descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Elzárt terület
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- szabad játéktér --
Isabelle Lightwood
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
simon & only him
Tartózkodási hely :
☾ new york ☆
foglalkozás :
☾ obsessed with cooking ☆
Karaktered arca :
☾ emeraude toubia ☆
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

you killed my baby brother
Megannyi dolog volt, amit szeretett volna megváltoztatni. Ha lehetett volna beleszólása mindent elkövetett volna annak érdekében, hogy Sebastian élve hagyja el a poklot. Nem tudja elfogadni azt, hogy esélyt kellene adni neki, hiszen most már a démonméreg nem homályosítja el a tudatát, a döntéseit. Mondhatni egy új ember áll előtte, mégis ugyanazt az arcot viseli, akiben egykoron megbízott. Szinte túlságosan könnyedén is a bizalmába fogadta annak ellenére, hogy volt valami rossz érzése vele kapcsolatban. De elnyomta a megérzését és ez vezetett öccse halálához. Soha nem szabadott volna magára hagynia az öccsét vele. Még akkor sem, ha senki nem sejtette, hogy Sebastian-ban egy áruló rejlik. Az öccse mellett kellett volna lennie. Védelmeznie, ahogyan azt Alec tette minden egyes alkalommal. De most ő sincs itt az oldalán, hiszen Sebastian utolsó trükkjének köszönhetően kénytelenek voltak alkut kötni Asmodues-sal, aki Alec-et kérte a szabadságukért cserébe. Legszívesebben ő maga maradt volna hátra, habár koránt sem lenne olyan értékes a démon számára, mint a testvére. Mégis bűntudat mardossa a lelkét minden egyes pillanatban, hogy olyan használhatatlan volt, mikor a testvéreinek a legnagyobb szüksége lett volna rá. Biztos lett volna más módja annak, hogy az alkut megkössék. Bármi, ami nem a saját testvére hátrahagyását jelentené.
Minden szálat megmozgat annak érdekében, hogy megmenthesse a testvérét. Még akkor is, ha ez koránt sem olyan egyszerű, mint szeretné. De mégis kihez fordulhatna ilyen sötét időszakban, amikor a Klávé sokkal inkább foglalkozik azzal, hogy felépítse magát a romhalmazból, amivé a társadalmuk vált a háború után. Egymás között is az ellenséget keresik, az árulókat, akik talán semmiről nem tehetnek mégis a hovatartozásuk, vérük miatt kegyetlenül elítélik őket. Családokat szakítanak szét, mindössze puszta paranoia miatt.
De az ő családját nem a paranoia szakította szét, hanem a háború, amelynek előzetes fejezetének lezárásához egyiküknek hátra kellett maradnia. Most pedig semmi nem létezik a számára, mint az, hogy visszaszerezze a bátyját. Így tehát pedig nem fordulhat máshoz, mint aki maga is abban a birodalomban tervezte felépíteni az életét, ahol most a testvére raboskodik. Sebastian. Csak ő adhat neki válaszokat olyan kérdésekre, amelyeket még Ő maga sem tudja, hogyan tegye fel.
Könnyedén odatalál a birtokra, hiszen mikor ideszállították ő maga is ragaszkodott, hogy jelen legyen, hiszen tudni akarta, hogy a fiú egy helyhez legyen kötve, hogyha szükség van az információkra, akkor megszerezhesse tőle. Most pedig pont ennek jött el az ideje.
Határozottan kopogtat kettőt az ajtón, majd türelmetlenül dobolni kezd a lábával, miközben várakozik.
isabelle & sebastian
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Sebastian Morgenstern részére lezárt terület.
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: idris :: Lynn-tó-
Ugrás: