be careful who you trust

the devil was once an angel
az oldal videója
képkockáink
dust and shadows
légy üdvözölve
kedves látogató
2017. 07. 07.
Légy üdvözölve ●● a dust and shadows szerepjátékos fórumon. Oldalunk Cassandra Clare: A végzet ereklyéi könyvsorozatot és a belőle készült Shadowhunters TV sorozatot veszi alapul, amelyre felépítettük a saját kis birodalmunkat. Természetfeletti világunkban átlag emberektől kezdődően a vámpírokon és a tündéreken keresztül megtalálhatóak a démonok is. Az oldalhoz való csatlakozáshoz nem szükséges a könyvek, avagy az ezen alapuló film, illetve sorozat ismerete, hiszen a leírásaink igyekeznek lefesteni a világ megismeréséhez szükséges tudást. Szívesen fogadunk minden kedves játékost, aki éppen canon, esetleg saját karakterrel érkezik, vagy netalántán keresett karakter bőrébe bújva csatlakozna kis közösségünkhöz! Amennyiben bárminemű kérdésed lenne az oldal világával, működésével kapcsolatban, bátran fordulj a vezetőséghez, mert azért vagyunk, hogy segíthessük, megkönnyíthessük és lehetővé tehessük számodra a szórakozást! Reméljük, hogy csatlakozol hozzánk és jól fogod érezni magad a kis családias közösségünkben! Jó játékot! ♥ ● ● by the staff. ♥
dust and shadows
Belépés
lépj be bátran
Karakterem neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
postagalamb
pötyögj bátran
dust and shadows
itt lapulunk
árnyékok között
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Elowen Dragomir, Jace Herondale

A legtöbb felhasználó (51 fő) Szomb. Okt. 07 2017, 22:39-kor volt itt.
dust and shadows
utolsó irományaink
üzeneteink

Hálószoba

Lucifer
Yesterday at 22:55


erdei vadászház

Belial
Yesterday at 18:17


Liliom lugas

Silent Brothers
Yesterday at 17:38


Belial lakása

Belial
Yesterday at 17:36

Harctér

Silent Brothers
Yesterday at 17:32

Tony lakása

Anthony Crow
Yesterday at 14:33

dust and shadows
oldal statisztika
ennyien vagyunk
Faj
Demons 5 9
Faeries 3 3
Mundanes 3 1
Shadowhunters 7 6
Vampires 4 2
Warlocks 7 4
Werewolves 3 0
Összesen 32 25
dust and shadows
nyár legjobbjai
legjobbak, legjobbjai
2017. nyár
sebastian
férfi karakter
seelie queen
nõi karakter
magnus bane
canon
donn maccoy
keresett
luna hellfire
saját
alec & asmo
játék
anthea tanti
elõtörténet
magnus & alec
karakterpáros
clary & jace
karakterpáros
dust and shadows

Share | 
Sikátorok
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
it's where my demons hide

avatar
❖ Mondén
i believe that emotions
Tartózkodási hely :
New York
Hobbi :
makettek összeszerelése
Karaktered arca :
Florent Mothe
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése


Mit is keresek hajnal fél háromkor az utcán? Sokan kérdezhetik tőlem, de értelmes választ nem tudnék adni. Talán az, hogy elmulattam az időmet egy bárban. Részeg nem vagyok, de éreztem, hogy most kell lelépnem, különben az leszek. Ilyen egy haver születésnapja. Haver? Igazából csak munkahelyi ismerős, akivel együtt lógunk. De most otthagytam. Ő hulla részegre itta magát, utoljára talán az asztal alatt láttam, mikor ott hagytam. Nem vagyok híve az efféle szertelen bulizásnak. Másnapra semmire nem fog a születés napjából emlékezni, de akkor mi értelme egy ilyen bulinak.
Baktatok hazafele. lépteim sietősek, hiszen egyedül vagyok az éjszakában, legutóbbi ilyen esetem is balul sült el… Nem szeretném megismételni. Minden figyelnem az utcáé, minden embert megnézek, mintha azt várnám, hogy melyikük mosolyog rám hosszú szemfogaival.
Mintha követnének, érzem, de mikor hátrafordulok, nem látok senkit magam mögött. Megállok a kis kereszteződésben. Körbe nézek, de tényleg senkit nem látok. Csak a képzeletem játszik velem, de az nagyon. zsebre vágom kezeimet, igyekszem lenyugtatni magam, és ha csak a látszatát is, de olyannak mutatkozni, aki vagány és bátor és nem fél semmitől. Ez messze nem így van, de remélem nem látja meg rajtam senki.
Amikor megfordulok hogy elinduljak, véletlen nekimegyek vállal egy nőnek. Reflexből elengedek egy „elnézést” de ekkor valami belém hasít. Valami felismerés, valami érzés ami az emberben csak egy alkalommal keletkezik: mikor találkozik egy ismeretlen ismerőssel. Visszafordulok, nézem a lányt, ahogy tovább halad. A mozgása, a formája…. láttam már valahol! Biztos vagyok benne.
Nem tudom, mi vezérel, de utána szaladok, elé kerülök és megállítom. Ahogy arcába nézek, a vér fagy meg bennem. Hátrálok egy lépést, kikerekedett szemekkel nézek az ismerős szemekbe. Azt sem érzem, hogy hideg van, kezeimet zsebeimből kivéve csak magam mellett lógatva állok előtte. Ledermedve. Egyetlen egy szó az, ami ilyenkor belőlem fel tud törni:
- Te?
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
i believe that emotions
give us powerNagyot koppan, és elhallgat...

Meg kellene komolyodnom, azt mondja. Feszít a düh, leghőbb vágyam semmi más, mint beleverni annak a mocsoknak a fejét a kedves Ralphba, ahogy mondani szokás. Ha tud úgy mocskolódni, hogy közben a nagy fehér telefonban fuldokol, akkor hajrá, meghallgatom.
Megállok, mély levegőt veszek, két karom összefűzüm magam körül. Kifejezetten hűvös a levegő így fél háromkor hajnalban, még ha napközben fojtó is a meleg. Nem, igazából nem az dühít, ahogy beszélt velem. Ahogy szemeim lehunyva, mélyet sóhajtva megpróbálom végiggondolni a történteket, arra jutok, a gond ott van, hogy legszívesebben megölném, ahogy a többi New Yorkban eddig megismert - vagy inkább csak megtapasztalt? - hülyét is, nem csak őt. Nehezemre esik alkalmazkodni ezekhez a szabályokhoz, a walesi birtokon ugyanis senki nem maradt meg, aki az idegeimre mehetett volna. Hogy megölték-e, azt nem tudom, de meg lehetett tőlük szabadulni, mindenkitől. És itt - itt kereshetek új munkahelyet, ha összeveszek vele, bármilyen ostoba legyen is.
Tovább sétálok a hűvös éjszakában. Combközépig érő farmerszoknyám és egyszerű atlétatrikóm nem sokat véd, egy nyomorult dzseki eszembe juthatott volna, amikor a verőfényes napsütésben dolgozni indultam, de hát ez még délben történt.
Ilyenkor lenne igazán jó farkassá változva szétszabdalni ezeket az embereket. Ott állsz előttük, csak egy béna csaj vagy a szemükben, egy nyomorult senki, akit éhbérért szívatni lehet, és olykor többet is. Na, azt próbálnák meg! Ez a szerencsém, ha most valaki megpróbálna például kirabolni, el tudnék bánni vele, nem úgy, mint... mint mondjuk a két kolléganőm. Az ő védelmükben is ki kéne tépnem a heréit annak a gyökér főnökömnek, ahogy a macskanő teszi a filmben. Én lehetnék a kutyanő.
Halkan felröhögök saját, rendkívül viccesnek ható gondolatomra, és még összébb húzom magam, hogy ne érintsen érzékenyen a szél. Komoran pillantok fel, mintha sejteném, hogy valaki kihallgatja a gondolataim. Ha ez nem is lehetséges, az igen, hogy rosszakaróval futottam össze - valaki, így távolabbról nézve egy férfi áll előttem a következő kis kereszteződésnél. Nagyszerű, Iris! Csak kívánnod kelljen, hogy valami még történjen veled ma éjszaka. Milyen kár is, hogy sikátorokban általában nem jó történetek szoktak zajlani.
Mintha vicsorognék, húzom fel ínyemen a bőrt, de ezt a férfi még nem láthatja, túl távol áll. Lépteim lassulnak, mintha veszélyt szimatolnék, de meg nem állok. Biztos, hogy nem leszek áldozat senkinek. Ha ez az akárkifia bántani akar, legfeljebb levezetem rajta a dühömet.
it's where my demons hide

avatar
❖ admin
i believe that emotions
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése


***
Sponsored content
it's where my demons hide

i believe that emotions
give us power


Sikátorok
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Queens-
Ugrás: