descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
a glimpse of magic
if i cannot move heaven, i will raise hell
glimpse
Vendég

avatar
all the stories are true
Glimpse

of magicElőször senki sem tulajdonított neki nagy jelentőséget. Egy betörés itt, egy betörés ott. Az aurorok végezték a dolgukat, ám sosem kapták el a tettest. Csupán apró bekezdés a Reggeli Prófétában, több helyet nem is kapott. A média akkor kezdte felkapni az esetet, mikor elszaporodtak az esetek, és - bár hivatalosan sosem lett megerősítve az összefüggés - a Szent Mungóban is egyre több ágy vált foglalttá. Persze, suttogásnál ez sem volt több, egészen addig, míg nyár közepén meg nem találták Josh Acker, ifjú auror holttestét. Ám a tetőpont egy hónappal később következett be, mikor - hiába próbálta is titkolni a Minisztérium - lehozták a lapok, hogy Harry Potter, aurorparancsnok, a Kiválasztott, eltűnt.


2023 szeptember. Azok a diákok, akiket elengedtek a szülei, felültek a Roxfort Expresszre, ám az évnyitó lakomán új tanárokkal szembesültek. Mikor Neville Longbottom nem állt ott a pódiumon, arról kezdtek el suttogni, hogy ő is eltűnt. Minerva McGalagony, bár elvileg nyugdíjba vonult az előző tanév végén, most mégis igazgatóként mondott beszédet, háta mögött ismeretlen arcok foglaltak helyet az asztalnál.

Az aurorok folyamatos készültségben állnak. Az embereken eluralkodik a pánik - senki sem tudja, mégis mi az összefüggés az áldozatok között. Nagy-Britanniába 25 év nyugalom után most ismét kezd beférkőzni a sötétség.

Te ki vagy?


a glimpse of magic frpg


1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: kezdetek :: Társoldalak :: inaktív oldalak-
Ugrás: