be careful who you trust

the devil was once an angel
az oldal videója
képkockáink
dust and shadows
légy üdvözölve
kedves látogató
2017. 07. 07.
Légy üdvözölve ●● a dust and shadows szerepjátékos fórumon. Oldalunk Cassandra Clare: A végzet ereklyéi könyvsorozatot és a belőle készült Shadowhunters TV sorozatot veszi alapul, amelyre felépítettük a saját kis birodalmunkat. Természetfeletti világunkban átlag emberektől kezdődően a vámpírokon és a tündéreken keresztül megtalálhatóak a démonok is. Az oldalhoz való csatlakozáshoz nem szükséges a könyvek, avagy az ezen alapuló film, illetve sorozat ismerete, hiszen a leírásaink igyekeznek lefesteni a világ megismeréséhez szükséges tudást. Szívesen fogadunk minden kedves játékost, aki éppen canon, esetleg saját karakterrel érkezik, vagy netalántán keresett karakter bőrébe bújva csatlakozna kis közösségünkhöz! Amennyiben bárminemű kérdésed lenne az oldal világával, működésével kapcsolatban, bátran fordulj a vezetőséghez, mert azért vagyunk, hogy segíthessük, megkönnyíthessük és lehetővé tehessük számodra a szórakozást! Reméljük, hogy csatlakozol hozzánk és jól fogod érezni magad a kis családias közösségünkben! Jó játékot! ♥ ● ● by the staff. ♥
dust and shadows
Belépés
lépj be bátran
Karakterem neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
postagalamb
pötyögj bátran
dust and shadows
itt lapulunk
árnyékok között
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Aurora Blomquist, Elowen Dragomir, Jace Herondale

A legtöbb felhasználó (51 fő) Szomb. Okt. 07 2017, 22:39-kor volt itt.
dust and shadows
utolsó irományaink
üzeneteink

Hálószoba

Lucifer
Yesterday at 22:55


erdei vadászház

Belial
Yesterday at 18:17


Liliom lugas

Silent Brothers
Yesterday at 17:38


Belial lakása

Belial
Yesterday at 17:36

Harctér

Silent Brothers
Yesterday at 17:32

Tony lakása

Anthony Crow
Yesterday at 14:33

dust and shadows
oldal statisztika
ennyien vagyunk
Faj
Demons 5 9
Faeries 3 3
Mundanes 3 1
Shadowhunters 7 6
Vampires 4 2
Warlocks 7 4
Werewolves 3 0
Összesen 32 25
dust and shadows
nyár legjobbjai
legjobbak, legjobbjai
2017. nyár
sebastian
férfi karakter
seelie queen
nõi karakter
magnus bane
canon
donn maccoy
keresett
luna hellfire
saját
alec & asmo
játék
anthea tanti
elõtörténet
magnus & alec
karakterpáros
clary & jace
karakterpáros
dust and shadows

Share | 
Elowen Pandora Dragomir
it's where my demons hide

avatar
❖ Tündérkirálynõ
i believe that emotions
Keresem :
meliorn
Tartózkodási hely :
seelie court, faerieland
Hobbi :
blow your mind
Karaktered arca :
madelaine petsch
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése
gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ My precious spy ♥️  ❖
Drága gyermekem!
Nagyon örülök, hogy én fogadhatok el egy ilyen talpraesett, bátor és gyönyörű teremtést - a legszebbet Valentine kísérletei közül, még ha meg is vetem őt a hitvány próbálkozásaiért. Tudom, tudom, a szíved a sajátod, még ha mással nem is rendelkezhetsz, hiszen annyi mindent elvettünk tőled - a lelked és az álmaid az Ő rabságában ragadtak, még a síron túlról is, az életed pedig, mióta az Udvarba léptél, az enyém. És kizárt, hogy elengedjek egy olyan tökéletes lehetőséget, mint amilyen te vagy.
Imádtam a lapodat, minden egyes sorát! Fantasztikus lett, külön tetszenek azok a rövidke válaszok, amiket a középső résznél megadtál. Nem vagy egyedül a csokoládé iránti rajongásodban Kíváncsian várom, mit alkottok Sebastiannal a játéktéren, de még annál is jobban, hogy mi ketten mihez kezdünk majd! Épp ezért nem is tartalak fel tovább, menj és csináld, amihez a legjobban értesz: szolgálj engem, halálodig... Verjük át együtt a világot!


Online
it's where my demons hide

avatar
❖ Harcos árnyvadász
i believe that emotions
Keresem :
i found him
Tartózkodási hely :
● new york ●
Hobbi :
● i'm a spy ●
Karaktered arca :
● katherine mcnamara ●
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése
elowen emery dragomir
I love how it feels when I break the chains
kat mcnamara shadowhunters18harcos
the devil is in the details

❖ Becenév:
Winnie, Ellie, El
❖ Születési hely, idõ:
Ismeretlen, 1998. november 30.
❖ Családi állapot:
Bonyolult?
❖ Szexuális beállítottság:
Biszexuális
❖ Foglalkozás:
Seelie Queen kémje, New York-i árnyvadász
❖ Ismertetõ jel:
Vörös lóbonc?
❖ Átváltozás:
Never happened.
❖ Rang:
Nem sokkal a tizenkettedik életévem után kerültem a New York-i intézetbe, miután megszöktem Valentine-tól. Még épp időben a kiképzésemre, hogy úgymond semmiről ne maradjak le. Egy elveszett gyerek voltam, akinek semmilyen emléke nem volt a szüleiről. Végül egy özvegyhez kerültem, aki családjába fogadott, mert megsajnált. Bár mondhatnám azt is, hogy neki mindez kapóra jött, mert soha nem lehetett gyereke és a férjét is akkoriban veszítette el. Nesze neked pótmami, amit sosem akartál. Bár azóta szerencsétlen nő különös körülmények között egy démon szájában landolt.. Hupszi!
❖ Család:
A gyerekkoromról nincs túl sok emlékem és nem hiszem, hogy nagyon szeretnék visszaemlékezni, hiszen hat éves koromtól fogva csatlakoztam Valentine kísérleti patkányaihoz. Mert azok voltunk és vagyunk. Mind a négyen.
A családomnak tekintem a tündéreket, a tündérkirálynőt mindenek előtt. ♥
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
hűséges, leleményes, meggyőző, merész, intuitív
5 negatív tulajdonság
szarkasztikus, hazudós, kiismerhetetlen, lobbanékony, makacs
5 dolog, amit szeretsz
Sebastian, Seelie Queen, csokoládé, vattacukor, állatok  
5 dolog, amit nem szeretsz
Valentine, Valentine, Valentine, Valentine, Valentine. Ó, még Valentine!
Legnagyobb félelmed
Sebastian elveszítése örökre
Legnagyobb vágyad
Tartozni valakihez, valahová
Legnagyobb gyengeséged
Sebastian.
Legnagyobb titkod
Félig tündér vagyok.  
Rejtett tehetséged
Rettentően jól tudok kémkedni mások után.
Fõ fegyvered
szeráf penge
Hobbi
Beleütöm az orrom olyan dolgokba, amelyekhez nem feltétlen van közöm.
Kedvenc étel
CSO-KO-LÁ-DÉ.
Kedvenc ital
Banánturmix?
Kutya vagy macska
Macska. meow ♥
Allergia
macska. kiddin' nincs.
Bal vagy jobbkezes
jobb
Fura/Idegesítõ szokás
Lenne ilyen?
Szervezett vagy rumlis
Is-is  
Dohány, alkohol, drog
Alkoholból egy kevés néha lecsúszik. A többi nem asztalom.
you can see the war inside

Még mindig érzem a füst szagát. Csípte az orromat, de a szemeimet is addig marta, míg már könnyeim teljesen elhomályosította a látásomat. Fájdalmat éreztem, de hatalmas gyűlöletet is. A füst már csak múló emlékét őrizte a tűznek, amely olyan hatalmas lángokkal falta fel az épületet, hogy szinte percek alak bekebelezte az egészet és zúzta porrá. A lábam előre lendül a forró talajon és érzem, ahogy a meleg parázs égeti a bőrömet. Az égett emberi hús szaga, de csak tovább sétálok egészen addig, míg egy erőteljes kar nem fonódik a testem köré. Kapálózom, sikítozom remélvén, hogy hatással lesz az arctalan idegenre. A karjaimat előre nyújtom, hátha utoljára megérinthetem a hamvait az életnek, amelyet egykoron ismertem. Anyám arca habár feledésbe merült a sikoly mely elhagyta ajkait fájdalommal telt volt. Mint apró tűszúrás úgy járta körbe minden egyes porcikámat.

Újabb verejtékes ébredés. Nem szökhetek el a múltam elől, akárhányszor is próbálok. A takarót oldalra dobva magamról lefordultam az ágyról és hirtelen éles fájdalom hasított a lábamba, mintha üvegszilánkokba léptem volna. Rögtön felhúztam a lábaimat és átkaroltam a térdeimet, keresve a fájdalmam forrását. De a padlón nem látszott semmi más, mint a beszűrődő napfény, ami egy kicsit felmelegítette a parkettát. Másodjára már óvatosabban indulok el a fürdő felé átugorva a nap által felmelegített padlózatot. Mintha vámpír lennék, legalább úgy félek attól, hogy elégek a napon. A vörös hajzuhatagom teljesen a tarkómhoz tapadt. A ruháimat egyszerűen csak a földre hajítottam és beálltam a hűsítő zuhany alá, hogy elmossam a rémálmom utolsó rezzenését is.
A boldog dolgokra akartam gondolni. Arra, hogy miért volt érdemes élnem. Miért küzdöttem. Hiszen mi értelme van az életnek, ha meg sem próbálsz harcolni magadért? Másért bármikor kiállhatsz, de mikor leszel elég erős ahhoz, hogy önmagadért kiállj? Nekem hat évembe telt, hogy a sarkamra álljak és azóta is áldom a pillanatot, hogy megtettem. A tekintetem a kezemen elhelyezkedő hűség rúnára siklik, ami nem is olyan régen, még halovány volt, de most már újra a teljes pompájában díszíti a karomat.

Sikítottam, míg nem volt hangom. Rángatóztam, kapálóztam. Nem akartam ezt az egészet, menekülni szerettem volna, de nem volt hova. Egyedül az édesanyám volt nekem. Senki más. Egy lélek, mely örökre elveszett. Ezért sem szabad megengedni senkinek sem, hogy túl nagy helyet foglaljon el az életedben. Mert, akkor könnyedén tönkretehet. Darabokra szaggathat. Én pedig nemhogy tanultam volna a hibámból újra beleestem. Egy szőke hajú fiú volt. Volt valami sötét a szemeiben. Nem tudtam abban a pillanatban, hogy mi lehetett. Az erős karok szorítása az egész testem körül mindössze akkor lazult csak ki, mikor már végre egy kis házikóba értünk, ahol bedobott egy szobába az egyik ágyra, amely körül szíjjak pihentek. Megrúgtam. Amilyen erősen csak tudtam. Ő pedig a földre rogyott én pedig ekkor akartam elmenekülni. De az ajtó zárva volt. Mikor zárta be? Fel sem fogtam, hogy mi történt és már újra erős karok szorították a testemet. A fejem a falnak csapódott. Azt hittem elájulok. De ahhoz nem volt elég erős az ütés. Az ébrenlét és a sötétség között lebegtem, ahogy a lábaimat lekötötték a kezeimmel együtt. Minden olyan homályos volt, olyan megérinthetetlen. Mégis rettentően valóságos. nem tudtam igazán megmondani, hogy hol is vagyok, vagy mi történik velem. Egy valami biztos volt. Egy erősebb tűszúrást éreztem. A mellkasomban. Olyan volt, mintha átszúrták volna a szívemet, de mégis túléltem. Maró érzés járta be az egész testemet és nem lebegtem tovább. Egyenest a koromfekete sötétségbe zuhantam.

A zuhany alól kilépve teljes köd ült ki a szobára, amit a forró víz varázsolt elő. A tükörhöz léptem és letöröltem a párás felületet és az arcomat vizslattam. Teljesen beesett az utóbbi időben. A rémálmaim, mint valami kísértetek kúsztak vissza az életembe és nem akarnak békén hagyni, de nem ilyennek neveltek. Még, ha meg is vetem Valentine-t a mai napig azért, mert megölte az anyámat és az életemet hat évig pokollá tette. Szíves örömest visszahoznám a halálból, hogy megköszönjem neki, hogy elég erőt nevelt belém ahhoz, hogy abban a pillanatban, mikor visszatér kitépjem a szívét a mellkasából. Ha elég gyorsan csinálnám talán még észre sem venné és megetethetnék vele egy darabot a rothadó, fekete szívéből. Már ha lenne neki.

Óvatosan nyitogatni kezdtem a szemeimet és egy pillanatra még fel sem fogtam, hogy hol is vagyok. Ahogy egyre inkább magamhoz tértem kezdtem felfogni, hogy hol vagyok és mi is történt. Egy nagyobb tűszúrás ott ékeskedett a mellkasomon. A szoba, amiben voltam idegen volt a számomra. Hirtelen ugrottam hátra és vertem be a fejemet, amikor a szőke fiú arcát pillantottam meg újra. – Te ki vagy és miért bámulsz engem? – Fel sem fogtam, hogy közben a kezemről és a lábaimról is eltűntek a kötelek. Zavarodottan pislogtam és kerestem, hogy hova tűntek, de mintha leszakította volna valaki őket az ágyról. – Nem kell félned, én nem foglak bántani. – Összevontam a szemöldökömet és értetlenül pillantottam rá. Hát még szép, hogy nem fogsz bántani! Lehet, hogy lány vagyok, de keményfából faragtak és egy fél fejjel alacsonyabb kis srác nekem aztán nem tehet keresztbe. – Hol vagyunk? Ő itt van? – Nem tudok másként utalni rá. Fogalmam nincs, hogy ki ő, vagy egyáltalán mi takar tőlem. Azt sem értem, miért akart felnyársalni. Minden olyan érthetetlen, hogy legszívesebben elrohannék. – Elment. A másikhoz.. – Milyen másikhoz? Mégis miről beszél? De, hát ha nincs itt, akkor elmehetek.. Én tényleg itt hagyhatom. Nem tudom, hogy még hova megyek, de az egyszer biztos, hogy én itt egy percet sem fogok maradni. Az ajtóhoz rohantam, de amint kinyitottam úgy csapódott be előttem. – Nem mehetsz el. Nem engedhetem.

Hat év. Hat évet töltöttem Valentne fogságában. Akkor még nem értettem, hogy miért maradtam azok után, hogy már kiismertem a rutinját. Pár napra eltűnt, hogy Sebastian által nevezett kis bukásra ítélt kísérletével próbálkozzon. Elmehettem volna. De mégis hova mentem volna? Nem volt otthonom, nem volt senkim, akihez fordulhattam volna. Azt pedig nem mondhattam volna, hogy jó sorsom lett volna. Ha valami nem sikerült, akkor egy hatalmas pofon csattant az arcomon csak úgy, mint Sebastian-én. Aki akkor még Jonathan volt. Mennyi minden megváltozott már azóta. Én magam is. Rájöttem, hogy csak azért kellettem annak a rohadéknak, mert az apám tündér volt. Így lettem félig tündér és félig árnyvadász. Ezt jelen pillanatban egyedül a királynő és Sebastian tudja. Hét pecsétes titok. A királynőhöz szöktem, miután már tisztában voltam a valósággal. Valami megváltást reméltem. Többet, jobbat mint addig kaptam. Azt sajnálom csak, hogy Sebasian nem tartott velem. Bele sem merek gondolni, hogy mit kaphatott Valentine-tól, hogy hagyott elmenni. De amennyire ismerem őt, biztos vagyok benne, hogy képes volt kiállni önmagáért. A világ nagyon megváltozott. Sebastian megjárta a poklot és vissza. Valentine örökkévalóságra kibérelt magának egy szobát. Én pedig továbbra is igyekszem a győztes oldalon maradni. Senki nem szeret veszíteni.  

dust and shadows

Elowen Pandora Dragomir
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterlapok :: Árnyvadászok-
Ugrás: