descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Rainer Scott
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are trueRainer Thomas Scott
It's easier to ask for forgiveness than permission
Gabriel Macht vérfarkas43alfa, a Praetor Lupus vezetője
the devil is in the details

❖ Becenév:
Ray, Praetor Scott
❖ Születési hely, idõ:
New York; 1973. október 11
❖ Családi állapot:
elvált, eljegyezve
❖ Szexuális beállítottság:
hetero
❖ Foglalkozás:
vállalkozó
❖ Ismertetõ jel:
magabiztos kiállásom párosítva az önelégült mosolyommal éppen elég
❖ Átváltozás:
a szüleim mindketten vérfarkasok voltak, tehát örököltem a kórt
❖ Rang:
alfa, illetve a Praetor Lupus szervezet jelenlegi vezetője
❖ Család:
A szüleim már nem élnek, testvérem sosem volt, elvált vagyok. A nejemmel csupán öt hónapig voltunk házasok, ami közben született egy lányunk, Louisa, akit azóta is ő nevel. Sajnos nem látom eleget a kölyköt, kamaszkora óta egyre szemtelenebb és pimaszabb - vagyis egyre inkább hasonlít rám -, lassan fel is nő, amit még nehéz megemésztenem... persze mindettől függetlenül imádjuk egymást, én őt mindenképpen, és igyekszem ott lenni neki, amikor szüksége van rám.
Nemrég eljegyeztem valakit, akivel együtt vagyunk néhány hónapja, de a leendő arámmal mindketten tisztában vagyunk vele, hogy ez a házasság érdekből köttetik, és nem kölcsönös szerelmen alapul. Egész életemben egyetlen olyan nő volt, akihez valóban gyengéd érzések fűztek, de ő már réges-régen világossá tette számomra, hogy pusztán munkakapcsolatot akar tőlem.
Akit még talán illene megemlítenem, apai ősöm, Woolsey Scott, aki a XIX. században megalapította az "árván" maradt alvilágiakat segítő szervezetet, a Praetor Lupust.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
kitartó, magabiztos, ravasz, udvarias, hűséges, önzetlen, önfeláldozó
5 negatív tulajdonság
nagyképű, lobbanékony, haragtartó, befelé forduló, bizalmatlan, néha önző
5 dolog, amit szeretsz
barátság, hűség, a munkám a szervezetnél, az erőm farkasként, gyors kocsik
5 dolog, amit nem szeretsz
kimutatni az érzéseimet, árulás, titkok, várakozás, ha valaki beleszól a dolgaimba, megpróbál dirigálni nekem
Legnagyobb félelmed
A hozzám közel állók elárulnak, hátat fordítanak nekem.
Legnagyobb vágyad
Ez maradjon inkább az én titkom.
Legnagyobb gyengeséged
Sokkal jobban ragaszkodom másokhoz, mint azt kifelé mutatom. És rosszul viselem a vereséget, nehezen adom fel.
Legnagyobb titkod
Még magamnak sem vallanám be, de évek óta bele vagyok esve az asszisztensembe. 
Rejtett tehetséged
rábeszélőkészség, és kevesen tudják, de jól tudok gitározni és zongorázni
Fõ fegyvered
-
Hobbi
száguldozás, boxolás, póker, nők, olvasás, zenélés vagy zenehallgatás
Kedvenc étel
szték
Kedvenc ital
skót whisky
Kutya vagy Macska
Vérfarkas vagyok, szerinted?
Allergia
emberi hülyeség
Bal vagy jobbkezes
jobb
Fura/Idegesítõ szokás
szerintem elég változatosan tudok idegesítő lenni
Szervezett vagy rumlis
szervezett  
Dohány, alkohol, drog
alkohol, de csak mértékkel
you can see the war inside

Apám mindig azt mondta, úgy tudom leginkább megérteni az újdonsült vagy „árván” maradt alvilágiakat, és úgy tudok leginkább segíteni nekik, ha legalább annyira az életem részévé fogadom a mondénok világát, mint az árnyvilágot. Gyerekként még nem igazán értettem, miért is fontos ez. Sivárnak, túlságosan egyszerűnek, szegényesnek találtam azt az életet, amit a halandó emberek élnek. Folyton mesélnek, könyveket írnak, filmeket gyártanak az olyanokról, mint mi, álmodoznak arról, hogy létezik valami több, de a többségük soha nem tapasztalhatja meg, milyen valóban részesévé válni ennek a „többnek”. Persze ahogy idősebb lettem, úgy változott a véleményem is. A mondénok élete éppen az egyszerűsége miatt válik igazán szimpatikussá, békéssé. A tudatlanságuk áldás, néhányszor én is kívántam azt, bárcsak fogalmam se lenne arról, hogy démonok igenis léteznek, ahogy a vérük által teremtett lények is.
Fiatal korom legnehezebb időszaka az volt, amíg megtanultam uralni az indulataimat, és azzal együtt a lycantrhopia minden velejáróját. Bár be kéne vallanom, időnként még ma is elég lobbanékony vagyok, de ez már nincs kihatással az átváltozásaimra. A kornak, az idő múlásának is megvannak az előnyei, és nem csupán annyi, hogy egy jó whiskyt még jobbá érlel.
Aztán azt is meg kell jegyezni, hogy a mondénok milyen leleményesek, mágia nélkül is képesek csillogást és kényelmet varázsolni maguk köré. Valószínűleg némileg anyagiasnak és enyhén kapzsinak tűnök, ha elárulom, nagyrészt éppen emiatt szerettem meg az emberek világát. Nos, ha jobban belegondolunk, igen, nyilván így is van, anyagias vagyok, a legtöbben azok vagyunk, de nincs abban semmi rossz, ha élvezni tudjuk azt, amiért megdolgozunk. És én megdolgoztam a vagyonomért. Fiatal suhancként, huszonévesként egy meggondolatlan, mihaszna bajkeverő voltam, aki a felmenői dicsőségének fényében sütkérezett. Idejekorán teherbe ejtettem a tinikori barátnőmet, beleugrottunk egy házasságba, amire nem voltunk felkészülve, majd ugyanilyen gyorsan el is váltunk. De mivel közben született egy lányom, úgy döntöttem, ideje valóban felnőni, és valami hasznosat kezdeni az életemmel.
Akkor alapítottam a cégemet a mondének világában, leginkább azért, hogy jobban megismerjem őket, közelebb kerüljek hozzájuk, aztán ez az egész sokkal jobban alakult, mint vártam, és néhány éven belül egy milliárdos vállalkozássá fejlődött. Hét évvel ezelőtt pedig átvettem a vezetői szerepet a Praetor Lupus élén is, és jobban élvezem a két világ közötti összekötő szerepet, mind valaha hittem volna magamról. A farkasaim tiszteletét pedig, azt hiszem, éppen ezzel sikerült a leginkább kiérdemelnem, hogy igazán élvezem, amit csinálok, jól akarom csinálni, és ennél fogva jól is végzem a munkámat.
dust and shadows

Vendég
Vendég

avatar
all the stories are truegratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Praetor Scott  ❖
Kedves Ray!
Engem ért a megtiszteltetés, hogy hivatalosan is köreinkben üdvözölhessem az oldal első vérfarkasát! Nagyon megörültem, amikor láttam, miféle karaktert hozol, mert végre beindulhat a Praetor Lupus szál - biztos vagyok benne, hogy remek kezekben lesz a szervezet az irányításod alatt! Smile Lelkiismeretes, megbízható vezetőnek tűnsz, aki egyaránt jól boldogul mindkét világban. Ráadásul egy igazi Scott! Nem is találhatnánk méltóbb személyt a Praetor szerepére. A lapoddal egyenesen levettél a lábamról! Pontosan ilyennek képzeltelek, bár addig nem elégszem meg, amíg el nem raboltalak egy körre a játéktéren, hogy személyesen is megismerkedjünk egymással.
Tetszik a stílusod, látszik, hogy remek írói vénával lettél megáldva. Úgy látom, az a cinikus humor, ami átitatja minden sorod, lesz a védjegyed a későbbiek során is - ha egy csapat kölyköt próbálsz irányítani, szükséged is lesz rá! Nagyon szépen megformáltad a karaktert, ügyesen bevezettél minket az életébe, a motivációiba. Egyet kell értenem minden egyes gondolatoddal: a mondének szépsége pontosan abban rejlik, egyszerűségük ellenére milyen leleményesek és álmodozók tudnak lenni. Az árnyvilágnak viszont szüksége van olyan mentorokra, mint akiket a szervezeted nyújt.
No, de nem is tartalak fel tovább, foglald le az arcodat, aztán irány a játéktér! Gyűjts magad köré minél több farkast, csak aztán óvatosan, nehogy az útjaink egyszer véletlenül keresztezzék egymást! Wink
Egy szó mint száz: üdvözöllek az oldalon, és rengeteg jó játékot kívánok!


1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Régi karakterlapok-
Ugrás: