot vállaltak veled, de sosem volt az egésznek jó vége. Végül mindig a saját boldogságukat kergették.
Remek íjász vagy, közelharcban azonban megvannak a magad akadályai, de szüntelenül leküzdöd őket és egyre jobb árnyvadásszá válsz, ugyanakkor ez csak arra ad lehetőséget neked, hogy az emberi oldalad nyomd el és a valóságot. Még nekem is mutattál anno néhány trükköt voltunk párszor közös bevetésen és volt, amikor hülyeségből felvetettük, hogy lehettünk volna parabatai-ok, egyszerűen csak lecsúsztunk róla. Azt azonban nem tudom, hogy szerelmes vagy belém. De ezt talán még te sem tudod magadról, de vágysz a társaságomra, ugyanakkor nem tudod, hogy én is nyitott vagyok ezekre a dolgokra főleg, mivel tudsz a mondén vörössel való kapcsolatomról, amiért csak legyintve engeded el a dolgot.
Megannyi dolog van még, amit nem tudok rólad.. Mit szólnál, ha összeülnénk egy sörre és elmesélnéd? Esetleg még biliárdozhatnánk is..   mellesleg azt sem mondtad el, hogy a klávé tagja vagy és azért rejtegeted ennyire a szexualitásod, hiszen még mindig egy rohadtul elítélő bagázsról van szó

// a név változtatható, a pb viszont nagyon örülnék, ha az uraság maradna! lehetne szó arról, hogy vámpírrá válik idővel, vagy valami hasonló történetszál, ami miatt bonyolódhatnának a dolgok, hiszen én sem feltétlen leszek mindig árnyvadász, de ez még nagyon a jövő zenéje, viszont mindenesetre őrületesen várom az urat!
28 ❖ szabad  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: