descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Sötét rengeteg
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- szabad játéktér --
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


Nefarith & Azazel


Igen, nem tagadom, hogy eléggé csúnyán elbántam Nefivel az előző párbajunknál de hát kíváncsi voltam, hogy mennyire bírja a szervezete a fájdalmat. Meg persze egy picit kísérletezgettem is rajta, hogy majd a különféle kínzásoknál ezt még lehetne is használni csak akkor még finomítani kellene egy kicsit, hogy ilyen hamar ne dőljön ki az áldozat mert hát abba mondjuk meg, hogy nincs semmilyen élvezet. S most, hogy szabad vagyok csak az élvezeteket hajszolom amit még nem kaphattam meg akkor, amikor le voltam láncolva annál a fránya sziklánál. Furcsa érzés kint lenni nem tagadom, még meg kell szoknom a környezetemet és az érintések igaziságát s azt, hogy most már nem vagyok legyőzhetetlen. Már nem ugorhatok bele egy szeráfpengéből puszta szórakozásból, vigyáznom kell és odafigyelnem. De hát van egy olyan érzésem, hogy nem lesz gond a túléléssel. Azért gyermekeim, Papa még mindig a toppon van ezt nem szabad elfelejteni.
A kastélyomban, a hálórészlegemben ülök a fotelban egy whiskyt kortyolgatva és nézem, ahogyan a kis zöldfülű női démonfajzat az ágyamba fekszik még mindig ájultan. A sebeit begyógyítottuk, a vérét kitisztítottuk így már nincs semmi hatása a régebbi gyakorlatunkat. Az erőm tartja még mindig álomban, de ez az ő javára válik hiszen sok pihenés kell a teljes gyógyuláshoz és ismerem már annyira leányzót, hogy tudom azt, hogy nem tud nyugton maradni egy percig sem. Tudom, hogy a tanítási szokásaim teljesen eltérnek a megszokottól, de hát ha azt akarja, hogy maximálisan ki tudja használni az erejét akkor bizony folytatnia kell, mert én olyan katonát csinálok belőle, hogy csak ámulni fog rajta a világ. Az én kis bérgyilkosom lesz, az ám.  Hiszen kinek nem kéne egy szívtelen gyilkológép akinek nem állít akadályt a szerelem, harag, félelem, megbánás. Csak a feladatra tud koncentrálni. Ilyen lény kell nekem, a soraim közé. Ha még jól dolgozik akkor talán még meg is jutalmazom egy előléptetéssel, persze csak Lilith engedélyével és csak az én körzetemben.
Lehúzom az italom, majd csettintek egyet és akkor egyszerre kinyitja a szemét a mi kis csipkerózsikánk.
- Készülődj! Kettő perc múlva várlak a kapu előtt! Az ajtóhoz sétálok majd nagy vigyorral nézek rá.
- Hozz magaddal kést, kardot, vízipisztolyt. Amit csak akarsz. Vadászni megyünk. Kacsintok rá, majd már el is tűnök a szeme elől. Amint felbukkanok már az erőm körbe is jár engem és szépen lassan varázsolódik rám a páncélom és most a kardom nem
a derekamnál lóg, hanem a hátamon s nem egy, hanem kettő. Nincs értelme ezekhez a csúszómászó lényekhez használni az Első Kardot, elég kettő egy picit megbolondított fegyverrel. Túl könnyű lenne az igazi pengémmel, nem lenne benne semmiféle izgalom.
Amint megérkezik a nő már szó nélkül indulok is meg a Sötét Rengeteg felé.
- Van néhány lázadozó démon és a jelentések szerint itt bújtak el. Normális esetben nem én mennék, de mivel itt vagy te is úgy gondoltam, hogy megfelelő lesz egy kis éles edzésre az alkalom. Mit szólsz hozzá?  

     §§  <3  §§
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Avagy a Pokol útvesztője? Az Alvilág már a bejáratánál kezdve tele van olyan tényezőkkel, melyeken csak is egy démon juthat keresztül élve és nem utolsó sorban épségben. Ezért is szükséges az, hogy ha egy nem démoni lény megakarja környékezni bármilyen formában a Poklot, szükséges egy szállító aki csak démon lehet vagy egy a bukottak közül. A sötét rengetegen márpedig egyedül aligha esélyes az átjutás sérülésmentesen. Úgy vélik, hogy ez a rengeteg áruló démonok börtöneként szolgál, ugyanis Lucifer ide száműzte azokat a démonokat, akik nem voltak hű az ő világához. Ezek a démonok torzabbak, kegyetlenebbek; ám egy hűséges alvilági lénynek nem árthatnak.
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: különlegességek :: Pokol-
Ugrás: