descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Faith Blacklaw
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are trueFaith Blacklaw
i just wanna look good for ya
camila mendes árnyvadász18harcos
the devil is in the details

❖ Becenév:
Faith, ne becézd.
❖ Születési hely, idõ:
New York, 1998. augusztus 18.
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Biszexuális
❖ Foglalkozás:
Mondének védelme
❖ Ismertetõ jel:
Fekete hajáról, és a rúnákról, amik testét fedik.
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
Kiképzése véget ért már, hosszú ideig tartott, hiszen eleinte nem az a fajta volt, aki igazán szerette volna, hogy parancsolgatnak neki, hogy mit, és hogyan csináljon. Végül beletörődött, hogy ez az ő sorsa, és nem mehet mindig szembe azzal, aki csak segíteni is tanítani próbálja. Szeret irányítani, de megtanulta, hogy nem minden a hatalom, és nem minden történik úgy, ahogy ő szeretné, ezért kell mindenre figyelnie.
❖ Család:
családja, az Ő szavaival élve, tökéletes, és jobbat nem is kívánhatna. Elfogult, ha róluk van szó, mintha a spanyol viaszt is ők rángatták volna ki magukból, pedig senki sem feddhetetlen ennyire. Az ő családja sem szent, de ő erről nem tud semmit, szeretnek előtte titkolózni, főleg, hogy a tökéletes család képében nevelték, nem szándékoznak leleplezni olyan tényeket, amik ez ellen volnának. A szülei élnek, és nagyszülei is, így volt kiktől tanulnia, és felnézett rájuk mindig is, így fontos neki az ő véleményük, arra nagyon sokat ad.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
kitartó; hűséges; be tudja ismerni, ha valamit elrontott; megtanult parancsokat teljesíteni, megpróbálja a hibáit helyrehozni.
5 negatív tulajdonság
makacs; akaratos; első látásra ítél; nem könnyű megváltoztatni a véleményét; túl fontos neki, hogy milyen felmenői vannak másoknak.
5 dolog, amit szeretsz
eső; sikerélmények; dicséretek; ha a szülei büszkék rá; ha igaza van.  
5 dolog, amit nem szeretsz
szidalmazás; parancsolgatás, egy olyantól, akitől nem érdemli; ha meghazudtolják; démonok; ha nem teljesül az akarata.
Legnagyobb félelmed
hogy nem tudja rendbehozni, az egyik legnagyobb hibát, amit életében elkövetett.
Legnagyobb vágyad
igazán büszkévé tenni a szüleit, hogy teljes rangú tagnak vegyék a családban.
Legnagyobb gyengeséged
a családja, és annak fedhetetlensége, ha bármi rossz kiderülne róluk, neki vége lenne.
Legnagyobb titkod
Hatalmas ballépést követett el az életében, amit sosem hitt volna, hogy megbánja, de látva az eredményét, rájött, hogy mindent elrontott.  
Rejtett tehetséged
könnyen hazudik, mintha csa a csapot nyitná meg valaki.
Fõ fegyvered
Szeráfpenge
Hobbi
Kutat, mindig valami után, ha van hozzá köze, ha nincs.
Kedvenc étel
eper
Kedvenc ital
víz, nem szokta túlbonyolítani a dolgot.
Kutya vagy Macska
kutya, a macskák túlságosan hasonlítanak rá
Allergia
az idiótákra
Bal vagy jobbkezes
jobb
Fura/Idegesítõ szokás
Tekregeti a haját, ha nagyon ideges.
Szervezett vagy rumlis
rendszerető  
Dohány, alkohol, drog
Nem él ilyen szerekkel.
you can see the war inside

Cipője sarka hangosan koppan a köves úton, amint az előtte haladó nyomába szegődik, és azon gondolkozik, mit is ronthatott el, és hol. Annyiszor megfogadta, hogy jobb ember lesz, és nem fog annyira megkülönböztetően bánni a többiekkel, de mindig csak elbukott. Beleesett ugyanabba a hibába többször is, miszerint nem azt figyelte, aki előtte állt, hanem azt, hogy milyen felmenőkkel rendelkezik. Mennyire tiszta vérű, és mit tettek a szülők, akik nevelték a gyermeket. Ez számára mindig is fontos volt, hiába akarta annyiszor elhagyni, valahogy sosem az embert látta maga előtt, nem az ő személyiségét, hanem azt, ami az mögött rejtőzött. Hogy mindenkire igaz lett volna, amit kitalált, az ő csinos kis fejében? Nem minden alkalommal, de Ő mindig is úgy gondolta, hogy amit ő mond, az úgy jó is, és mindenbe bele lehet skatulyázni bárkit, lehetett mondén, alvilági, vagy bármi más, ami csak az útjába került. Ha ez mind nem lett volna elég, sosem törődött másokkal, csak ha muszáj volt, a saját erényeiért, és feljebb jutásáért bárkin képes volt áttaposni, majd utána leporolni az eltaposott vállát, hogy majd segít neki. Nem hagyott hátra senkit, de nem is bánt velük úgy, ahogy az illendő lett volna, mégis felnéztek rá mindig is. Talán a félelem vezérelte az embereket, sose tudta, de élvezte a helyzetet, és ki is használta.
Most mégis Ő az, aki az éj leple alatt settenkedik, és igyekszik minél csendesebb lenni, és nem felhívni magára a figyelmet, azzal, hogy ott van. Nem mintha sokan figyelnének rá, észrevennék őt, vagy lennének az utcákon, ily embertelen időben. Sosem értette mások ilyenkor, hogyan tudnak aludni, ő sem képes rá, az utakat rója, mint egy hontalan, vagy olyan, aki éppen hazafele tart valahonnan. Ő is tart valahonnan valamerre, de maga sem tudja a végcélt, ahogy az indulásit sem. Mintha egyszer csak megjelent volna valahol és azóta meg sem állt volna. Részben így is volt, elindult, nem tudta merre, de a lábai mintha tudták volna hova akar menni, és mi a célja, még ha az agyába ez az információ el se jutott volna. Csak az lebeg a szemei előtt amit látott, hogy ki tud fordulni magából valaki, és mennyire más emberré tud válni, első látásra legalábbis biztosan. A saját hibájának érzi amit tett, ezért is akarja helyrehozni, valahogy jóvátenni, ami történt. Hiába tudja, hogy ez nem olyan egyszerű, a múlt nem megváltoztatható, örülnie kellene, hogy még egy halovány szikrája a reménynek él, hogy rendbe lehet hozni.
Egedül nem lenne rá képes, ezt tudja ő is, éppen ezért jár este kint, mikor már a madarak sem csiripelnek, tudja, hogy ilyenkor aktív Ő. Ha tetten éri, nagyobb az esélye annak, hogy nem fogja elzavarni, melegebb éghajlatokra, mert ezzel egy adu lesz a kezében, amit kijátszhat, ha elég ügyes. A mai napig emlékszik arra az alkalomra, mikor először találkoztak, akkor is a segítsége kellett, nem csak neki, hanem a csoportjának a küldetésen, és ő volt az első akibe belefutottak. Meglepő módon, nem kellett sokáig unszolni, vagy kérlelni, hogy segítsen nekik, így most is ő volt az első, akinek az arca felsejlett lelki szemei előtt. Most pedig maga előtt látja, ahogy az üzlet lassan megköttetik, így nem szól közbe, csak mikor vége van.
- Ezt akár jelenthetném is, a Klávé biztosan örülne annak, hogy erről tud - apró mosoly játszik ajkain, de igyekszik elrejteni, nem szándékozik mutatni a boszorkánynak, ki a Kismet nevet viseli. - De talán eltekinthetek efelett, ha segítséget nyújtasz nekem valaki megtalálásában - ennyit kér tőle, nem túl sokat, csak egy kis segítséget, onnantól mindenben magára kell hagyatkoznia, és más segítségre nem is számíthat. A végkimenetelt nem tudja milyen lesz, de reméli, hogy nem lesz baj, és helyrehozhatja a hibáját. Bármit megtenne azért, hogy a feledésbe, vagy talán a megbocsátás homályába vesszen a tette, de érzi mélyen belül, hogy ez nem lesz olyan könnyű, mint hitte.
dust and shadows

Vendég
Vendég

avatar
all the stories are truegratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Faith Blacklaw ❖
Szervusz, kedves! Cool
Nos... egy-két hete már megfordult a fejemben, hogy milyen érzéssekkel leszek akkor, amikor meglátom ezt az arcot és a másik társad arcát. Őszintén szólva, számítottam arra, hogy majd itt is látni fogom őket, és többnyire nem töltött el jó örömmel az érzés. Túl sok helyen fordulnak meg ezek az arcok, és talán ezért kelt bennem valami furcsa érzést, de... a jó hír, hogy a lapod elolvasása után már másként tekintettem erre a a csajszira. Sokkalta karakteresebb egyén került elém, akinek bizony vannak jó tulajdonságai, ugyanakkor egyaránt akad némi jó jellemvonás is. Kár, hogy nem az én teremtményem lettél végül, ugyanis tökéletesen eltudtalak volna oda is képzelni. No de ennyit a keretről;
Tetszett, hogy a családod köre ép, nem hiányzik belőle senki és mindenki látszólag békésen elvan. Mindig is tetszenek az ilyen felvázolások, mert többnyire mindig szokott valami drasztikus történni a többi családtaggal. Remélem, hogy valamelyik családtagodat ennek fejében majd viszont fogjuk látni Very Happy
Nos, rendkívül kíváncsi leszek, hogy a társaddal mit is fogtok ügyködni, te kis csenevész árnyvadászka. Foglald le az arcod, s ne kíméljétek a játékteret. Jó játékot kívánok! Very Happy


1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» ›› faith is my sword. truth my shield. knowledge my armor

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Régi karakterlapok-
Ugrás: