be careful who you trust

the devil was once an angel

Share | 
Világleírás
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members

Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


los angeles
city of angels

❖ Welcome to Los Angeles

Los Angeles-i intézet a Blackthorn család kezében van és az ő irányításuk alatt áll. Az intézetet az elmúlt hetekben hatalmas csapás érte. Sebastian Morgenstern betört, hogy minden kézzel fogható árnyvadász a saját oldalára állítson. Nem hősies beszédekkel akarta meggyőzni őket, sokkal inkább kényszerítette őket, hogy igyanak a Végzet Kelyhének teljes ellentétből, amelyben Lilith és az ő vére keveredett össze. Ezáltal sokkal gyorsabbak és erősebbek lettek az árnyvadászok, miközben elveszítették az angyali rúnáikat és egyúttal a szabad akaratukat is. Nem ellenkeztek, minden egyes parancsot úgy követtek, mintha saját akaratuk lett volna. Míg kinézetre még emlékeztették szerettüket, hogy kik is ők valójában, legbelül már régen elvesztek.
A betöréskor a gyerekeknek lehetőségük volt megszökni portálon keresztül Idrisbe, míg a kiképzőjük Katerina és Mark Blackthorn  egyedül maradt a sötét árnyvadászokból alakult hadsereggel. Utóbbit azonban nem kényszerítették, hogy igyon a kehelyből félig tündér származása miatt más terveket szőttek a számára.

❖ City of Angels

Los Angeles az Egyesült Államok második legnagyobb városa. Mindössze százhúsz kilométerre fekszik a mexikói határtól.Nemcsak a neve költői, fekvése is lenyűgöző. A lakó és üzleti negyedeket váltogató hatalmas területen nagyon kevés a magas ház, a Downtown-on kívül csak Century City-ben emelkednek felhőkarcolók. Éppen az alacsony házak miatt a hihetetlen méretű, sokszínű égbolt alatt jól láthatók Santa Monica és Santa Ana behavazott hegyei. A Csendes-óceán partvonala is könnyen megközelíthető: itt vár Malibu, Santa Monica, Marina Del Rey és Palos Verde elegáns üdülőterületeivel és Long Beach hatalmas kikötője a Queen Mary hajóval.
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members

Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


Idris
Home of the Shadowhunters

❖ Welcome to Idris

Idris az árnyvadászok otthona, amely a mondénok szeme elől rejtve van. Közép-Európában Németország és Franciaország határán található. Egy kis ország, amelynek fővárosa és egyetlen városa, Alicante. Rendszerint itt ülésezik a Tanács és itt gyűlik össze a Klávé.
Idrist Raziel angyal adta az árnyvadászoknak, hogy itt nyugodtan élhessenek. Ugyanis Alicante-t adamantinból készült tornyok védik a démonoktól.
A legtöbb árnyvadász innen származik és a kilencvenes évekig a legtöbbjüket itt is képezték ki, egészen addig míg az akadémiát be nem zárták Valentine Morgenstern miatt, aki annak segítségével alapította meg a Kört.

❖ Alicante

Alicante az árnyvadászok országának, Idris-nek a fővárosa és egyetlen városa. Ismert úgy is, mint Üvegváros. Ezt az elnevezést a város körül található démontornyok miatt kapta, amik távol tartják a démonokat a várostól. Ezek a tornyok adamantinból készültek, ami egy fényesen csillogó anyag, ezért az elnevezés.
Miután győzelmeskedtek a háborúban Valentine ellen megerősítették a védvonalaikat, hogy ne hatolhasson át újra egyetlen egy démon sem. A városba engedély nélkül semmilyen démonvérrel rendelkező személy nem léphet be, legyen bármilyen alvilági.

❖ Környező területei

Alicante városát körbeöleli egy hatalmas erdő, ami egész Idris területét elfoglalja. Ezen kívül még a Lynn-tó, ami a városon kívülre esik, de ezt azóta nem használják, hogy először megjelent benne Raziel angyal, hiszen ezt követően a víz mérgezővé vált az árnyvadászok számára. Kevesen tudják csak, de a tó maga a harmadik végzett ereklyéje a tükör. Az erdőt különböző farkasfalkák, vámpírklánok lakják néhol egy-egy kastélyt is megpillanthat az ember a sűrű erdőben. Egyedül tájékozódni szinte egyenlő a lehetetlennel. A sűrű növényzetnek köszönhetően bárki eltévedhet benne.
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members

Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


New York
city of dreams

❖ Epilógus

Az élet nem más, mint egy nagy, kalandos utazás szerteágazó ösvényeken ugyanazon végállomás felé: a halálba. A halál csak azok számára veszteség, akik még nem érték el a célt, akik még az útjuk közepén bóklásznak, és abban a tudatban kell tovább menniük, hogy elvesztettek valami nagyon fontosat. Egy darabot önmagukból. Valentine Morgenstern halott. Jace Herondale halott. Sebastian Morgenstern halott. Max Lightwood halott. A háborúnak vége, a győzelem mégis keserédes, hiszen mindenkitől megfosztott valamit, amitől az életük már nem lehet többé ugyanolyan. Ezért hát a Mennyek és a Pokol úgy döntött, még egyszer utoljára beleszólnak a halandók harcába: Raziel angyal jóvoltából feltámadt Jace, Lilith ördögi mesterkedése pedig Sebastiant hozta vissza. A mérleg két nyelve, az egyensúly két pólusa, a yin és a yang újból szemben állnak egymással, hogy bevégeztessék a sorsukat.
Az újjászületés azonban eltörölte a születésekor Jace-re rótt áldások óvó hatásait, aki így most védtelen az összes démoni befolyással szemben. Rémálmok gyötrik, képtelen aludni az éjszakánként szeme elé vetülő, borzalmas látomásoktól, melyekben brutálisabbnál brutálisabb módon végez szerelmével, Claryvel.
Lilith beteljesítette akaratát, visszahozta fiát Sebastian-t az életbe, akihez hozzáláncolódott Jace Herondale is. A parabatai kapocshoz hasonló kötelék jött létre közöttük azonban ezáltal egyikőjük lett az irányító, míg a másik fejet hajtott minden egyes kijelentése mellett. Jace önmagának árnyéka lett és a saját terveiket kezdték szövögetni, miközben a fél világ őket kereste.. Hamar kiderült, ha egyikőjük meghal a másik is. A Klávé számára egyértelmű döntés volt, hogy egy ártatlan élete a millióéval szemben sokkal többet hoz számukra. Mindenki, aki reménykedett abban, hogy Jace nem veszett el a kiutat kerestek az ördögi körből, amit Dicsőség képében kaptak meg. Mihály kardja volt az, ami végül szétválasztotta a két fiút egymástól a csata kellős közepén, ahol maga Clary mélyesztette a fiú mellkasába a kardot, miközben a többiek az életükért küzdöttek az új árnyvadász fajjal szemben.

Sebastian megszökött és továbbra sem találják. Mindig ott bukkan fel, ahol a legkevésbé sem várnák. A kehely, melyben sajátja és Lilith vére keveredik szüntelenül nála van, hogy újabb és újabb sötét árnyvadászokat kreálhasson, akikről hamar eltűnnek az angyali rúnák és végtelen hűséget éreznek a fiú iránt. Készen áll arra, hogy felégesse az egész világot. A kérdés csak az.. Vajon sikerrel jár?  
A játék Cassandra Clare: mennyei tűz városa cselekményétől indul, és csakis rajtatok múlik, a szereplők sorsa milyen végzetbe torkollik majd...

❖ Az álmok városa

New York, az álmok és az álmodók városa, az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb városa, ahol bármi megtörténhet. Öt nagyobb kerületből tevődik össze: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens és Staten Island. A városban az egyszerű, halandó emberek annál is egyszerűbb, hétköznapi élete vegyül a sötét alvilági ügyletekkel és a tiltott fekete mágiával. Ha eléggé nyitva tartod a szemed, te is megpillanthatod a kardokkal mászkáló fiatalokat, akik az éjszaka leple alatt démonokra vadásznak...
A New York-i árnyvadászok otthona kívülről csak egy elhagyatott katedrálisnak tűnik, pedig valójában az egyik legrangosabb Intézet a világon. A vezetője Alec Ligthwood, aki büszkén viszi tovább a családja által kikövezett úton. A város legnagyobb vérfarkas falkája Luke Garroway keze alatt működik a Kínai negyedben, gyorsétteremnek álcázott főhadiszállásuk, a Jade Wolf alatt. A várost uraló vámpírklán vezetője Raphael Santiago, akik a Dumort Hotelt választották otthonuknak. A boszorkánymestereket Brooklyn fő boszorkánymestere, Magnus Bane fogja össze, Brooklynban található lakásából irányítva ügyes-bajos dolgait. A Central Park Teknős tava átjáró a Tündérek Birodalmába. Manhattan egyik temetője pedig egyenesen a Néma Városba vezet, ha jó helyen keresed a bejáratot. Ha pedig mindannyiukat egy helyen szeretnéd látni, keresd fel a Pandemonium Klubot sötétedés után - garantáltan nem fogsz unatkozni...
De nem csak a természetfeletti lények árnyékolják be New York városát. Éjszakánként a legnagyobb ellenségünk még mindig saját magunk, emberek vagyunk. Egy gyilkos az éj leple alatt bujkál és folyamatosan újabb áldozatokat követel. Egyenlőre még nem találtak összefüggést a rendőrségen. Még abban sem biztosak, hogy az elkövető egy és ugyanaz az ember. Vér tapad a városhoz, amely felett gyülekeznek a sötét viharfelhők, halált és pusztulást hirdetve.

Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members

Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


A Pokol
home of the demons

❖ Története és keletkezése

Ahogy a Menny, ugyanúgy a Pokol is évezredek óta részese az emberek életének, ezért rengeteg legenda és monda keletkezett már róla. Lucifer volt az első olyan Isten által teremtett angyal, aki nem volt hajlandó a Mindenható előtt letérdelni és őt szolgálni, ennek fejében több hozzá hasonló angyalt felbátorított a leendő Pokol ura, hogy letaszítsák Istent a trónról. Ám a merényletet nem sikerült beteljesíteniük. Tervük kudarcot vallott és ezáltal mindannyian elbuktak.
A Pokol eleinte Lucifer és annak követői számára lett kialakítva, ahová Isten letaszította őket az ellene való fellázadás miatt, már a világ teremtése előtt. Ez a hely aztán a világ megszületését követően a bűnös lelkek börtönévé vált, elvégre amikor az élőlények a Földre tették a lábukat, a gonosz azonnal kivetette bosszúból a hálóját Isten teremtményére: az emberre. Ennek köszönhetően Lucifer újabb, hűséges követőket toborzott magának, akiknek nem csak hogy kárhozat nélküli életet ígért, hanem olyan örök életet is, ahol a léleknek nem kell szenvednie többé. Ennek a függvénye a feltétlen hűség a Pokol urához és a többi bukott angyalokhoz.

❖ Amit tudnod kell róla

A Pokol teljesen eltérő az általunk ismert és lakott Földtől. Más dimenzióként foglalja el magát a tudatban, ahol démonok illetve halottak számára kiépített birodalom jött létre. Itt végződhet be egy bűnös lélek élete, de akár itt születhet újjá. Ezt mind a szellem dönti el, hogy szenved a halottak folyójában vagy behódol a Sátánnak és öröklétű, hű szolgája lesz. De mint tudjuk: amit Isten ad, azt Isten el is veszi. A Pokol ura megadja az oda tévedő léleknek az új életet, és csak akkor fosztja meg tőle, ha árulóvá lesz Ura ellen. Minden démon eldöntheti saját maga, hogy mely Pokol hercegének akar szolgája lenni, ám Lucifernek akkor sem mondhatnak nemet, bármely más herceget szolgálnak.

❖ Elhelyezkedés

Akinek eszébe jut a Pokol, felelevenül lelki szemei előtt az a terület, ahol a füves pusztákból lávatakaró képződik, a kék ég helyett pedig vöröslő felhők sorakoznak fel, s mindezek felett ott ül az Ördög óriási szarvakkal, miközben az odasorolt lelkeket bünteti az emberi életükben elkövetett bűneikért. A valóság az, hogy a Pokol tornácán dönti el maga a lélek, hogy mit szeretne. Dönthet afelől, hogy mi legyen a lelkével. Kerülhet abba a folyóba, ahol a szellemek keringenek az örökkévalóságig szörnyű kínok között, vagy dönthet amellett, hogy szolgálja a Pokol Urát és a Hercegek valamelyikét a végtelen időkig. A Pokol tornáca kevésbé veszélyes a betolakodók számára, mint a Pokol belseje. A tornácnál már hallani a bűnös lelkek sikolyait, akik a folyóban keringenek. A tornác tere sötét, kopár, rideg és zajos.
Ahogy belépünk a Pokolba, azonnal megnyílik előttünk az összes Pokol hercegének a birodalma, melyek azidjáig sötétségbe burkolóztak. Ezeket a területeket övezi körbe a folyó, mely a halottakat keringeti. A legelső birodalom, mely elénk tárul, az Edom, amit Asmodeus és Lilith hozott létre maguknak és más démonoknak. Ezt a birodalmat övezi körbe a többi birodalom, mely más-más hercegnek a tulajdona. Ezek között sötét erdők találhatóak alaktalan démonokkal, különböző szörnyekkel. Ám a Pokol teljesen kiszámíthatatlan, homogén űr; képes a beteljesülhetetlen álmaidat mutatni magad előtt. Az egész látszatkép, mind illúzió. A Pokol mutathat számodra gyönyörű, békés mezőt, ám a valóság teljesen mást tükröz.

❖ bejárás

Élő egymaga nem tud belépni, hacsak meg nem idéz egyet a Pokol hercegei közül, avagy maga Lucifert, de egy fiatal démon is képes élőt bevinni a Pokolba. A kulcs a démoni vér. A kijutás is szintén Pokolbéli lény segítségével történik, különben az oda nem tartozó lélek bent ragad.

❖ A Sátán szárnyai

Született egy mendemonda Lucifer szárnyairól. Úgy gondolják, hogy az Istenek megkínozták, s mikor letaszították őt a Pokolba, hófehér szárnyait kitépték a helyéről és elátkozva azokat elrejtették a világ egy ismeretlen pontjára, ahol Ő maga nem fogja soha többé meglelni azokat. Mikor Lucifer magához tért véres háttal, akkor szembesült azzal, hogy a szárnyaiból mindössze egyetlen egy tolldarab maradt meg, mely látszólag teljesen véletlenül hullt le vele együtt. Az átok arról szól: Lucifer sohasem találhatja meg a szárnyait, hiszen amíg ő nincs tulajdonában azoknak, addig ő maga nem tud a Mennybe feljutni, hogy bosszút álljon. Szárnyak nélkül az ereje sem teljes. Ám a tollat, amely lehullt mellé akkor, megtartotta abban reménykedve, hogy az majd segít neki megtalálni a szárnyait. Ám időközben rájött, hogy a toll neki nem engedelmeskedik, és aki megtalálja Lucifer szárnyait, annak az Ördög örök hűséget kell, hogy fogadjon, így a Sátán elveszíti hatalmát mindenek felett. Lucifer sóvárog a szárnyai után, ám Ő egymaga nem tud rálelni, s ha mástól kér segítséget, akkor végérvényesen elveszíti birodalmát. Ez az Isten egyik büntetése az ő általa teremtett, mostanra már bukott angyalának. Vannak, akik a lehullt tolldarabot keresik, hogy megtalálják az elveszett ereklyét és átvegyék az uralmat a Sátán felett. Ám, hogy a monda valós tényeken alapul-e, máig is rejtély, hiszen akadnak olyanok, akik úgy vélik, hogy Lucifer önnön magának tépte ki a szárnyait, ezzel aztán megszakítva a kapcsolatot az angyalok és ő közte.

❖ A Sátán eltűnése

Minden egyes démon arra törekszik, hogy elfoglalhassa a Poklot és maga alá gyűrhesse a birodalmát. Lilith, a legelső démon Kain jelével való találkozás miatt túlságosan is gyenge, hogy hatalomra törjön és most más tervek is helyezkednek nála előtérben mégpedig az, hogy a fiát segítse a Föld teljes elfoglalásában. Hercegek, hercegnők és különböző démonok talán mindvégig erre a pillanatra vártak, hogy lehetőségük adódjon arra, hogy elfoglalhassák a trónt, hiszen minden sokkal egyszerűbb, ha a Pokol Urát már jó ideje nem látta senki sem. Vajon szándékosan rejtőzködik, vagy talán soha többé nem hallanak a Pokol Uráról.. Ki kerül a trónra távollétében? S, vajon ott is fog maradni?

Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: kezdetek :: Tájékoztatás-
Ugrás: