descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Anthony Crow
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are trueAnthony Crow
You live for the fight when that's all that you've got
Wilson Bethelwarlock681 éva Halál fia
the devil is in the details

❖ Becenév:
Tony
❖ Születési hely, idõ:
Wales, 1335. november 1.
❖ Családi állapot:
Egyedülálló és utánozhatatlan
❖ Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
❖ Foglalkozás:
A Halál katonája, katonaorvos
❖ Ismertetõ jel:
Tűhegyes fogak, karmos kéz, koromfekete szemében démoni tűz lobog
❖ Rang:
Teljesen átlagos boszorkánymester, nem különbözteti meg semmi a többiektől, nem jobb és nem is rosszabb másoknál.
❖ Család:
Walesi származású anyja alig volt tizenhét éves, mikor beleszeretett egy démonba - ez már önmagában sokat elárul az asszony természetéről. Gyönyörű, kedves nő volt, odaadó teremtés, ugyanakkor elég talpraesett és kegyetlen ahhoz, hogy Sammaelt válassza. Önként ment bele a nászba, mely megajándékozta őt egy boszorkánymester gyermekkel. A démon igényt tartott a "katonára", a nő viszont ragaszkodott a gyerekhez, és elég ravasz volt ahhoz, hogy meggyőzze Sammaelt: a fiú haláláig vele maradhat, nyugodt, normális életet biztosít neki, halála után pedig az apja szolgálatába állhat. Így is lett, és a nő sosem szűnt meg szeretni sem a fiát, sem Sammaelt. Tony ezzel szemben megveti a démoni énjét és mindent, ami hozzá kapcsolódik.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
megbízható, mindig mindenben lehet számítani rá; betartja az adott szavát és komolyan veszi az ígéreteit; a gyengébbek pártfogója, nehezen viseli az igazságtalanságot; szereti, ha jókedvűek körülötte az emberek, igyekszik megmosolyogtatni másokat; önfeláldozó, igazi hős-jellem, szeret mártírkodni és kockára tenni az életét másokért
5 negatív tulajdonság
meglepően kegyetlen tud lenni, ha kikapcsolja az érzelmeit; rendíthetetlenül makacs; cinikus és csipkelődő; gyakran titkolózik, mivel nehezen bízik meg másokban; hajlamos lealacsonyítani magát, mivel nem büszke sem magára, sem arra, amit eddig tett
5 dolog, amit szeretsz
whisky, nők, zene, természeti jelenségek, ha nyugton hagyják
5 dolog, amit nem szeretsz
háború, erőszak, kotnyeleskedő emberek, búcsúzás, remény
Legnagyobb félelmed
túl közel engedni valakit
Legnagyobb vágyad
megtalálni a békét
Legnagyobb gyengeséged
könyörületesség
Legnagyobb titkod
Ebony L. Drake
Rejtett tehetséged
pusztítás és gyógyítás
Hobbi
bárokban iszogatni, nőkkel mulatni vagy megmenteni Bonbon formás fenekét
Kedvenc étel
nem ínyenc
Kedvenc ital
whisky
Kutya vagy Macska
kutya
Allergia
nincs
Bal vagy jobbkezes
balkezes
Fura/Idegesítõ szokás
a humorérzéke
Szervezett vagy rumlis
átlátja a káoszt
Dohány, alkohol, drog
szereti az alkoholt és nem veti meg a dohányt sem
you can see the war inside

Félheti-e a halált, aki tőle fogant?
Apámat, bár nagyobb démon, a legtöbb mítosz a Halállal azonosítja. Megértem, hisz előkelő helyet foglal el az alvilágban, és mögötte áll annak megtermett serege. Olykor lovasként, fekete csuhákban ábrázolják, az Apokalipszis daliás hírnökeként, három másik társával együtt - csakhogy én láttam, mi van valójában a csuklya alatt. Azóta félem a halált.
Anyám harcost szült neki, nem fiút - méhének egyetlen feltétele az volt, hogy haláláig mellette cseperedhessek, emberként. Apám megkímélte, harmadik évtizedemet kezdtem el taposni, mikor utolsó, szerelmes csókjukban egyesültek. Onnantól Sammael katonájaként szolgáltam, hol a Földön, hol pedig mellette, abban a szörnyű dimenzióban, mit egyesek Pokolnak csúfolnak, pedig valójában köze sincs a Hercegek birodalmához, sokkal mélyebben húzódik, sokkal sötétebb, sokkal üresebb, sokkal... Igazából teljesen mindegy volt, mert apám harcosaként a Pokol tüzét szabadítottam az emberekre, a halál kesernyés leheletével mérgeztem meg a lelküket, s minden egyes lépésemmel megfertőztem földjeiket. Az élet a világukban semmivel sem különbözött apám birodalmától, ahol minden mozdulatlan volt, néma... Halott.
A Halál katonájának lenni elég megterhelő meló, hosszú távon jobban kikészíti az idegeket, mintha középiskolai matek tanárnak mentem volna, így aztán alkut kötöttünk apámmal: minden páratlan évszázadot a 18. esztendőig bezárólag szabadságon tölthetek, egyszerű boszorkánymesterként élve átlagos, halhatatlan éveimet úgy, hogy ne kelljen vért és erőszakot látnom. Nos, részben bevált, részben nem - a halál elől nem lehet elfutni. Ahol háborúkat vívnak, ahol járványok tombolnak, ahol az emberi gonoszság és kapzsiság felüti a fejét... Apámnak rengeteg munkája volt - és nekem is. Elkezdtem a saját kis egyszemélyes lázadásomat.
Ankara, Grünwald, Azincourt, Pávia, Mohács, Austerlitz, Waterloo, Temesvár, Sztálingrád... Életet az életért - katonaorvosnak lenni még mindig stresszesebb meló, mint a gimiben tanítani, de a két világháború alatt remekül hasznát vették gyógyító képességeimnek. A második világégés után magamnak kerestem a melót, így kötöttem ki Irakban. Szabadságom éveinek homokszeme azonban fürgén pergett, ezért a hősködésbe belefáradva New Yorkba utaztam az új évezred elején, hogy megpihenjek.
Már csak egyetlen évem maradt, mielőtt a következő évszázadra újból Sammaelnek adnám a lelkem. Egyetlen év szabadság, egyetlen év bejárni a világot, törlesztve, békét keresve - de vajon meglelem valaha is?

- Mit firkálgatsz, szépfiú?
A pultos lány a füzetem fölé hajolt, szűk, mélyen kivágott topja kényelmes rálátást nyújtott a dekoltázsára. Valószínűleg ez volt a célja, mert szinte az orrom alá dörgölte mesterségesen felturbózott lányait. Láttam, hogyan változik az arckifejezése, amikor észrevette a "halál" és a "katona" szavakat a füzetemben, előbbit kétszer vastagon aláhúzva.
- Nevezzük egyfajta memoárnak - mosolyogva becsuktam a füzetet, és célzón megemeltem kiürült poharamat. Vette az adást, kiemelte dekoltázsát a látóteremből és eltipegett újabb kört tölteni. Az italom mellé egy cetlit is kaptam, rajta gyöngybetűkkel ráfirkantott számok, remélhetőleg a telefonszáma, és nem a mai fogyasztásom végösszege. Viszonoztam kacér mosolyát és alaposan szemügyre vettem csípője ringását, ahogy ellibegett. A mobilom türelmetlen rezgéssel vonta magára a figyelmemet. A kijelzőn megjelenő név láttán fülig szaladt a vigyorom.
Árnyvadászok - mikor is kerültem ilyen szoros kapcsolatba velük? Volt pár összezördülésem a Klávéval, több országból ki is tiltottak néhány szerencsétlenül elsült ügyletem miatt. Persze, hiszen sehol nem látták szívesen egy démon fattyát - apám öröksége, mint valami neonfelirat virított a homlokomon, és képtelen voltam letörölni onnét, bárhová is mentem, bármibe is kezdtem. Tényleg a vér határoz meg valakit? Talán csak az annyira dicsőített Angyaluknak köszönhettem, hogy nem száműztek még Csontvárosba - vagy ők jobban félték nálam a halált?
A Budapesti Intézet volt mind közül a kedvencem, nem csak a magyar lányok híres szépsége vagy Balogh legendásan keménykezű irányítása miatt... de ez már egy másik történet.
A markomba gyűrtem a cetlit és ott hagytam az ital árát a pulton, ahogy kifelé indultam, a fülemhez szorítva a mobiltelefont.
- Miféle bajba keveredtél már megint, Bonbon? Nem, persze, hogy nem hívlak így többet, Bon... bon.
Az ajtó melletti szemetesbe hajítottam a pultos lány telefonszámát, mielőtt még kiléptem volna a hűvös, sötét éjszakába.

Nem vagyok olyan, mint az apám. Az ő vére kering bennem, az ő parancsai szerint élek, de a szívem a sajátom - a szívem emberi, s egy nap elnyerem a szabadságomat. Végleg.
dust and shadows

Vendég
Vendég

avatar
all the stories are truegratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Anthony Crow  ❖
Engedd meg, hogy üdvözöljek téged, Kedves Anthony! Bevallom, hogy már egy ideje töprengtem a karaktered arcán, hogy még is honnét olyan felettébb ismerős, szinte már kínzóvá vált, hogy nem bírtam rájönni, hogy melyik filmben találkoztam az ő arcával. De persze még mindig nem jöttem rá, de nem is ez a fontos. A lényeg, hogy nagyon találó, dekoratív arc a tiéd Wink
Nos, igen, megesik, hogy egy démon vonzóbbnak véli azt, ha egy halandóval köt frigyet, s többek között ezért is van egy tömérdek boszorkány éppen két fejjel vagy hat karral, de megesik, hogy valamelyiknek nincs köldöke, macskaszem van minden. A te ismertetőjeled azért még az enyhébb kategóriába tartozik, sőt mi több, ha unatkozol óvodásokat is tudsz vele rémiszteni vagy mittudomén. Very Happy Csak egy ötlet, szerintem eléggé mulatságos elfoglaltság. De mit beszélek én itt ilyen felesleges időtöltésekről, ha aligha maradt hátra időd élvezni a halandók közötti pezsgést? Nos, nem akarok a faterod ellen beszélni, de előfordul, hogy a gyerekek nem akarnak engedelmeskedni aztán lázadnak meg tányérokat törnek... ezt pedig remélem úgy fogtad fel, mint egy szerény, halk buzdítást. Van saját akaratod, felnőtt vagy, nem vagy már gyerek. Szóval remélem, megjön a buksidba az ész, és felveszed a harcot az öreged ellen. Nyugodtan mond csak neki, hogy csináljon másikat no de nem gonoszkodom még itt az elfogadóban is Rolling Eyes Inkább rátérek az írásmódodra, mely sokkalta lényegesebb és bűvöltebb; Imádom teljes egészében Very Happy Maradjon is ez így Wink
Nos, foglald le ez a számomra még mindig annyira ismerős arcot, és állj a talpadra ifjú. Jó játékot! Smile1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Régi karakterlapok-
Ugrás: