descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Kínai étterem
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- szabad játéktér --
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


Marcel & Faith
Lábait egészen gyorsan szedi a köves úton, nem foglalkozik azzal, hogy kik járna körülötte, merre járnak, ő halad előre, hogy ott legyen a találkán, amit megbeszélt. Mindig időben érkezik mindenhova, most nem akarja elkezdeni, hogy késik, ezért is siet, hogy az étterembe érjen minél előbb. Nem kellett volna sohasem összebarátkoznia egy vérfarkassal, ezt ő maga is tudja, de azt is, hogy nem mindenki olyan, amilyennek tűnik, hiszen Marcel sem árt senkinek sem, mert ahhoz van kedve. Akkor már rég eltették volna láb alól, de még él. Lehet, hogy az ő példája is rásegítette arra, hogy adjon egy esélyt Bluenak is, hogy megláthassa azt, aki ő igazán, és nem csak a szülei árnyékát. Nem biztos abban, hogy ez sikerülni főleg, hiszen nehéz meglátnia, hogy mi rejtőzik, és ki mögött, de azt tudja, hogyha ne is próbálja, sohasem fogja megtudnia az igazat. Az pedig számára túl fontos, talán fontosabb, mint a vér és a család maga, és erre csak mostanában döbbent rá. Csak a farkas miatt. Hihetetlen egy valaki, hogy megtudja változtatni mások gondolkodás módját.
Már az ablaknál kiszúrja őt, ahogy ott ücsörög, így nem is lassít léptein, ahogy betér az épületbe, köszön a pultban állóknak, akik mosolyogva köszönnek vissza, majd helyet is foglal a fiúval szemben. Már az ő arcán is mosoly helyezkedik el, hogy felhívja magára a szemben ülő figyelmét, és kivegye a fülest a füléből. - Remélem nem azzal a füledben szeretnél társalogni - szúrós tekintettel figyeli őt, hiszen úgy nem lehet beszélgetni, főleg ha hangos. Ha ez megtörténik, már fel is teszi kezeit az asztalra, és elkényelmesedik. - Hogy vagy? Rég beszéltünk - talán túl rég is, valami hiányféle már kialakult benne is, csak nem akart úgy találkozni még vele, hogy nem tudott meg semmit, amivel segíthette volna, a kis bosszúját, vagy valami olyasmit. Nem olyan egyszerű úgy keresni, hogy semmit sem tud az elkövetőről, vagy elkövetőkről.
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


Marcel &  Faith
Ide jön valami kis idézet
New Yorkban talán a kínai negyedet szeretem a legjobban. Mindig is érdekelt Kína, és a kultúrája, na meg persze az ételei. Nem titok, hogy imádom a hasamat, és az egzotiku csirke mindig fel tud vidítani, éppen ezért is beszéltem meg Faithel ide, a találkát. Remélem, hogy el tud szakadni a dolgaitól. Régen találkoztunk már, és be kell vallanom, hiányzik. Mikor megismerkedtünk, nem hittem volna, hogy ilyen jó barátság lesz kettőnk között, ugyanis ő egy árnyvadász, én pedig vérfarkas vagyok. De ő segít nekem. Segít megtalálni a vámpírt, vagy vámpírokat, akik őrületbe és ön gyilkosságba kergették a szüleimet. Segít bosszút állni, és most nagyon is el kell a segítség.
Az asztal aminél ülök pont az ablak mellett van, így kényelmesen ki látok az útra, és fel tudok készülni arra, hogyha belép az ajtón. Közben a pincér nő leteszi elém a zöld teát, amit rendeltem. Még direkt nem akartam kaját is kérni, hiszen majd úriemberként Faith rendelését is fizetni szeretném. Hatalmasat kortyolok a kesernyés teából, és máris frissebbnek, és energikusabbnak érzem magam. Az a jó az emberi szervezetben, hogyha elhiszed valamiről, hogy segít, akkor tényleg segíteni fog.
Továbbra is kibámulok az ablakon, fülemben halkan lüktet a zene, amit még az idefele úton hallgattam; a Linkin Parktól a Numb. Ujjaimmal ütemesen kopogok az asztallapon. Már alig várom, hogy ideérjen.  
 
❖ Megjegyzés: ❖ Zene: Numb ❖ Szószám: Kevés, de lesz jobb is  
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

***
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Fáradt ninja étterem

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Manhattan :: Kínai negyed-
Ugrás: