descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Alesea Electra Hellfire
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are trueAlesea Electra Hellfire
Megvan minden fegyvered a harchoz. Hát küzdj.
Eiza González warlocks169 évújonc
the devil is in the details

❖ Becenév:
Lessa, Ectra
❖ Születési hely, idõ:
New York, 1847. szeptember 9.
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Hetero
❖ Foglalkozás:
Csak és kizárólag a boszorkánymesterré válással (önző módon)
❖ Ismertetõ jel:
Warlock jel: kígyószerű ábrázat
❖ Átváltozás:
Ha rossz napod van, házisárkánnyá változok...
❖ Rang:
Mivel viszonylag régóta tanulom a boszorkánymesterséget, így nem számítok kezdőnek, de Magnus Bane mellett labdába sem rúghatok.
❖ Család:
Édesanyám szinte a szemem láttára halt meg (a húgom végignézte a gyilkosságot, én későn értem oda), apám egy nagyobb démon, és van egy kishúgom, Luna. A családomhoz tartozik bizonyos értelemben még Magnus Bane is, aki Lunát és engem (sőt, inkább engem) tanítgatja már hosszú évek óta. Sőt, mi több, szinte vele nőttünk fel.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
határozott, segítőkész, bátor, kitartó, mély érzésű
5 negatív tulajdonság
lobbanékony, néha önző, picit beképzelt, akaratos, cinikus
5 dolog, amit szeretsz
a húgom, Magnus Bane, csoki, macska, olvasás
5 dolog, amit nem szeretsz
ha sürgetnek, a negatív embereket, a citromot, azt, ha valaki képtelen kiállni magáért, a gyengeséget
Legnagyobb félelmed
elveszíteni Lulut
Legnagyobb vágyad
egy boldog, békés élet
Legnagyobb gyengeséged
Lulu
Legnagyobb titkod
hmmm...
Rejtett tehetséged
erre még nem jöttem rá
Fõ fegyvered
-
Hobbi
olvasás, tanulás... minden mennyiségben
Kedvenc étel
szeretem a különleges süteményeket
Kedvenc ital
tea
Kutya vagy Macska
egyértelműen macska
Allergia
szerencsére nincs
Bal vagy jobbkezes
jobbkezes
Fura/Idegesítõ szokás
az, hogy képtelen vagyok feladni
Szervezett vagy rumlis
mindkettő... mikor melyik éppen
Dohány, alkohol, drog
dohányzás semmiképp, az alkohol jöhet, drogok... jesszus, nem!
you can see the war inside

Mindig is egy túltöltött, pörgős kis energia bomba voltam. Igen, már 6 évesen is mindenki agyára mentem. Kíváncsi voltam és merész, bátor és lelkes, kalandvágyó és okos. Ha tehettem volna, a nap 24 órájában csak újabb és újabb dolgok után kutattam volna. Így volt egy ez esős napon is, mikor hazafelé tartottunk a pár perccel fiatalabb húgommal, Luluval és édesanyánkkal. Valamiről beszélgettek, már nem is emlékszem, miről. Én pedig folyton el-elmásztam mellőlük, mondhatni, vidáman elszökdécseltem és keresgéltem.
- Alesea, kérlek, gyere vissza mellénk! Ne kóborolj el! – Szólt utánam anya, mire visszafordultam felé, megpördülve a tengelyem körül. A hátam mögött összefűztem az ujjaimat és visszaszökkentem Lulu mellé. Néhány percig ismét mellettük lépkedtem, halkan dudorászva. De aztán megpillantottam valamit. Egy macska volt, hófehér szőrrel és nagyon világító, különleges szemekkel. Lassan elindultam felé, majd sietősebbre vettem a lépteim, mert a macska is megindult. Nem figyeltem, merre is megyünk. Mikor utolértem, már egy elhagyatottabb helyen voltunk. Egy zsákutácban. A macska megállt előttem, én pedig leguggoltam hozzá és a kezemet nyújtottam.
- Szervusz, cica… - Megsimítottam, majd valami fura zajt hallottam. A macska összerezzent és már ott sem volt, elszaladt. Én pedig felegyenesedtem. Nem zavart, hogy csurom vizes vagyok az esőtől és igazán az a zaj sem érdekelt, amit hallottam. Nem féltem, nem voltam egy tipikus ijedős leányzó. De azzal azért tisztában voltam, hogy mit kapok azért, amiért újból megszegtem az anyai intelmet és kicsit elszöktem. Sietős léptekkel indultam hát vissza arra, amerről jöttem. Szökdécseltem, újból dudorászni kezdtem, aztán egyszer csak… elakadt a hangom és megtorpantam, lefékeztem. Kis híján el is estem. Mitől? A sokktól, amit kaptam. A látvány, ami elém tárult… nem tudtam, mi történt. Kikerekedett szemekkel bámultam a húgomra és anyánkra, akiben nem maradt sok élet.
- A-anya…? – A szemeimet elöntötték a könnyek és a szám elé kaptam a kezem. Habár kislány voltam, mindössze 6 éves, tudtam, mi történik. Tudtam, hogy most, ebben a pillanatban vesztem el azt, aki felnevelt. Aznap egy részem meghalt.

De nem hagyhattam, hogy gyenge legyek, elvégre nem voltam átlagos. Sőt, a húgom sem volt az. Mindkettőnkben ott csörgedezett egy démon vére, ami kiemelt minket az átlagos emberek közül. Nem élhettük hát az emberek életét!
A fejembe vettem, hogy többé senkit nem veszítek el. A húgom kissé magába forduló lett és ez akkor sem változott, mikor Brooklyn Boszorkánymestere, Magnus Bane magához vett minket. Kicsit olyan volt, mintha egy második esélyt, egy új családot kaptunk volna… és nem utolsó sorban egy lehetőséget arra, hogy belőlünk is jó boszorkánymester váljon. Ám Luna nem akart részt venni ebben. El kellett fogadnom.

A földön feküdtem, hassal, előttem egy nyitott könyv hevert és azt lapozgattam, olvasgattam. Magnus egy csészével a kezében lépett be a szobába és elmélkedve vizslatta, miféle könyv van előttem.
- Ezt már átolvastad, nem? – Kérdezte, mire én vállat vontam és elnéztem felé egy nagy mosollyal.
- Minél többször olvasom el, annál biztosabban jegyzem meg őket. A legjobbnak kell lennem, hogy többé ne történhessen olyan… szörnyűség, ami történt. – A végére lefagyott az arcomról a mosoly, de csak pár pillanatra. Felültem és az ölembe húztam a könyvet, átfutottam a maradék sorokat, aztán felkeltem. A könyvet a polcra helyeztem, vissza a többi közé.
- Elmegyek Luna elé. – Biccentettem Magnus felé, majd kisiettem a szobából és már csukódott is utánam az ajtó.

"Ki választja meg a lépéseinket tánc közben? Ki vezet minket őrült ostorokkal, és koronáz meg győzelemmel, ha túléljük a lehetetlent? Ki Ő, aki mindezt megcsinálja? Ki tiszteli szeretteink, az élettel amit élünk? Ki küld ránk szörnyeket és énekli, hogy sosem halunk meg? Ki tanít meg, hogy mi a valódi és, hogy miképp nevessünk a hazugságokon? Ki dönti el, miért élünk és halunk meg a védekezésben? Ki láncol le minket? És ki örzi szabadságunk kulcsát? Te vagy az! Meg van minden fegyvered, amire szükséged van!"
dust and shadows

Luna Hellfire
❖ Kezdõ Warlock

avatar
Keresem :
❖ will i ever find love? ❖
Tartózkodási hely :
❖ new york ❖
foglalkozás :
❖ i love chaos ❖
Karaktered arca :
❖ eiza gonzález ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintésegratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ my lovely big sister ❖
Drága nővérkém!  
Hát nem is lehetnék boldogabb most, hogy már te magad is megérkeztél sorainkba. Nagyon örülök annak, hogy kitaláltuk ezt a szálat eme csinos pofihoz, mert így legalább kettő is szaladgál belőle. Na, meg persze így egy kicsit színesebb lett mindkettőnk karakterének az élete, hiszen egy jó testvéri viszony mindig feldobja a kedélyeket.
Tetszik, ahogy bemutattad, hogy mennyire ellentéte vagy annak, amit én képviselek, hogy te mennyire meg szeretnéd ismerni a világot, a képességeid határait.. Lebilincselően fogalmaztál végig kíváncsian vártam, hogy mégis mikképpen fog az én kóborló nővérem megérkezni életünk sorsfordító pillanatához, de imádtam, amit kitaláltál.
A legnagyobb titkodra meg, mintha az előbb betekintést nyerhettem volna, de lehet, hogy csak káprázik a szemem már ilyenkor.. Na, de nővérkém mit titkolsz ilyen hevesen előlem? Razz Azt hittem, hogy a kettőnknek nincsenek titkai.. De aztán sosem lehet tudni. Mindenesetre örülök, hogy itt vagy velem, nekem, mindenkinek.
A játéktér már epekedik utánad, úgyhogy nyomás vesd bele magad az izgalmakba egy játékot pedig mindenképpen raktároz el a szeretett húgicád számára.  

Jó szórakozást kívánok!  olajbogyo
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Klaus szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Régi karakterlapok-
Ugrás: