descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Cassandra Blackwood - Ex nejem || Mondén
if i cannot move heaven, i will raise hell
Clary Fairchild
❖ Head of NY Institute

avatar
Keresem :
simon ● lydia ● mom ● luke
Tartózkodási hely :
● new york institute ●
foglalkozás :
● protecting my loved ones ●
Karaktered arca :
● lily jane collins ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- elkelt karakter --
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


 Cassandra Blackwood
Adrianne Palicki ❖ ember
Hiába vagy ember, te magad nem vagy átlagos. Képességeid nagyon is egyediek. Több nyelven is beszélsz, és régen fejvadász voltál, így ismertél meg engem. Mondén vagy ugyan, de nyitott vagy az árnyvilágra, ami nagyon ritka. Talán azért is fújt egymás mellé minket a szél, de látod azt, hogy nem minden fekete, és fehér, bár igyekszel elkerülni, de nem tudsz ellene mit tenni. Be vittél engem, majd kapcsolataimnak köszönhetően megmenekültem, ami neked nem tetszett, de már akkor meg volt a vonzalom. A vége az lett, hogy összeházasodtunk és ugyan voltak vitáink, de azért boldogok voltunk. Majd 24 éves koromban(te 22 voltál) elvettelek téged. Rá egy évre kaptam egy levelet, amiben a válló papirjaink voltak, és nem vagyok az a tipus, aki fut egy nő után, főleg ha már ő szerinte meg se lehet beszélni, és személytelenül adja át ezt a levelet.

Én nem tudtam, de te elkezdtél az FBInál dolgozni, és hamarosan egy ügybe is bele kellett épülnöd, amihez minden kapcsolatot meg kellett szakítanod. Beépültél egy drogkalltel üzletbe, és nem olyan rég így öt év után, sikerült leleplezned őket, majd az FBInál is feljebb kerülni a ranglétrán.

Kapcsolatunk? Meg akarsz keresni, de addigra már vadász életem fogom élni, és a szívem talán már Kise birtokolja majd, de nem adod fel.

Úgy érzem a karakter, akár nélkülem is remekül bonyolódhat, hiszen esetleg lehetnek a későbbiekben olyan esetei, ami által előjön, az, hogy ő nyitott az árnyvilágra.
27 ❖ szabad  
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Iwagakure Shinobi Kódex
» [Miniboss] Cassandra

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: