be careful who you trust

the devil was once an angel
az oldal videója
képkockáink
dust and shadows
légy üdvözölve
kedves látogató
2017. 07. 07.
Légy üdvözölve ●● a dust and shadows szerepjátékos fórumon. Oldalunk Cassandra Clare: A végzet ereklyéi könyvsorozatot és a belőle készült Shadowhunters TV sorozatot veszi alapul, amelyre felépítettük a saját kis birodalmunkat. Természetfeletti világunkban átlag emberektől kezdődően a vámpírokon és a tündéreken keresztül megtalálhatóak a démonok is. Az oldalhoz való csatlakozáshoz nem szükséges a könyvek, avagy az ezen alapuló film, illetve sorozat ismerete, hiszen a leírásaink igyekeznek lefesteni a világ megismeréséhez szükséges tudást. Szívesen fogadunk minden kedves játékost, aki éppen canon, esetleg saját karakterrel érkezik, vagy netalántán keresett karakter bőrébe bújva csatlakozna kis közösségünkhöz! Amennyiben bárminemű kérdésed lenne az oldal világával, működésével kapcsolatban, bátran fordulj a vezetőséghez, mert azért vagyunk, hogy segíthessük, megkönnyíthessük és lehetővé tehessük számodra a szórakozást! Reméljük, hogy csatlakozol hozzánk és jól fogod érezni magad a kis családias közösségünkben! Jó játékot! ♥ ● ● by the staff. ♥
dust and shadows
Belépés
lépj be bátran
Karakterem neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
postagalamb
pötyögj bátran
dust and shadows
itt lapulunk
árnyékok között
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Elowen Dragomir, Jace Herondale

A legtöbb felhasználó (51 fő) Szomb. Okt. 07 2017, 22:39-kor volt itt.
dust and shadows
utolsó irományaink
üzeneteink

Hálószoba

Lucifer
Yesterday at 22:55


erdei vadászház

Belial
Yesterday at 18:17


Liliom lugas

Silent Brothers
Yesterday at 17:38


Belial lakása

Belial
Yesterday at 17:36

Harctér

Silent Brothers
Yesterday at 17:32

Tony lakása

Anthony Crow
Yesterday at 14:33

dust and shadows
oldal statisztika
ennyien vagyunk
Faj
Demons 5 9
Faeries 3 3
Mundanes 3 1
Shadowhunters 7 6
Vampires 4 2
Warlocks 7 4
Werewolves 3 0
Összesen 32 25
dust and shadows
nyár legjobbjai
legjobbak, legjobbjai
2017. nyár
sebastian
férfi karakter
seelie queen
nõi karakter
magnus bane
canon
donn maccoy
keresett
luna hellfire
saját
alec & asmo
játék
anthea tanti
elõtörténet
magnus & alec
karakterpáros
clary & jace
karakterpáros
dust and shadows

Share | 
Szeméttelep
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
it's where my demons hide

avatar
❖ Sátán
i believe that emotions
Keresem :
my little demons ●●
Tartózkodási hely :
hell ●●
Hobbi :
i want to kill you ●●
Karaktered arca :
chris wood ●●
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése


•• miss me? no? ••

Mint egy vadállat a ketrecében, járok körbe a számomra kialakított csapdában. Látom a tekintetüket még annak ellenére is, hogy csukva hagyják csak azért, hogy ne essenek a manipulálás áldozatainak. Tudják, hogy ha az ördög szemébe néznek nem fognak tudni ellenállni. Ismerem már őket, túlságosan is. Mármint, az embereket. Ostobák és rendíthetetlenül primitívek; lehetetlen őket még csak utánozni is. Mindannyiuk jól tudja, hogy ha engem előhívnak, nos, nem azt az angyalt fogják látni aki évmilliókkal ezelőtt voltam, aki segítette az embereket. Nem. Én vagyok számukra a legfájdalmasabb halál. És én pedig eljöttem értük. Vajon ki lesz az első önkéntes jelentkező, huh?
Nem tudtam levenni vad íriszeimet a mágusoktól, sem pedig a figyelmemet holott még egy tündér is jelen volt. Vajon a királynő mennyire neheztelne rám, ha apró darabokban küldeném el az egyik hozzátartozóját, miszerint nagyon csúnyán viselkedett? Nos, tulajdonképpen a királynő nem egy katonáját megöltem, s ha szükséges, akkor nem leszek rest első körben lángra lobbantani a fél birodalmát az embereivel együtt. A maradék területét megtarthatja a második körre. Ez persze nem az ő hibája, egyszerűen csak a tündérei nem tudnak megülni a hátsójukon. Holott oly gyenge teremtmények, nekem pedig nem tartana egy csettintésig sem, hogy apró darabokra szaggassam a fiút. Ilyen az ördöggel táncolni.
Parancsot tűz ki a mágusok feje. A mondatát követően mégis arra kényszerítem magamat, hogy egy helyben megálljak a fő előtt, mégsem azért, mert épp kis laikus létére számítana nekem bármely szava is. Az utóbbi évezredben náluk tízszer ennyi mágus is próbált elkapni, sőt, több koven gyülekezete is már megpróbálta. Rendeztek számomra egy remek vérfürdőt. De az ő vérük, nos... túl kevés. Vajon érkeznek még többen?
- Valóban? - Az éhségtől megnövekedett, tűéles fogaimat megvillantom egy bestiális vigyor keretében kérdésemmel kiegészítve. Nem szándékoztam többet mondani avagy kérdezni; számomra most a cselekedet sokkal inkább látszik kielégítőbbnek. Ölni akarok. Mind az öt a mocsokká válik egyenlővé.
Elfordulok tőle, szinte már megszégyenítve őt, elvégre hiába a burok, nos, nem fog az engem legyengíteni sem pedig megfékezni. Legalábbis nem annyi ideig, mely számukra elegendő lenne. Az ő tervük az övüké, de az a helyzet, hogy számomra is van tartalékon egy aprócska terv. Ahhoz, hogy ölhessek, mindent elfogok követni.
A burok túloldalára sétálok, ahol egy női mágus tartotta a számomra kialakított buroknak azon részét. Figyeltem őt teljesen nyugodt íriszekkel, mélázó arculattal. Túlságosan is bájos volt, annyira ártatlan, túlságosan is fényes. Undorító.
- Nézz ide! - Egyik tenyeremet a burokhoz érintettem, ami aprólékosan kezdte szétmarni rajt eleinte a tenyeremen lévő bőrt, aztán húsig hatol a burok ereje. Nem éreztem fájdalmat, csak azt, hogy mennyire élvezem. - Nem kell félned. - Suttogom hozzá egészen kedvesen, mint egy csalóka álom. (...) A burok azon része egyszerűen rogyni kezdett. Kellően lebénult ahhoz, hogy aligha kell energiát befektetnem ahhoz, hogy a többi vonalát is semmivé tegyem. Azzal együtt azokat is, akik mindezt előidézték. Nem volt hozzá joguk!
- Kezdődjön a móka. - Röhögve rogyok össze, aztán egyszerűen egy szürke füstfátyollá alakul egész lényem, a robbanást követően. Mindezt kihasználva és aztán eleget téve a vágyaimnak, a lány akitől megszakadt az egész burok, könnyeden teperem őt a földre. Karjait a feje mellé fogom erősen, szinte teljesen elszorítva csuklóiban a véráramlatot.
- Szegény... Miért kellett rájuk hallgatnod? - Suttogom ajkai előtt egy ragadozó vigyorral. - Köszönöm, hogy segítettél. Hadd háláljam meg. - Elengedem az egyik csuklóján, hogy néhány ujjammal végig simíthassak az arcán. A rémülettől remeghet talán ennyire alattam. - Nem fog sokáig tartani, ígérem. - Nyugtatás gyanánt még ennyit fűztem hozzá, aztán újra egy fekete, mérgező füst alakjában jelenek meg, hogy aztán a nő száján át kerülhessek a testébe, hogy ott emészthessem fel szépen lassan, belülről a húsát. Ha a robbanás enyhült, akkor a többiek azt láthatják, hogy az egyik mágus vért öklendezve kap sokkot, remeg a földön. Nem érdemes megállítani, számára  a halál megváltás lesz. Talán a mágusok elérhetik, hogy kiszedjenek belőle miután felemésztettem a húsát annak, akinek köszönhetik a szégyenteljes mutatványt.

it's where my demons hide

avatar
❖ Warlock
i believe that emotions
Tartózkodási hely :
New York
Karaktered arca :
Sophie Turner
give us power
Felhasználó profiljának megtekintéseSelene & the Heaven team
Don´t worry, be happy!

- Nincs valami sokkal nőiesebb darab? Például az ott hátul... igen, a barna... Láthatnám? ... Tökéletes, csomagolja be! - teszem le mosolyogva a tenyérnyi mixie szobrot magam elé a pultra, miközben már nyúlok is a táskámért, hogy fizessek. Azt hiszem, nagy köszönettel jövök annak, aki felhívta a figyelmemet erre a kis boltra, mert már harmadszor térek vissza a különleges szobraik egyikéért. Most éppen az egyik kártyámat veszem elő a tárcámból, mikor egy hatalmas erőhullám halad át mindenen. Az összes szobor megkoccan, a szélcsengő az ajtó felett csilingelni kezd, még a mit sem sejtő mondémek is megborzonganak tőle. Nekem pedig egyenesen meg kell kapaszkodnom a pultban, vagy összerogynék. Démoni mágia olyan koncentrációban, amit még soha nem éreztem. Apámtól sem. A vérem azonnal reagál rá, a szívverésem felgyorsul, a légzésem is, egyszerre ráz ki a hideg és önt el a meleg. Ez nagyon erős és nem merem állítani, hogy egyedül fel tudnám vele venni a versenyt. Mégis ki és mi a fenét művel a városomban???
- Jól van kisasszony? - az eladó megpróbál hozzám érni és nem sok kell, hogy hátra ugorjak. Ha nem csak ennyire meg az erő, biztosan kikerülném, így csak fél kézzel intek neki, hogy ne tegye. Rossz ötlet. Nagyon...
- Igen, vagyis nem teljesen. Talán jobb lesz, ha ezt most nem próbálom felemelni. El tudná nekem tenni holnapig? - kicsit még mindig kába vagyok, de az első meglepetés után amilyen gyorsan jött, úgy is távozik a merevség a testemből és képes vagyok természetesen viselkedve kimenni a boltból. Az utcán automatikusan az erő irányába fordulok, de semmit nem látok és nem is lep meg az üresség. Attól, hogy egy démon erős, még nem jelenik meg több tíz méteres alakban. Ezek mellett a felhőkarcolók mellett pedig a több száz sem lenne olyan feltűnő. Ezt már régen bebizonyította Godzilla is. Mármint a filmben. Igazit még talán nem volt olyan elborult elme, aki alkotott volna...
A telefon csengőhangja igazából meg sem lep, tudom, hogy ilyenkor elég sok mindenkit érdekelhet egy boszorkány mester véleménye és a hívóazonosítóra rá sem nézve veszem fel a készüléket. Egyszerűen imádom a modern technikát néha. A hívót a másik oldalon már kevésbé és egyszerűen muszáj eltartanom magamtól kicsit a képernyőt és megnézni, nem hagytam-e bekapcsolva a GPS-t. Mert vagy nagyon nagy mázlijuk van vagy valami elárulta nekik, hogy gyakorlatilag a szomszéd utcában vagyok, még ballagva is öt percen belül az intézetnél tudok lenni. Az már más ügy, hogy ezt az időt kihasználom egy jobb munkadíj kialkudására és ha nem tetszik, amit hallok, akkor még a kapuból is hátat fordítok nekik. Üzlet asszony lennék, a főboszorkány mester rang nem ijeszt meg és soha nem szerettem, ha ugráltattak. Ma pedig nekem a nem szó elég elején van a szókincsemnek. Azért még az árnyvadászok sem vehetik zokon, ha nem akarok öngyilkos küldetést. Főleg nem ingyen...
- Portál a helyszínre és konzultáció, eddig értelmesen hangzik. Ha fizikai beavatkozást is akarnak a pénz mellé az intézet mindenkori vezetője tartozik nekem egy szívességgel és nem ígérem, hogy megteszem, amíg nem látom, mivel állunk szemben. Az épület előtt várok, tollat hozzanak! - ez szerintem elég fer alku, főleg, mivel csak kicsivel kértem több pénz alapból, mint amennyit egy átlagos főboszorkány mester elvár a munkájáért. Tekintve, hogy előre sejtem, hányan mernek rajtam kívül megpróbálkozni az oda jutással, nagyjából eléggé nem létező konkurencia mellett még akár a duplájára is rá kellett volna állniuk. Ennyire azonban nem vagyok gonosz, ki tudja, mikor jön még jól nekem is pár árnyvadász. Ha egy ekkora csapatot ki tudnak alakítani pár perc alatt, mint amit itt látok, akkor jobb alkut kötöttem, mint hittem. Most már nincs más hátra, mint megkeresni azokat, akik a főnökök. Általában náluk van a térkép és a szerződés is ugyebár. Meg a szokásos példabeszéd. Ami eléggé ütős, mert idősebb vagyok, mint a Biblia azon része, amiből idézik, hátha jó útra térek tőle. Új hír, emberek: a hősök korán halnak.
- Remélem mindenkin a kabala alsója van, mert nyitom a portált és innentől nincs visszafordulás. Hölgyeké az elsőbbség - mosolyodom el, miközben az örvény egy cuki, vörös lány mellett jelenik meg, meglibbentve a haját. Majd meg kell kérdeznem a nevét és a számát is, ha egyben visszajut. Persze csak ha eszembe jut. Miután áttereltem egy kisebb fajta hadsereget a kapun, bezártam magam után. Nem nagy örömmel. Az adatok alapján egy szeméttelepre megyünk. Mázli, hogy nem a kedvenc ruhám van rajtam. Légzőmaszkom viszont nincs sajnos. Mindegy, túlélem...
❖ Megjegyzés: Igyekeztem rövidet alkotni ❖ Zene: - ❖ Szószám: -
it's where my demons hide

avatar
❖ Tündér Herceg
i believe that emotions
Karaktered arca :
Timur Simakov
give us power
Felhasználó profiljának megtekintéseteam Heaven & the Prince
elsõ kör: facilis descensus averni
Hűvös, őszi szél támad a boszorkánymesterekkel zsúfolt helyszínen, ám a várt eső és a megsárgult falevelek illata helyett tömény bűzt hordoz magával, ami kíméletlenül fúrja magát az orrjárataimba. Nem egyszerű dögszag, az a természet velejárója, ellenben a sok pocsékba ment mondén étel penésszel és gombákkal átszőtt valója, keveredve némi ázott kutyaszaggal, meg egyéb emberi végtermékkel. Ha Atyám nem tartotta volna olyan fontosnak szemmel tartani a warlock gyülekezet munkásságát, már hűlt helyemet találnák, ebben biztos vagyok… Azonban itt kell lennem, nagyrészt ismeretlen és megszállott mágusok gyűrűjében, akik a fejükbe vették, hogy Luciferrel karöltve leszámolnak a Pokollal s amannak minden lényével egyaránt. Legalábbis ennyit mindenképpen sikerült kihámoznom a Genevieve nevezetű kéretlen magyarázataiból, ellenére annak, a szertartás alatt gyakorta elkalandozik figyelmem egyéb, a boszorkánymestereknél sokkalta érdekfeszítőbb tájakra.
Csupán akkor vagyok hajlandó ismét a koncentrációmmal adózni, mikor a monoton kántálást követően a magasba csapnak a Pokol feltételezett lángjai, tömény kénszaggal véve át a korábbi bűz helyét. Ha más nem, ezért már hálás lehetek Lucifernek.
- Ambiciózus törekvéseknek örvendtek… - jegyzem meg elcsöndesedve, szemeimet le sem véve a béklyókba fogott egykori angyalról. Ambiciózus, de ostoba törekvéseknek, hiszen mit gondolnak, ők mégis miből fogantak e világra? Démonok és halandók gyermekei, hatalmuk és mágiájuk éppen abból eredeztethető, amit most olyan nagy áhítattal kívánnak elpusztítani. Sosem értettem ezeket a nagyobb jó érdekében vizualizált, magasztos célokat, és nehéz elhinnem, hogy Apám valóban támogatná őket. Vidékeinken megannyi dimenzió kapuit őrizzük, képtelenség volna az összes világból kisöpörni a Pokol szolgáit, arról nem is beszélve, belső viszályainknak köszönhetően érdekünk is származhat egy-két nagyobb démon, bukott angyal szövetségesül fogadásában.
Személyes meggyőződéseim ellenére nem lépek közbe, nem hangoztatom a véleményemet sem, pusztán csendben kivárok, ahogyan az ránk, tündérekre jellemző. Nem vethetem el a lehetőségét annak, hogy ez a maréknyi mágus képes lehet Lucifer elpusztítására, márpedig ha ilyen erőt és szenvedélyt birtokolnak, nem lesz okunk elutasítani az ajánlatukat.
- Hogyne - aprónyi mosolyt bújtatva szám sarkában, pillantok a csicsergő lány helyét átvevő warlockra. Kéken ékeskedő bőre a vízi tündéreket juttatja eszembe, igaz, az övéjük méltóságteljesebben ragyogna, s nem elégedne meg holmi tompa fénnyel. - Feltehetőleges sikeretek okán számíthattok a Király fogadására - felelem nyugodtan, nem ígérve olyasmit, amelyet elhamarkodott lenne felkínálni a számukra. Azonban egy látogatás a Tél udvarában még semmifajta kötelezettséget nem foglal magában, elvégre az Ellenkirály posztja a végső döntés meghozatala.

Erőteljes, sötét energiák kavarognak a burkon belül, olyasfélék, amelyeket szinte már csak az nem érez meg, aki nem is akarja. Ezért sem oly nehézkes megneszelni a dinamikájának pillanatnyi felborulását, ami aztán magával ragadja az egész szeánsz egyensúlyát. Kérészéltű momentumok alatt omlik össze a boszorkánymesterek által kreált, Lucifer számára különös gonddal készített csapda, az effajta hibák ráadásul soha nem maradhatnak kifizetetlenül. Hatalmas robbanás szabadul el. Annyi időm még van, hogy védelem gyanánt magam elé kapjam a mellettem ácsorgó kékbőrűt, de ettől függetlenül is leterít a lábamról a Sátán erejéből táplálkozó lökéshullám.
A környezet egészen átalakul, évtizedek alatt gyülemlett szeméttenger hullik szerte-széjjel, az átható füsttől és portól terhes levegőben pedig úgy ringatóznak a megsárgult papírok és egyéb szövetdarabok, mint pihekönnyű tollak egy madárraj elhaladása után. Kaotikus a helyzet, ám, ha nem lenne ilyen rendkívülien orrfacsaró, még talán a kedvemre is válna… Viszont nem válik, ahogyan az a gondolat sem, hogy Lucifer - kinek humanoid formája cseppet sem óhajt összeállni a fejemben korábban elképzeltekkel -, most itt jár közöttünk, egészen szabadon.

❖ Music: Bringin' Home the Rain ❖ Words: 546
it's where my demons hide

avatar
❖ Mondhatok egy mesét?
i believe that emotions
Tartózkodási hely :
❖ in your fantasy ❖
Hobbi :
❖ can i tell you a story? ❖
Karaktered arca :
❖ faceless ❖
give us power
Felhasználó profiljának megtekintéseteam heaven
❖ Elsõ kör: FACILIS DESCENSUS AVERNI - POKOLRA SZÁLLNI KÖNNYû ❖
Az Intézet szirénái megállás nélkül vijjogtak, villódzó, vörös fénybe borítva a nagytermet, a városban mért démoni aktivitás szintjének drasztikus megugrását jelezve. Őszintén szólva a "drasztikus" enyhe kifejezés, a szenzorok még sosem akadtak ki ennyire egyetlen nagyobb démon vagy bukott angyal felbukkanása során sem - pedig utóbbi épp olyan ritkaságszámba ment New Yorkban, mint az a bizonyos fehér holló. De ami még a démonenergia mennyiségénél is sokkolóbb volt, az az a tudat, hogy egy ekkora szörnyeteg hagyta magát bemérni. A legtöbb démon igyekszik elfedni a jelenlétét, az emberek közé olvadva, titokban jár-kel. Nos, nem ez a példány.
Alec Lightwood utasítására az árnyvadászok megrohamozták Queens utcáit. Fogalmuk sem volt, mire számíthatnak, csak annyit tudtak, hogy ellenfelük ezúttal hatalmasabb, mint eddig bármikor. A fiatal Intézetvezető egy tucat jól képzett árnyvadász csapat élén érkezett meg a szeméttelepre; köztük volt Lydia Branwell, egykori menyasszonya, illetve a félig tündér származású Elowen Dragomir is.
Selene Moon volt azon maréknyi, elérhető boszorkánymesterek egyike, akit képesek voltak - természetesen megfelelő juttatás fejében - beszervezni az akcióba. A nephilimek mentségére szóljon, hogy Alec eredeti választása, Magnus Bane, éppen hivatalos köreit futja Tündérföldén, ezért kénytelenek voltak B terv után nézni. Természetesen ezt nem fűzték bele Selene sebtében rittyentett munkaszerződésébe, csak annyit, hogy segítsen nekik portált nyitni, és ha szükséges, konzultáljon a démon elzárásában, elpusztításában, a mondének megóvásában is. Az árnyvadászokkal együtt érkezett meg a szeméttelepre, utolsóként lépvén ki az általa nyitott portálból.
Hogy a Pokol Urának mi dolga akadt Queens szeméttelepén? Mi vette rá a Sátánt, hogy csak úgy beugorjon? A válasz igen egyszerű: nem sok választása volt. Bár már az ókorban is léteztek olyan mániákus, sötét erőkkel játszadozó szekták, akik kísérletet tettek Lucifer megidézésére, vagy menet közben inába szállt a bátorságuk, vagy épp elbuktak - akik pedig mégis sikerrel jártak, nos, róluk soha többé nem hallott senki. A magukat Adamitáknak nevező társaság erős boszorkánymesterek gyülekezete. Nagyjából két-három évszázaddal ezelőtt alapultak, és létezésük egyetlen célja nem más, mint a démonok urának, Lucifernek megidézése és igába hajtása, hogy aztán a segítségével megsemmisíthessék a Poklot. Örökre. Vasárnaponként pedig teadélutánokat tartanak, csatlakozni csakis klubkártyával lehet, hozott házi süteménnyel, délután 5-től.
Azt gondolnánk róluk, megszállott igazságharcosok újabb kudarcra ítélt társasága. Talán akadnak közülük néhányan, akik ugyanezt gondolják magukról, mégis kétszáz évnyi felkészülés után úgy érezték, itt az ideje. A csillagok állása, a Hold, a szélirány, minden megfelelő ahhoz, hogy elfoglalják helyüket a pentagramma csücskeinél. Nagyjából két tucatnyian vannak, az öt legerősebb, legidősebb warlock, és a többiek, akik hátulról támogatják őket. "Megidézünk téged, Lucifer, Pokolnak Ura, Mennyekből kitaszított angyal..." Ősi szavak kántálása tölti meg a teret, túl messze és túl halkan ahhoz, hogy bárki is meghallhassa, aztán a földre festett, vérrel kikent jel felizzik, a Pokol aranyló lángjai csapnak fel belőle, ahogy Lucifer teljes valójában, láthatatlan béklyókkal megkötve kiemelkedik. A kérdés csak az, melyikük akarata tart ki tovább: a Sátáné vagy a béklyóké?

Izgatott kiáltások töltik be a szeméttelep álcázó burka mögötti, kör alakú teret.
- Itt van!
- Sikerült!
- Megcsináltuk!
- Lucifer, démonok ura - A pentagramma csúcsán, Luciferrel szemközt álló, középkorú férfi hangja túlharsogja a többiekét. Homloka közepén orrszarvúéhoz hasonló, hegyes szarv kunkorodik. - Azért idéztünk meg, hogy segítségeddel elpusztítsuk a Pokol dimenzióit, és minden hozzád hasonló szörnyeteget. Megparancsolom, hogy engedelmeskedj nekünk!
Az öt warlock egyszerre mozdul, két kezükkel feszítenek a démont fogó béklyók erősségén. Hátuk mögött, a többiek gyűrűjében Inialos talán semmit sem ért az egészből, a mellette álló, fiatal boszorkánymester lány hiába kommentelte végig az egész szertartást neki. Ő csak közvetítette Genevieve üzenetét a Királynak, aki úgy döntött, fiát küldi maga helyett. Talán túlságosan kockázatosnak vagy túlságosan hiábavalónak ítélte az üzletet, és úgy döntött, Ellenudvara kényelmes trónjából, fia által követi figyelemmel a dolgok alakulását. Mint a sakktábla Királya, ki maga helyett feláldozható gyalogot küld.
- Látod, megmondtam, hogy sikerül! - csicsergi Genevieve Inialosnak, de elég hangosan ahhoz, hogy a Pokol Ura is érthesse. - Már közel kétszáz éve készülünk erre. Az öregek előbb legyengítik Lucifert, aztán kiszipolyozzák minden erejét. Ha megölsz egy démont, nem hal meg, csupán bekerül egy dimenzióba, az ürességbe, és ott lebeg egészen addig, míg össze nem szedi magát ahhoz, hogy újra testet öltsön. Ezt a dimenziót fogjuk elpusztítani Lucifer erejével, aztán megöljük az összes démont, így azok nem tudnak újjászületni. Elpusztulnak. Örökre.
Az egyik warlock a lányra dördül, mire az elhallgat, alázatosan lesütve szemét húzódik hátrébb. Az Inialos túloldalán álló, kék bőrű fiú veszi át a szót helyette, jóval halkabban, mint Genevieve tette.
- Vidd el Lucifer fejét a Királyodnak, ajándékként. Számítunk az Ellenudvar támogatására, a démonhordák leigázásához.

Míg a burkon belül démoni energiák kavarognak és sötét szövetségek igyekeznek fonódni, a burkon kívül angyalvérűek kisebb csapata bolyong. A pentagramma kitart, az öt warlock mágiája rendületlenül igyekszik térdre kényszeríteni Lucifert. Aztán megtörténik a baj. Egyikük hibázik, egyetlen pillanatra inog meg csupán a hite, narancsszín lángokban égő mágiája egyetlen végzetes szívdobbanás erejére megremeg, és a Pokol Ura máris rést kap, melyen kitörhet. A szeméttelepen bóklászók már csak egy fülsértő robbanást hallhatnak, mielőtt elszabadulna a káosz...

//Összefoglalva: Két szálon indulnak az események. Az egyiken Alec, Lydia és Elowen egy maréknyi NJK árnyvadásszal megérkezik a Szeméttelepre, a démoni energia forrásához. Selene velük van, ő nyitott portált. A másik szálon egy boszorkánymesterekből álló szekta védő- és álcázóburok mögött éppen megidézte Lucifert. Az esetnek Inialos is szemtanúja, akit a Király küldött maga helyett, hogy megtudja Genevieve ajánlatának részleteit. Az egyik warlock azonban hibázik és Lucifer kitör. A robbanást az árnyvadászok csapata is meghallja.//
❖ Elsõ kör: FACILIS DESCENSUS AVERNI - POKOLRA SZÁLLNI KÖNNYû ❖
it's where my demons hide

avatar
❖ admin
i believe that emotions
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése


***
Sponsored content
it's where my demons hide

i believe that emotions
give us power


Szeméttelep
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Queens-
Ugrás: