be careful who you trust

the devil was once an angel

Share | 
Biliárdasztal
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members

Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true

-- fagyasztott játék, szabad játéktér! --
Selene Moon
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
New York
Karaktered arca :
Sophie Turner
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


Seth &  Selene
"Az élet csodaszép-még jól seggbe nem rúg"

Oké, túl személyes a kérdés. Megértem. Nem mindenki szereti, ha a magánélete köztéma lesz. Speciel én sem. Ezen azonban könnyen lehet segíteni. Csak át kell ugrani a kérdést sértődés nélkül. Nekem megy. Ennyi idő és ellenség mellett, akiket már túléltem, igazán vastag bőröm nőtt. Kevés olyan sértés van a világon, amelyet ne lehetne rám mondani, hála a koroknak és felfogásoknak, amelyeken keresztül száguldottam ebben az életben. Vagy a nyelvemnek. A kígyó még akár becenév is lehetett volna számomra évszázadokon át...
- Világcsavargó. Afrikában születtem, Rómában tanultam és volt elég időm bejárni a fél földet. Egyszerre imádom az érintetlen természetet és az emberektől nyüzsgő városokat, így pár év után költözöm. A bolygó egy nagy kincsesláda - tündérfölde pedig egy másik. Igaz, az utóbbiból már jó ideje ki vagyok tiltva hivatalosan, de ha rajtam múlik, akkor ez nem fog sokáig elhúzódni. Lehet, hogy korábban nem voltak jók az ajándékaim, de van elég csábító nyelvem ahhoz, hogy kicsaljam egy lakójából, mivel lehet meglepni a Királynőt és ennek megfelelően adtam neki át ajándékot múlt héten. Eredmény hamarosan... - Nincs családom, amely egy helyhez kötne, az exférjem pedig inkább taszító pont. Most még itt vagyok és maradok egy ideig, de lehet, hogy hamarosan felkerekedem - ami nálam nagyjából azt jelenti, hogy úgy tíz-tizenöt év múlva váltanom kell. Akkor már nem fogom tudni az emberek előtt a remek termékeimre fogni a tényt, hogy nem öregszem. Ennyire nincs jó arcápoló. Most még könnyű, nem tudják, mennyi idős vagyok és az öröklés miatt a vagyonom eredete sem vizsgálat tárgya, de ki tudja, mit hoz a jövő?
❖ Megjegyzés: - ❖ Zene: - ❖ Szószám: -
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true

 


Elszomorodtam, ahogyan fel emlegette a mamámat. Elöjöttek szép pillanatok, amikor a
kirándulni mentünk, vagy amikor megtanított horgászni. Igazi apuka is volt egyben, hiszen próbálta megtanítani nekem a foci alapjait, vagy ahogyan mondtam horgászni is, halat belezni és olyan dolgokat, amit más anyja nem akarna. Csodás gyerekorom volt, még akkor is, ha a latin negyedben éltünk, és nem vetett fel minket a pénz.
- Valóban. - mondom, majd ismét nagyot kortyolok az italba, ami édesen marja végig a nyelő csövemet. Figyelem a lányt, ahogyan gurít, de csak a szemem van rajta a gondolataim máshol járnak. Mikor lehajolok hogy felvegyem a le esett krétát a nyakláncom fel bukkant.
Miért hordom még? Nem tudom, ez van csak apámtól, ez és semmi más. Csodállom, hogy ez meg van egyáltalán.

- Ott élek, ahol tudok. Ahova fúj a szél, de a városban nöttem fel. És te?  -Kérdezem a lányt, én jövök a nyakláncom nem tudtam vissza tenni, a nagy sietségemben, hogy gyorssan lökhessek már, hiszen eddig igen jól mozgott a lány a biliárd terén. Lökök, és persze, hogy félre. Elfintorodom bénázásom, majd kérek egy italt. Az alkohol kezd a fejembe szállni már érzem a mámorító utóhatást, amit hozzá csapnak az alkoholhoz.  


Selene Moon
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
New York
Karaktered arca :
Sophie Turner
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


Seth &  Selene
"Az élet csodaszép-még jól seggbe nem rúg"

Változott a hangulat. Nem tudom, honnan, de érzem, ahogyan megtörténik. Valahogy eltűnt a gondtalan flörtölés. Bármi is ütött a férfiba korábban, amikor úgy döntött, hogy az éjszakai ital tud csak rajta segíteni a legyőzésében, most kezd visszaszivárogni. És nem tudok mást csinálni, mint elfogadni ezt. Játszom, iszok és hagyom, hogy maga döntsön róla, tényleg túl akar-e lendülni, vagy nem. Jó vagyok figyelem elterelésben, de nem élő antidepresszáns. Ezt már régen megtanultam elfogadni és van, amin pont ezért nem is töröm magamat. Ha az alkohol és a játék nem felel meg, akkor legyen. Veszíteni a kedvéért nem fogok. Szóval, jobb, ha felkészül rá, hogy ez egy igazán nehéz menet lesz. Egyikünk sem kezdő ránézésre...
- Ezek lángnyelvek, igaz? - firtatom tovább a tetoválás kérdését, miközben megkerülöm az asztalt, hogy jó pozícióba kerüljek egy újabb lökéshez. És így másik szögből is láthatom a kezét a rajta lévő mintákkal együtt. A tüzet könnyű ábrázolni és könnyen felismerhető, de érdekelne, miért éppen ez jellemzi az anyját. Annyi jelentése van. Temperamentum. Melegség. Vadság. Tisztító erő. Büntetés. Valamiért a mai hitek legtöbbjében a tűz egyértelműen a megtisztulás jelképe és ennek megfelelően kezelik rossz jelképként. Régen éppen megszentelt volt, ezért a különböző nagy hatalmú emberek sírhelyeiben soha nem aludhatott ki. A melege volt az egyetlen, amely biztosította a túlélést télen. És így tovább. Rengeteg oka volt szinte istenként tiszteletének. A fele még mindig megvan. Ha empatikusabb kedvemben lennék, akkor még meg is nyugtatnám. Nem csak neki van tetoválása valamelyik szülője emlékére. Nekem is. Vörös tintával írt apró, kínai jelek a hajvonalamnál a tarkómon. Alig látható és még kevésbé lehet elolvasni. Nekem kellett csak a tudat, hogy ott van, nem a világnak.
- A városban élsz, Seth? Voltál már korábban a Hunter´s Moon-ban? - teszem fel az újabb kérdéseket a lökés után, miközben figyelem a golyó útját a céljáig. Erős a gyanúm, hogy elszámoltam magamat erő tekintetében és nem fog begurulni csak úgy a lyukba, de azért ki kell várni, mielőtt átadnám neki a terepet. És ez semleges kérdés. Ha kell, belekapaszkodhat és mesélhet, ha nem akar, akkor pedig könnyen rövidre záratja.
❖ Megjegyzés: - ❖ Zene: - ❖ Szószám: -
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true

 


Régen volt már, hogy vágyaimnak eleget tett egy csodás nő, akit annó feleségemnek hívtam. Világ életemben szerettem az ilyen nőket, akik olyanom, mint az exem. Kemény kezű volt, de még is volt, hogy gyengéd, de volt, hogy fakanállal kergetett, akár egy latin nő. Olyan volt, hogy anyám simán megkedvelte volna, hiszen ahogyan mondom szinte olyan volt, mint egy Latina.  
Végig nézek a bárban látom, ahogyan az emberek természetes viselkedése szinte már túl szokványos, és unalmas. Barátok szeretők, testvérek, amíg nekem ezek az életemben nincsenek.
Itt vagyok ezzel a nővel is, amikor az agyamba be villan valami. Komolyan ezt akarom, ahogyan ezt a nőt bámulóm. Nem más ő is, mint egy lány, aki tetteti, hogy kellenék, nem adná magát. Ezeket se szeretem, se azokat, akik olcsón, könnyen adják magukat. Ahogyan itt játszik kezdem megunni. A szépsége, inkább kezdett unalmassá válni. Felvonom szemöldököm a válaszán. és elmosolyodom. Mosolyom olyan volt a nyílt világnak, hogy haha igen aranyos vagy, belül pedig a fenti gondolatok játszottak bennem.
- Ahogyan gondolod. - Mondom, majd ismét én jövök lökök egyet, majd be megy, így ismét én jövök, elvétem.    
Hirtelen pillantok magamra, hiszen valóban a tetoválásaim egyediek. JObb karomat beborító láng nyelvek elkomoritanak.
- Anyámat. - mondom, majd belekortyolok az italba, és nem mondok többet. Tűzes asszony volt,
és tűzben is veszett, amit számomra fontos volt. Testemen mást nem látni, csak ezt. Soha nem engedtem magamra varratni banda tetkóimat, hiszen, ha elkapnaaak..... így soha nem engedtem.  


Selene Moon
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
New York
Karaktered arca :
Sophie Turner
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


Seth &  Selene
"Az élet csodaszép-még jól seggbe nem rúg"

Még egyszer régen, évszázadokkal korábban volt szerencsém találkozni a Bibliával és annak is egy igen sarkalatos kéziratával, amely a hét fő bünt taglalta. Az emberiség számára legveszedelmesebb vágyak listáját. Ha valaki rám néz, lát engem, a viselkedésemet, akkor egyértelműen leszűri, melyikhez is tartozhatok. Bujaság. Nem olyan nehéz kérdés, mivel imádok kacérkodni. Szeretek szép lenni, szépnek érezni magamat és mások szemében is ezt látni. Az sem baj, ha jár mellé kéjvágy és illuminált állapot. Attól még pontosan tudom, mikor lát és kíván valaki engem. Kihasználom az önként felkínált lehetőségeket. Persze csak egy kis erőfelmérés után. Ez a férfi nem mondana nekem nemet, ha felhívnám magamhoz ágyakrobatikára. Azt azonban tudnom kell, hajlandó-e át is engedni nekem az irányítást. Megvárja, amíg jelzem, hogy nincs ellenemre a közeledése vagy még előtte próbálkozik be? Ki akarom deríteni, így játszom vele. És húzom.
- Kéjvágyó, zabolátlan... - ha már a jellemzésemnél tartunk, akkor ezt a kettőt nem árt, ha ő is tudja. Mert ezek is a személyiségem részei pontosan annyira, mint a testemé a külsőm. Régebben még a kétszínűség is ott volt, de most nincs rá szükségem. Nem akarok néhány orgazmusnál több előnyt senkitől és nem is vagyok rászorulva. Ellenben a társaságot szívesen veszem és azért sikerül elhitetnem magammal, hogy van lelkem, ha legalább egy valakinek segítek a gondjait elfelejteni. Már ha ő is akarja. Csak azon lehet, aki hagyja magát, valljuk be...
- Azt megoldom én, csak ne félj a gáz pedáltól - mégis mennyibe telik kölcsönkérni egyet? Sokan vannak, akik kezüket-lábukat törnék, hogy vállaljam be egy autó vezetését promóciós célból és önként küldik az ajánlatokat az irodámba. Az emberi világban ma a reklám és az internet irányít mindent, ennek megfelelően pedig egy népszerű márka tulajdonosát szívesen követik. Ez a mai generáció...
- Van valami jelentése a tetoválásoknak? - teszem fel a kérdést rászegezve a szememet a kivillanó bőrre és a fekete tinta csíkokra. Ezek nem rúnák, hanem egyszerű festések. De senki nem csináltat heccből ilyesmit...
❖ Megjegyzés: - ❖ Zene: - ❖ Szószám: -
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true

 


Emlékszem, amikor még megtanultam billiárdozni.Kis srác voltam a latin negyedben és mindig elvertek a nagyobbak, amikor anya megelégelte, és lehozott, és sorra vertem el a nagyobakkat. Anya mindig igazi anya volt, talán apám se hiányzott sokszor, pont e miatt, mert ő megpróbálta azt a szerepet is betöltei. Barkálcsoltunk együtt, vagy meccset néztünk, ha anya nem is értette, de igyekezett megérteni, és igazi férfinak nevelni. Mi lett belőlem? Tolvaj, bandita, néha megbánom, és Madre biztosan sírban forog e miatt.
- Az enyémre? - Megforgato a szeme, hiszen az én fantáziámban már a csaj, rég a billiárd asztalon lenne, felhúzva a kicsi, de még takaró szoknyájával. És a csaj tud, belöki a golyókat, de ha nekem valaki azt meri mondani, hogy a billiárd nem egy erotikus játék, hát akkor az téved.
Az ex nejemet nem egyszer láttam el a dákommal itt... na jó ez kezd a fejemben át menni undorítóba. A pia meg teszi a hatását, szerintem holnap valamelyik sikátorban fogok ébredni, egy száll szombréróban, és Latin zenéket dúdolok majd. Nem eegyszer esett már meg ez a dolog meg velem.... ch...ch....
- Szép, tehetséges.... és még mi van?- Kérdezem, majd az italomba kortyolok, hogy lejebb nyomjam azt, hogy helyben elkapjam.
- Remekül vezetek, mi amor, csak gépjárművem nincs. - Bankrablásnál mindig feltörtem egyet kettőt, így alopás már művészet lesz nekem.


Selene Moon
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
New York
Karaktered arca :
Sophie Turner
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


Seth & Selene
"Az élet csodaszép-még jól seggbe nem rúg"

Ez most viccel velem, vagy mi? Már a belépésekor kiszagoltam mondhatni, hogy árnyvadász, annyira tipikus a ..., oké, erre ebben a nyelvben nincs szó rá. Egyfajta aura, de inkább lélek, ami nem mindenkin van ott mindig, mégis érzékelhető. Képben van még valaki az egyiptomi több isten hittel kapcsolatban? Az emberi lelket ott akár három-négy részre is lehetett bontani, a mai értelemben vett lélekre, egyfajta testi lélekre, amely soha nem hagyja el hosszabb időre, még halál után sem, egy vándorlóra, amelynek feladata a halál után lesz a túlvilágit és az evilágit összekötni, a negyedik pedig leginkább a hitből nyert védelmezője a többinek. A lényeg, hogy akár él akár halott az illető az egyik ilyen darabot mintha érzékelném. Piszkosul sokáig tartott kitapasztalnom mi ez és hogy működik, mióta pedig megy eléggé híján van a világ a régi vallású boszorkány mestereknek, így nem tudom megmondani, más is érzi-e, de nekem eléggé súg. Nem mintha egyébként nem kezdenék ki nephilimmel, jó vagyok a dolgok felkavarásában, de így viccesebb.
- Azt már a fantáziádra bízom - én válaszolok, ha ő jó kérdést tesz fel. Tisztára mint egy tündér alku, csak nálam még a vérem sem kötelezhet igaz mondásra. Ez az én döntésem volt, mert unatkozom ma este és játszani akarok. Ezzel összetörném a kicsi szívét? Nem hiszem, nem olyannak néz ki...
- Lehet ezt még meg fogod bánni - suttogok halvány mosollyal, de ha ő ráállt a dologra, akkor én is megteszem. Gondosan bekrétázom a dákó hegyét, felmérem a terepet és úgy célzok, hogy ne a legelső golyót találjam el, hanem kicsit ferdén a másodikat, mert onnan könnyebb nekem szétzilálni mindent. Van, amiben nem vagyok elég jó és az erő kifejtés mágia nélkül épp az. Bokszoló nem leszek soha pont emiatt. Jó játékos billiárdban? Esélyesen igen, mert az asztalon szépen felfordul az állás és máris megvan a színem. Mintám. Akármi. A lényeg, hogy a teljesen egy színűek az enyémek. És elég jól helyezkednek ahhoz, hogy két újabb lökés után kelljen csak átadnom a stafétát. Remélem, jól szórakozott közben a partnerem, mert a mágia működik. Mindig éppen csak nem látszik ki semmi a szoknya alól, ha behajolok...
- Attól függ, mennyire vezetsz jól? - tudom, hirtelen váltás, de nekem logikus. Van jogosítványom, már több mint ötven éve, de nem szívesen ülök volánhoz. Autóm nincs is, inkább taxizom, ha kell, vagy sétálok. Mégis, jó lenne egyszer úgy végig bulizni a várost, hogy a saját kis személyes sofőröm visz és vár rám. Szerintem nem rossz alku...
❖ Megjegyzés: - ❖ Zene: - ❖ Szószám: -
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true

My first meet with shadows
Selene xXx Seth
--------------------------------------
zene • szószám: xXx • Credit:

 


Elmosolyodtam. Pillantásom a vörösre irányítom .
- Milyen kérdés? - Tessék itt az első, válaszod meg szépségem. Kértem még egy italt, amit a szépséges pultos lány biztosított is. Lehúzom, majd tovább figyelek.
- Ugyan kérlek úriember vagyok, kezd csak el. - Addig is láthatom, hogy hogyan bodorodik az a szoknya. Ismét mosolygok, hiszen előttem nem messze fog behajolni, és jobb lesz az estém, mint valaha.  Figyelem a körülüttünk lévő sok színü embereket, ahogyan vannak, kik most szabadultak a börtönből, vagy oda tartanak. Széplényok, akik felejteni akarjk az estét, és férfiak, akik felejtetik velük még azt is, ha kell, hogy mi a nevük.
Szeretem, ahogyan a város éjjel feléled, akkor érzed igazán, hogy élsz, amikor kinn vagy éjszaka és hallgatod, mi is történik.
- Mit szeretnél Sel? Egyébként én Seth vagyok. - Mondom, tudom, hogy nem kérdezte, de gondoltam megtisztelem annyival, hogy elárulom, ha már ő nevét megtudtam.


Selene Moon
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
New York
Karaktered arca :
Sophie Turner
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


Seth &  Selene
"Az élet csodaszép-még jól seggbe nem rúg"
A hiúságommal soha nem volt gond. Mindig megvolt, mindig segített, hogy a kelleténél butábbnak tűnjek fel és mindig elbűvölte a férfiakat körülöttem. Nem egy híres hódító esküdött meg rá, hogy nálam szebbet még soha nem látott és én hittem nekik, mert ott volt a szemükben a vágy és a rajongás. Régebben, amikor a vörös haj csak a világ egy kis részén volt gyakori, ez a lángoló vörös hajkorona elég volt, hogy felhívja rám a férfiak figyelmét. A hozzá tartozó arcot pedig leginkább a genetikai lottó főnyereményének lehet mondani. Ezért nagyon hamar észre veszem azokat a férfiakat, akik engem nem néznek meg alaposan. Általában ez egyet jelent a melegházba való tartozással. És erősen elgondolkodom rajta, hogy a vadász is az, miután könnyedén figyelmen kívül hagy mindent az alkoholon kívül. Akkor erről ennyit, úgy tűnik eljött a felvállalás kora ott is. Egyébént sem értem, mit kell ezen titkolni, aki boldog életet akar, az nem megjátsza magát. És mi lehet fontosabb mint úgy meghalni, hogy nem bánod meg az életet, amit éltél? Még én is erre vágyom, pedig nekem aztán tényleg nincs lejárati dátumom...
Oké, mégsem meleg. A második pohár alkohol után már jobban fókuszál és nem kell hátra néznem, hogy tudjam, le sem veszi a szemét a fenekemről. Vagy a lábaimról. Tök mindegy, mert az egész nagyon formás. És biztosabb vadítóbb mint az a néhány dákó, amelyek közül válogatok. Ezek egészen újak, de errefelé egyébként is a fa fogyóeszköz. A dühös természetfeletti hajlamos porrá zúzni a fát egy erősebb markolással. Mindegy, egyenes, nincs rajta bűbáj, akkor nekem ez megfelel.
- Ritka ajándékot, őszintén válaszolok a kérdéseidre - mosolyodom el halványan, miközben elkezdem felállítani a golyókat a táblára. Nem vagyok éppen béna benne, persze, ha te már akkor is éltél, mikor a játékot feltalálták és szeretted a férfias sportokat, akkor elkerülhetetlenül jó leszel benne előbb vagy utóbb. Attól még néhány ember, aki egész életét a sportnak szentelte, meg tud szorongatni. Milyen jó, hogy a vadászoknak általában ennél fontosabb munkája van...
- Hívj csak Selnek. Hölgyeké az elsőbbség vagy feldobjak egy érmét? - kérdezem halvány mosollyal, miközben a kész asztalt megkerülve én is felveszem a krétát. A fehér papír borítás még tart ugyan, de már kicsit koszolódott, így nagyon óvatosan forgatom, hogy a kezem és a ruhám ne legyen kék foltos. Nem szexi. Oké, igazából amint elengedem a darabot egy egészen apró mágiát megengedek magamnak, amely halvány ezüst szikra képében eltűnteti a kezemről a foltokat.
- És mi lesz az én jutalmam, ha mégis nyerek? - teszem fel a kérdést halvány mosollyal, miközben biztos vagyok benne, hogy a válaszától fog függeni, mennyire szorongatom meg. Ha nyerni akarok, mocskosan játszom. Mágiát nem hazsnálok, de minden mást igen, hogy eltereljem a figyelmét. Talán nem is volt rossz ötlet a mélyen dekoltált kis fekete ruha. Már csak valami jó kis aláfestő zene kellene...
❖ Megjegyzés: - ❖ Zene: - ❖ Szószám: -
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true

My first meet with shadows
Selene xXx Seth
--------------------------------------
zene • szószám: xXx • Credit:

 


A fejem kóvályog még, hiszen nem tudom hogy mi történik velem. Gondolataim ide oda cikáznak. Lehajtom, amit a nő kínált nekem, érzem, ahogyan az alkohol marja a tormok, elfintorodom, és levágom a feles poharat, majd kérek még egyet a pultostól.
Azt is lehatom, és figyelmem a vöröskére irányulnak. Végig mérem a csajt, és meg kell, hogy mondjam egészen szép mujer, kedvemre való. Az ex nejem úgy is elhagyott, jó már nem siratom, csak a testét, fú na azt sajnálom. És a balhé utáni sex, nos azt is!
- Legyen. - Mondom, majd elmosolyodom és követem. Követem csinos kis fenekét, és néha néha jobban szemügyre is veszem rövid szoknyája miatt.
- Mit kapok, ha veszítesz? - Vetem rá huncut mosolyom és elő veszem a botot, nem bírom dákónak hívni, akárhányszor eszembe jut a neve, el nevetem magamat. Billiárdban jó vagyok, eddig elég sok mindenkit kifosztottam, érdekel, hogy ő mennyire jó.
- Szabad a neved? Csak, hogy tudjam kit verek meg. - Mosolygok ismét, majd a kék kis rétával dörzsölöm a bot hegyét.  


Selene Moon
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
New York
Karaktered arca :
Sophie Turner
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


Seth & Selene
"Az élet csodaszép-még jól seggbe nem rúg"

Van, hogy az embernek egyszerűen az arcára van írva, rossz napja volt. Tudom, mert ezek azok, amelyeket a legnehezebb felvidítani, kisminkelni vagy csak egyszerűen elérni, hogy ne romoljon tovább a kedvük. Mindenkinek lehet rossz napja, ez az élet része, ahogy az átlagos és a jó napok is. Nem fogok róla filozófiai vitát nyitni, sőt, ha a belépő férfi nem lenne olyan baromira jó csontszerkezettel megáldva, akkor le se tojnám, mije volt és mije nem. Így viszont? Számomra ő is egy befejezetlen kép és még a koszt is le kell róla mosni. Amit természetesen az alkohol old a legjobban, így azt használom. Mire nagy nehezen körülnéz, felméri a helyzetet, és elindul ide a mixer már elő is halássza a pult alól a különlegesen erős vodkát és kitölt két pohárral. Alapvetően nekem nem ez a kedvenc italom, sokkal édesebb és kevésbé tömény, amihez szoktam, de attól még néha jó vele találkozni. Gyorsan át is csúsztatom érte a pénz, egy kis jattal és a szemeimmel jelzem, hogy jobban örülnék, ha a pult másik végén találna magának ténykedni valót. Amíg ki nem szedem ebből az alakból, hogy tévedt ide és mi ez az irtó fura kisugárzása...
- Nem, azt én tettem meg. Úgy néztem, rád fér - emelem fel a poharat, koccintom hozzá az övéhez majd a fejemet hátra hajtva hagyom, hogy az erős vodka teljesen végig égesse a nyelőcsövemet. Igen, ez kell most meg némi gondolkodni való. Bárkin, aki nem az én bajom. Ő pont megteszi. - Hajtsd le és játszunk egyet - ajánlom fel a billiárd és csocsó felé bökve a fejemmel, mielőtt igazán eszembe jutna, hogy nem egész két perce még azon aggódtam a szoknyám túl rövid és rossz mozdulatokkal villantani fogok. Most már tök mindegy, ha felajánlottam és elfogadja, akkor maximum varázsolok oda egy kis ködöt, kivédve a kíváncsi tekinteteket.
❖ Megjegyzés: - ❖ Zene: - ❖ Szószám: -
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true

My first meet with shadows
Selene xXx Seth
--------------------------------------
zene • szószám: xXx • Credit:

 


Szabadultam, de nem sokáig.Most egy traicionero lettem. Dios Mio! Megláttam azt a nőt, ahogyan a nevemet szólongatja, és nem tudom mitörtént. A tetoválásai szinte hívogattak,
ahogyan a smaragd zöld írisze is, ami rám vetette pillantását, azon az estén. Éreztem valamilyen köteléket, ami olyan mély, mint két testvér között, de az lehetetten, és miért csak én láttam?
Miért csak én? Megörültem, volt bolond a családomban, hogy így örülten nézzek ezek után a tükörben? Idegesen babrálok a nyakláncommal, amit még apám hagyott rám,egy jel van rajta. Csak egy bowli, de a közepén egy vörös kis kő van. Mindig akartam tudni, hogy vajon mi is lehet ez, hogy esetleg van e jelentése, de soha sem tudtam megkérdezni, hiszen apám már elhagyott minket, mikor kicsi voltam.
Anyám maradt nekem, senki más, csak ő

Innom kell! Kapitányságról ide vezet az utam, s szinte kivágom magam előtt az ajtót, és egyenesen a pult felé nézek, indulok. Egy vörös hajú lány mellett foglalok helyet, és furcsállva látom, hogy egy ital van előttem.
- Még nem is rendeltem!- Mondom, majd felvonom a szemöldökömet, és körbe nézek. Vagy már rendeltem, csak ez az újabb őrület jelei?


Selene Moon
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
New York
Karaktered arca :
Sophie Turner
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


Seth &  Selene
"Az élet csodaszép-még jól seggbe nem rúg"

Egy jó nő bemegy éjszaka egy bárba. Mint valami rossz vicc kezdete. Vagy egy olyan történeté, aminek a vége nemi erőszak kísérlet és a kistiniket próbálják vele rávenni, hogy van jobb módja is a nőiesség felfedezésének, mint mindenkivel flörtölni, aki szépen néz rád. Nos, ezeknek lehetőségeknek a folytatásához általában az kell, hogy a bárban fel is figyeljenek az ember lányára. Vagy démonéra. Részlet kérdés. Hajnali kettőkor ez már ritka. Aki bulizni akar, az táncklubba, diszkóba vagy máshova téved be. Aki partnert keres éjszakára, az már régen az ágyakrobatikát nyomja. Ilyenkor csak a nagy ivók ülnek félrészegen az asztaloknál és álmos képű pultosok fogadják el a borravalót bárkitől a gyorsabb távozás reményében. Én viszont szeretem az ilyen holt időket. Bemegyek, leülök valahova és csak figyelek. Arcokat, vonásokat és színeket. Egy természetfeletti számára fenntartott épületben bármi előfordulhat. Démonok ugyan ritkák, de félvérek annál gyakoribbak. Vérszomjas vámpírok, vadászni készülő vérfarkasok, különleges testrészekkel megálldott boszorkány mesterek és tündérek, a legelképesztőbb motívumokat viselő vadászok és néha-néha pár beavatott mondén is. Régebben még elhitték, hogy az vagyok és próbálkoztak. Mára tudják, hogy az utóbbi rossz ötlet. Magamtól ritkán mondok igent valakinek, aki jóképűségi skálán nem üti meg tízből a nyolcat, a nyelvemmel pedig remekül ki tudom ízlelni a drogot a poharamban. És igencsak büntetek érte. Monduk úgy, ha emlékezett kieséssel, fájó alsó féllel és pucéran ébredsz egy mondém meleg bár padlóján, akkor nagy eséllyel rossz nőt akartál bedrogozni. Persze nem tudhatod, hisz nem emlékszel ki bánt el veled, a női csaposoknak pedig rövid a memóriája a party dorgokra...
- Mond, hogy van még a szibériai vodkából, Sis - fordulok a pultos lány felé, miközben lehuppanok az egyik magasított bárszékre. Kis nyújtózkodás után, a rövid, fekete ruhát ugyanis tudni kell villantás nélkül hordani. Nekem megy. - Vagy legyen inkább kettő - fordulok oldalra, amikor megcsak az az erős rossz napom van aroma, amit a pasik csak ritkán eregetnek magukból, de olyankor igazán rájuk fér egy ital. Vagy több. Mindegy, mire kitöltik a piát, a hangulat tulaja úgyis mellettem fog ülni. Nagy eséllyel. A pultnál csak itt van hely meg a hortyogó túlsúlyos farkas mellett a sarokban.
❖ Megjegyzés: - ❖ Zene: - ❖ Szószám: -
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members

Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true

***
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Manhattan :: Hunter's Moon-
Ugrás: