descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Jude && Panda || set you free
if i cannot move heaven, i will raise hell
Pandalena Frost
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
new ❀ Y O R K ❀
foglalkozás :
criminal ❀ M I N D S ❀
Karaktered arca :
danielle ❀ P A N A B A K E R ❀
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

panda & jude
❀ i'm here to get you out
Szükségem volt válaszokra. Ezeket pedig nem volt lehetőségem úgy megszerezni, hogy ő közben egy pszichiátriai intézetben raboskodik. Meg aztán nem is tudtam igazán úgy békében aludni, hogy odavan bezárva és minden csak idő kérdése, mert lehet, hogy védőbűbájt szórtam köré, de a saját problémáim miatt nem tudhatom, hogy mindez mennyire hatásos és egyáltalán miért nem támadta meg még újra az a démon. Hiszen ez valószínűleg csak idő kérdése, hogy újra felüsse a fejét, amikor a legkevésbé számítunk rá és örülnék, ha nem egy csapat idióta között történne, mert habár remekül végzik a munkájukat, mint egyszerű mondénok.. Azt azért mégsem érthetik meg, hogy van egy világ, ami az övékével egy síkban helyezkedik el, de ebből ők mit sem láthatnak. Megmagyarázni se tudná az ember nekik, mert aki megpróbálná az lenne az első, akit bedugnak ide.
Az elmúlt napokban azon sürögtem és forogtam, hogy minden szükséges papír meglegyen ahhoz, hogy a szárnyaim alá véve kivihessem innen. Habár lehet, hogy először vele kellett volna egyeztetnem, de kétlem, hogy annyira szeretne itt lenni, ahol mindenki hülyének nézi jóformán, hogy nemet mondjon a lehetőségre, hogy kijuthat innen. Persze megmondtam, hogy ezt a hírt én akarom vele közölni így egyetlen dolgozónak sem engedtem, hogy elszólja magát és, mikor már meggyőződtem arról, hogy minden papír a helyén van, akkor el is indultam az ablakpárkány irányába, ahol legutóbb is találkoztunk.
- Szia! - Köszönök rá kedves mosollyal az arcomon, ami sokkal inkább akart vigyor lenni, hiszen tényleg őszinte örömmel tölt el, hogy kivihetem innen. Biztos vagyok benne, hogy neki is megkönnyebbülés lesz friss levegőt szívni, visszacsöppenni a világba. - Van egy jó hírem a számodra.. Szedd össze a cuccaidat, mert ma hivatalosan is kiengednek innen. - Immáron vigyorral az arcomon nézek rá, s le merem fogadni egy picit a szemeim is csillognak, hogy legalább ennyit tudtam segíteni rajta és mindez még csak a kezdet, mert eszem ágában nincs elengedni a kezét, amíg rá nem jövünk a dolgokra. A kíváncsiságomat, ha akarná se tudná leütni semmivel sem.
remélem tetszik love    ❀
Pandalena Frost
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
new ❀ Y O R K ❀
foglalkozás :
criminal ❀ M I N D S ❀
Karaktered arca :
danielle ❀ P A N A B A K E R ❀
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

****
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: különlegességek :: Múlt-
Ugrás: