descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Leviathan
if i cannot move heaven, i will raise hell
Luna Hellfire
❖ Kezdõ Warlock

avatar
Keresem :
daddy dearest ♡
Tartózkodási hely :
❖ new york ❖
foglalkozás :
❖ i love chaos ❖
Karaktered arca :
❖ eiza gonzález ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


leviathan
szabad / stoppolva / foglalt
❖ play by
tom ellis! jon hamm! the one and only
❖ kor
pár száz
❖ faj
démon
❖ rang
főbűn: féltékenység - pokol hercege  
❖ város
new york
❖ foglalkozás
ide
❖ szexuális beállítottság
hetero or bi whatever you want  

// elsősorban szeretném kiemelni azt, hogy lehetőleg olyan user vállalja be a fiatalembert, akire ténylegesen lehet számítani és aktív lesz, mert fontos szerepet töltene be a fiatalember a karakterem életében, amivel koránt sem vagyok egyedül, hiszen nagyon sok szállal kötődik másokhoz is! ha várnom kell rád, akkor kérlek szólj, mert én is ki fogok esni majd vizsgaidőszak vagy bármi más miatt meg nem mindig lehet ihlete az embernek, de mindenképpen komoly érdeklődőt szeretnék, akivel ezeken kívül lehetne ténylegesen haladni. a pb szeretném, szeretnénk, ha a kettő közül lenne valamelyik, hiszen szerintem nagyon illik a lefestett karakterhez. a név azonban fix, hiszen egy canon pokol hercegről van szó!  nagyon várlak, ígérem ha megérkezel biztosan nem fogsz unatkozni.
A karakter lényegében egy canon karakter lenne, akinek teljesen kötetlen a háttér története. Megannyi legenda szól a karakterről ezekből fel lehet építeni a hátterét, amiben nagyon szívesen segítek. Fontos, hogy egyike a pokol hercegének ezért kifejezetten nagy rangot képvisel a pokolban. Megvan a magad birodalma és hosszú évszázadok után először léptél újra a Föld felszínére. A változásokhoz könnyedén hozzászoktál mégis a tenyérbemászó stílusoddal nagyon sok mindenkit sikerült magad ellen fordítanod, de mégis többen vannak azok, akik legszívesebben a tenyeredből ennének. Azonban ők nem kihívások a számodra, hiszen szereted megtörni az embereket és az alvilágiakat egyaránt. Ügyesen bánsz a szavakkal könnyedén manipulálsz bárkit, hogy megtegye, amit te akarsz mégis vannak, akik képesek ellenállni neked azokban leled igazán az örömöd. Előfordul, hogy már olyan végletekbe taszítod az alanyaidat, hogy élet és halál között lebegnek. Különösebb érdeklődést nem mutattál irányomba eddig, mintha nem is számítottam volna. De most, hogy meghalt a testvérem úgy érzed, hogy meg kellene becsülnöd az egyetlen lányodat. Azonban a kettőnk kapcsolata koránt sem egyszerű.  
// Nem akarom megkötni a történetének a további fordulatait, de szívesen ötletelek, hogy mik történhettek vele a hosszú élete során. Nekem a jövőben egy bonyolultabb szál miatt lenne rá szükségem, ha meggyőztelek ezzel a kis szöveggel, akkor regizz be és majd tájékoztatlak a továbbiakról! Gyere nagyon hamar!  

Mellékes kiegészítések:

• Volt tervben egy mellékes plot, ami anyucit is tartalmazta volna, de amíg nem érkezel meg ezt lejegeltem.
• rajtam kívül van még egy gyereked, akiről te magad sem tudsz, hiszen egy szekta idézett akkor meg és azt hitted mindenkit megöltél az anyát is beleértve, de nem így történt >> Rosaria
• van egy árnyvadász lányod, akiben a te véred van, Valentine egyik kísérlet eredménye >> Oswin Willeheart (mármint, ha az user még igényt tart rá)
• édesanyánkba ténylegesen szerelmes voltál adtál is neki nyakláncot, amivel védelmezni kívántad, de ezt a nyakláncot visszaadta neked, mikor elküldött téged. Ezt akartad nekem adni..
• előtörténetem olvasása ajánlott, illetve valószínűleg remélhetőleg még lesz pár poszt ezen bejegyzés alatt, ami hozzád kötődik, ami arról ad tanúbizonyosságot, hogyha tényleg akarod, akkor élvezetes játszmákban lehet részed!

we need you badly

Isabelle Lightwood
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
simon + raphael + meliorn
Tartózkodási hely :
☾ new york ☆
foglalkozás :
☾ obsessed with cooking ☆
Karaktered arca :
☾ emeraude toubia ☆
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

i want you too
and this is how the plot thickens
Egyszer találkoztunk mindössze. Egyetlen egy alkalommal, az mégis emlékezetes volt. Úgy vonzottál magadhoz, mint valami mágnes, mégis a porcikáim közé beküzdötte magát egy érzés, amit nem tudtam elengedni. Egyszerre akartam a lehető legközelebb lenni hozzád és a legtávolabb.
El tudtad rejteni előlem, hogy démon vagy, de mégsem egészen, hiszen a belső kis hangom folyamatosan jelezte a veszélyt csak nem tudtam, hogy honnan is jön, mi a forrása.
Ott hagytalak, te pedig utánam jöttél és kettőnk történetének mindössze ez csak a kezdete, hiszen biztos vagyok benne, hogy izgalmakkal teli csavarok lehetnek még kettőnk kapcsolatában, közős jövőjében. Már ha túléled! Wink
Sariel
❖ Bukott angyal

avatar
Keresem :
• i want him
Tartózkodási hely :
• everywhere
foglalkozás :
• making a mess
Karaktered arca :
• margot robbie
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

i want you too
and this is how the plot thickens
Nekem köszönhetően tudod, hogy ki ölte meg a lányodat. Baleset volt, avagy sem mégis maga a halál Sammael a felelős az idősebbik gyermeked Alesea haláláért. Ostoba próbálkozás volt a részéről, nagyravágyó gyermek volt akár csak az apja. Nem akartad elhinni nekem, hogy ő volt a gyilkos. Kis híján engem téptél darabokra, el akartál pusztítani, hogy ezzel is bizonyítsd a mondandóm képtelenségét.
Végül azonban a saját jegyedet vésted a mellkasomra ezzel egyfajta kapcsot építve kettőnk között, amivel valamilyen formában az alábbvalóddá váltam. Kifejezetten gyűlölöm a helyzetet, hogy egyáltalán kötődnöm kell hozzád valamilyen módon.
Nem tudom, hogy mégis hogyan szabadulhatnék meg ettől a kapocstól, de egy biztos.. Addig megyek az idegeidre, amíg megbánod, hogy egyáltalán erre vetemedtél kedvesem. Pokollá teszem az életed.
xoxo
Sariel
Rosaria
❖ Kezdõ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
New York
foglalkozás :
Túlélni
Karaktered arca :
Rowan Blanchard
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

i want you too
and this is how the plot thickens
Az apám vagy. Te magad nem tudsz róla, hogy a világra jöttem, ugyanis végig abban a hitben éltél, hogy elpusztultam édesanyámmal együtt, amikor az idézés balul sült el. Könnyedén engedted el azon este emlékeit. Az édesanyám viszont még elszántabb és megszálltabb lett. Hosszú-hosszú évekig sínylődtem a szekta karmai között, míg nem a második alkalommal már sikeresen szöktem meg. Jelenleg Luna lakásán tartózkodom, és hol kissé jobban, hol kevésbé félve reménykedem benne, hogy egyszer majd még lehet családom, akár a te megjelenéseddel.
//A Luluval való megismerkedés éppen kijátszás alatt van, egyelőre még fogalmam sincs, hogy kié, vagyok, s mi vagyok. A legjobb az lenne, ha még azelőtt bukkannál fel, hogy Lulu elragadja előled a lehetőséget, hogy megismerhesd a legkisebb lányodat, pusztán védelmezés céljából. Razz Előző userrel semmit nem tudtunk már egyeztetni, egyedül annyit, hogy valamiképpen majd rálel, hogy Lulun keresztül, vagy csak megérzi majd az energiáit, amint elkezdi majd a mágia gyakorlását... Szeretném majd közösen a jövendőbeli userrel ezt megvitatni. Addig is ez a pöttöm nagyon lelkesen vár.
Lucifer
❖ Sátán

avatar
Keresem :
A káoszt
Tartózkodási hely :
New York
foglalkozás :
Tényleg?
Karaktered arca :
Tom Hiddleston
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

i want you too
and this is how the plot thickens

Idézet :
kinyújtom a kezemet, és cafatjaira bontom a nő mellkasán a ruha finom szálait. - Eltüntetem Leviathán jelét. - Meglepő óvatossággal simítok végig a kacskaringós jelen, mindössze egy impulzust bocsátok bele, ami nem a nőnek szól, nem. A bukott angyalnak. Magamhoz hívatom, ámbár erről Sariel nem tudhat semmit, mindössze megrázkódhat egy pillanatra.

Maga a Pokol Ura is várja egykori angyal társát, komoly ügyek megbeszélésére. Hát volna olyan modortalan Leviathan, hogy nem jelenik meg, ha már Lucifer maga törte meg ezt a hatalmas csendet...
Selene Moon
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
New York
Karaktered arca :
Sophie Turner
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

i want you too
and this is how the plot thickens
Ez kicsit talán furcsán hangzik, de te vagy a legrégebbi barátom. A kapcsolatunk nem indult éppen zökkenőmentesen, fiatal voltam, öntelt és felelőtlen, mikor először találkoztunk. Évszázadokra elátkoztál. Ez vett rá, hogy a céljaimra összpontosítsak, hagyjam figyelmen kívül a zavaró tényezőket. A családom vérvonala megszakadt, a rokonaim meghaltak, de én váltam általa Alexandria és Egyiptom uralkodójává. Te pedig figyeltél és az átkod megvédett a riválisaimtól. Mióta lekerült rólam, a kapcsolatunk megváltozott. Barát vagy, szerető, tettestárs, ellenfél, segítő, testőr, vagy éppen harcos miattam. Változó ez is. Az idő számunkra relatív. Van, hogy ötven éven át egy szót sem hallok rólad, majd csak egy-két napra térsz vissza hozzám. Máskor évekig laksz a házamban, együtt élvezzük ki az életet. Előtted nem titkoltam a könnyeimet, a boldogságomat, sem pedig a haragomat. Most pedig az aggódásomat sem próbálom. Utoljára Luna születése előtt láttalak, azóta eltűntél, meg sem tudlak idézni. Most már kezdek komolyan aggódni érted!
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek-
Ugrás: