descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Sikátorok
if i cannot move heaven, i will raise hell
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
Luna Hellfire
❖ Kezdõ Warlock

avatar
Keresem :
❖ will i ever find love? ❖
Tartózkodási hely :
❖ new york ❖
foglalkozás :
❖ i love chaos ❖
Karaktered arca :
❖ eiza gonzález ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


luna & anthea ♥️
what the hell?

Lassan kezdem azt érezni, hogy a gondolataim egyesével fognak engem felemészteni. Szükségem van egy kis kikapcsolódásra arra, hogy valamennyire képes legyek összeszedni magamat. Egy estére ki akarok lépni a saját cipőmből és megpróbálni valaki más életét élni. Valakiét, akinek semmilyen gondja nincsen az égvilágon. Hiszen pontosan erre vágyom. Egy gondtalan életre, ahol nem kell veszekednem a testvéremmel, ahol nem kell aggódnom amiatt, hogy mégis mit fogok magammal kezdeni, ha esetleg úgy döntenék, hogy használni fogom az erőmet. Hiszen ki tudja, hogy mennyire befolyásolni engem. Talán akkor teljesednék ki és az lenne az igazi Luna. Nem az a kis nyuszi, aki nem kíván egy aprócska foltot sem a varázslásból.
Az úgynevezett törzshelyemre indultam, ami nem éppen nyitott a mondének számára, de nem is akartam egyszerű emberek között lebegni. Meg akartam nézni, hogy milyen is az, ha az életem egy kicsit más körökben forog. Bár nem mondhatom, hogy olyan sok mondént ismernék. Elég kevés számban vannak ezért meg tudom őket különböztetni. Azt azért már nem merném megkockáztatni, hogy mindegyiknek emlékszem is a nevére, de ez szerintem már teljesen másodlagos. Örüljenek, hogy egyáltalán felfigyelek rájuk. Mire kinyitom újra a szemeimet addigra már ráncok borítják az arcukat és elvesznek az emlékeim között. Szomorú, de ez a kemény valóság. Talán ezért is igyekszem kerülni a mondénokkal fűződő kapcsolatokat. Túlságosan fájdalmas, ha egyik napról a másikra elveszíted őket.
A megszokott kis eldugott helyre igyekszem a sötét utcákon keresztül, amikor az egyik sikátorból, mintha valami furcsa hangot hallnék kiszűrődni. - Van ott valaki? - Nem félek vagy ilyesmi, de nem szeretném, ha valaki keresztbe akarna tenni az estémnek. Egy újabb csörömpölés, de semmi válasz. Talán egy patkány. De valahogy úgy érzem, hogy meg kell néznem. Nem tudom, miért de csalogat magához a sikátor és mielőtt még észrevenném, mit csinálok már félig besétáltam a sikátorba. - Mi a.. - A földön egy kuporgó leányzót pillantok meg, aki láthatóan nem éppen van magánál. Az viszont biztos, hogy én Őt valahonnan ismerem.
[ remélem jó lesz  olajbogyo  ]
♥️
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

***
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Bronx-
Ugrás: