descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Clary&Jace&Dorothy ~ pár nappal a háború vége után
if i cannot move heaven, i will raise hell
Dorothy Greenwood
❖ Klávé tag

avatar
Keresem :
ξ maybe someday
Tartózkodási hely :
ξ everywhere
foglalkozás :
ξ enjoying the chaos
Karaktered arca :
ξ emma dumont
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Sosem volt egyszerű a Klávé tagjának lenni. Mindig igyekeztem feljebb törni, hiszen szerettem volna tényleges változásokat eszközölni még akkor is, ha néha teljesen elérhetetlennek tűnt az egész próbálkozás. De talán amit a legjobban utáltam az egészben, hogy rossz híreket közöljek másokkal. Persze a Klávé szempillantás nélkül hozott meg olyan döntéseket, amely családokat szakított szét. Természetesen ezzel sem akartak megállni egyetlen egy esetnél.
A New York-i intézetbe érkezve már jó pár ötlet megfogalmazott a fejemben, de ezeket nem oszthattam meg bárkivel, hiszen tudom jól, hogy a Klávé azon nyomban tenne annak érdekében, hogy a szavamat semmibe vegyék. Bár elég nehéz lenne, hiszen mindig is értettem ahhoz, hogy teljesen diplomatikus legyek és az érzelmeket teljesen kifacsarjam önmagamból.
A hatalmas intézetben egyenesen a könyvtár felé veszem az irányt, ahol meg is pillantom az ölelkező párost. - Khm. - Kaparom meg a torkomat, majd pedig hátam mögött összekulcsolt kezekkel szegezem rájuk a tekintetem. - Talán, akkor rá is térhetnénk a lényeges eseményekre, körülményekre, amelyeket mindenképpen meg kellene beszélnünk. - Már előre érzem a csalódottságukat, ami koránt sem könnyíti meg a dolgomat, bár ugyanakkor tényleg csalódni fognak, vagy bárki meglepődne azon, hogy ők már mondhatni elengedték Alec kimentését. Régebben Jace eltűnését is örömmel tolták hátrébb. Bár tény, hogy voltak fontosabb események, amelyek a figyelmüket igényelték, de talán itt lenne az ideje most már tényleg annak, hogy friss szemeket vezetnénk be a Klávé és a tanács élére.
Clary Fairchild
❖ Head of NY Institute

avatar
Keresem :
simon ● lydia ● mom ● luke
Tartózkodási hely :
● new york institute ●
foglalkozás :
● protecting my loved ones ●
Karaktered arca :
● lily jane collins ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Tudom, hogy valószínűleg teljesen maga alatt van Jace, hiszen Alec mégis a lelkének egy olyan része, amit senki nem pótolhat. Mondhatni az otthona a parabatai-a. Habár eleinte nem teljesen értettem a kettejük viszonyát, kapcsolatát, de talán azért, mert még Alec maga sem tudta, hogy hányadán állt Jace-el kapcsolatban. De miután ez teljesen tisztázódott akkor jöttem rá, hogy legalább annyira szükségük van egymásra, mint a levegőre. Gyűlölöm magam azért, mert nem tudok rajtuk segíteni, de legalább talán a Klávé részéről lesz valami előrelépés, habár nem igazán az jellemező rájuk, hogy annyira előrelátóak és segítőkészek.
A könyvtárhoz érve még mindig egyfajta keserűség fog el, ahogy látom a lepusztult falakat, a könyveket, ahogyan a földön terülnek el és az itt-ott felfedezhető vérfoltokat, amelyek hol a társainktól, hol pedig egykori társainktól származnak. De az emberi áldozatokat sem szabad elfelejtünk, akik sajnos életüket vesztették, hiszen Valentine-tól tanulva Sebastian semmit nem bízott a véletlenre az elhagyatottakkal.
- Jace.. - Tudom jól, hogy nem enyhíthetem a fájdalmát, de annyit megtehetek, hogy legalább mellette vagyok. Ezért is siettem oda hozzá, mikor megpillantottam, hogy karjaimat a teste köré fonva, vonjam az ölelésembe. - Megtaláljuk a módját, hogy visszahozzuk. Mindent megoldunk. - Hiszen habár terveink nagy részét a Klávé nem engedélyezi és a legnagyobb részben orbitális őrültség, de mégis sikeresség övezi. Lehet, hogy sokszor azért vonzzuk magunkhoz a bajt is, de vannak dolgok, személyek, akik igazán megérik a kockázatot.
Jace Herondale
❖ Head of NY Institute

avatar
Tartózkodási hely :
ꟽ New York ꟽ
foglalkozás :
ꟽ Intézetvezető ꟽ
Karaktered arca :
ꟽ jamie campbell bower ꟽ
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Nem volt túl biztató, nem hogy a helyzet, de maga a hír sem, hogy a Klávé küldöttje hamarosan megérkezik. A Klávé említése már olyan érzetet hordozott magával, ami képes volt csak még nyomasztóbbá tenni a helyzetet. Karba tett kézzel mászkáltam fel, s alá a könyvtár ajtaja előtt, mintha csak megoldást tartogathatna számomra az idő. Mintha bármit is érne, hogy húzzam a pillanatot, amikor szembesülünk a pusztítással. Mégis itt várok, az arcomra nyugalmat erőltetek, mintha csak minden a legtermészetesebb módon zajlana. Clary még nem ért ide, fogalmam sincs, merre kóborolhat, de csak remélem, hogy még időben érkezik. Ha már kettőnket rendeltek ide, akkor mindkettőnknek meg kéne jelennie. Főleg az elmúlt időszak eseményeit tekintve. Nem mellesleg, elég kevesen vagyunk, akik tisztában vannak vele, hogy mi is történt pontosan a Pokolban. Egyáltalán a Klávé tisztában van-e, hogy mi lent jártunk... Legszívesebben nem árulnám el nekik, Valentine és Sebastian neve továbbra is szitokszó számukra, ahogy a velük kapcsolatos dolgok is. Így viszont, hogy Alec nélkül kellett visszatérnünk, mindenképpen fontos szempont, amiről mindenképpen tudniuk kell, hogy kimenthessük onnét. Magnus talán még kapóra is jönne, de ki tudja, jelen helyzetben mennyire is támogatnák, hogy alvilágiak segítségét kérjük. Bár tény, hogy eddig minden egyes alkalommal működött a tervünk, amikor a Klávé azt egyáltalán nem támogatta...

//bocsi, ez nagyon gyökér lett...
Jace Herondale
❖ Head of NY Institute

avatar
Tartózkodási hely :
ꟽ New York ꟽ
foglalkozás :
ꟽ Intézetvezető ꟽ
Karaktered arca :
ꟽ jamie campbell bower ꟽ
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

***
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dorothy Yates
» Jace Herondale
» Apokalipszis Háborúja
» Végtelen Háború sík karakterei
» Miért vannak más síkok? (Outsiders, Végtelen Háború, Ultimate)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: különlegességek :: Múlt-
Ugrás: