be careful who you trust

the devil was once an angel
az oldal videója
képkockáink
dust and shadows
légy üdvözölve
kedves látogató
2017. 07. 07.
Légy üdvözölve ●● a dust and shadows szerepjátékos fórumon. Oldalunk Cassandra Clare: A végzet ereklyéi könyvsorozatot és a belőle készült Shadowhunters TV sorozatot veszi alapul, amelyre felépítettük a saját kis birodalmunkat. Természetfeletti világunkban átlag emberektől kezdődően a vámpírokon és a tündéreken keresztül megtalálhatóak a démonok is. Az oldalhoz való csatlakozáshoz nem szükséges a könyvek, avagy az ezen alapuló film, illetve sorozat ismerete, hiszen a leírásaink igyekeznek lefesteni a világ megismeréséhez szükséges tudást. Szívesen fogadunk minden kedves játékost, aki éppen canon, esetleg saját karakterrel érkezik, vagy netalántán keresett karakter bőrébe bújva csatlakozna kis közösségünkhöz! Amennyiben bárminemű kérdésed lenne az oldal világával, működésével kapcsolatban, bátran fordulj a vezetőséghez, mert azért vagyunk, hogy segíthessük, megkönnyíthessük és lehetővé tehessük számodra a szórakozást! Reméljük, hogy csatlakozol hozzánk és jól fogod érezni magad a kis családias közösségünkben! Jó játékot! ♥ ● ● by the staff. ♥
dust and shadows
Belépés
lépj be bátran
Karakterem neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
postagalamb
pötyögj bátran
dust and shadows
itt lapulunk
árnyékok között
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Lilith

A legtöbb felhasználó (47 fő) Pént. Júl. 07 2017, 23:41-kor volt itt.
dust and shadows
utolsó irományaink
üzeneteink
Biliárdasztal

Selene Moon
Yesterday at 23:56

Jace szobája

Jace Herondale
Yesterday at 23:31

Elkészültem!

Keira Allyn
Yesterday at 23:12

Keira Allyn

Keira Allyn
Yesterday at 23:10

Aula

Jake Aldertide
Yesterday at 22:56

városszéli erdõ

Lucifer
Yesterday at 22:46

Fõtér

Azazel
Yesterday at 20:52


Szellembarlang

Inialos
Yesterday at 18:38

Szökõkút

Inialos
Yesterday at 18:37

dust and shadows
oldal statisztika
ennyien vagyunk
Faj
Demons 3 7
Faeries 3 3
Mundanes 3 1
Shadowhunters 7 6
Vampires 3 1
Warlocks 5 4
Werewolves 2 2
Összesen 26 24
dust and shadows
nyár legjobbjai
legjobbak, legjobbjai
2017. nyár
sebastian
férfi karakter
seelie queen
nõi karakter
magnus bane
canon
donn maccoy
keresett
luna hellfire
saját
alec & asmo
játék
anthea tanti
elõtörténet
magnus & alec
karakterpáros
clary & jace
karakterpáros
dust and shadows

Share | 
Táncparkett
it's where my demons hide

avatar
❖ Warlock
i believe that emotions
Kor :
22
Tartózkodási hely :
♡ new york
Hobbi :
♡ dancing
Karaktered arca :
♡ shay mitchell
give us power
Felhasználó profiljának megtekintésepanda  & elly
do i know you? i feel like i do  

Új élet egyenlő egy új kezdettel. A világom egyik pillanatban még összedőlni látszott a következőben pedig felkaroltak a sötétségből. Nem is lehetnék hálásabb Raphael-nek. Tudtam miről mondok le, hogy soha többé nem lehet átlagos és egyszerű életem, de az igazság az, hogy már nem is vágytam rá. Amilyen életem volt az maga volt a pokol. Most pedig, hogy a sötétség lett az otthonom egyáltalán nem bánom. Ha ez a szabadságom ára, akkor ez a szabadságom ára. Nem akartam, hogy mondén korlátok közé szorítsam magam, mert egy múlandó élet során nem igazán választása valakinek. Szüksége van az embernek keresettre.. Robotol egy életen keresztül azért, hogy biztos élete lehessen, ahol boldogulhat és egy percig sem tudja kiélvezni. Vagy mire odajutna, hogy kiélvezhesse addigra már a teste adja meg magát.
Amint lement a nap már kidugtam a fejemet az éjszakába. Szükségem volt arra, hogy szabadon bulizhassak. Valami, amit sosem mertem megcsinálni. Túlságosan sokat aggódtam az életem körülményeiről. Nem volt lehetőségem arra, hogy elengedjem magam és egy kicsit kikapcsoljak. Most ezt szüntelenül igyekszem bepótolni. Habár az utolsó estémen még volt lehetőségem annyira leinni magam, hogy csak foltokban emlékszem arra, hogy mégis mi történt. Az egész este nagy része a homályba veszett. Most vámpírként koránt sem kell aggódnom, hogy ez megtörténik azért a halott szervezetem könnyebben feldolgozza a helyzetet. Nem olyan könnyen lehet kiütni.
Az egyik kedvenc számom zengett fel a szórakozóhelyen, ahol nem kell aggódnom azért, hogy a sápadt bőrömmel kitűnök a tömegből, mert itt a legtöbben alvilágiak vagyunk, akik egy kicsit ki akarnak kapcsolódni.
Minden gondolatomat kikapcsoltam és csak a zenét engedtem, hogy simogassa a lelkemet. A testem pedig olyan könnyedén mozgott a zene ritmusára, mintha erre teremtődött volna. Annyira belefeledkeztem a táncolásba, hogy véletlenül nekiütköztem valakinek. - Bocsi, ne haragudj. - Automatikusan csúszott ki a számon a bocsánatkérés és akkor pillantottam csak fel, hogy kibe ütköztem is bele. Valahonnan túlságosan is ismerősek ezek a vörös fürtök. De mégis honnan? Egyszerűen nem tudom hova tenni, de mintha már találkoztunk volna.
it's where my demons hide

avatar
❖ admin
i believe that emotions
Kor :
22
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése


***
Táncparkett
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Manhattan :: Hunter's Moon-
Ugrás: