descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Milena Brooklynn Kaur
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are trueMilena Brooklynn Kaur
karakterhez illõ idézet
victoria moroles shadowhunter18shadowhunter
the devil is in the details

❖ Becenév:
Lena, Brook
❖ Születési hely, idõ:
New York, 1998. október 8.
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Bi
❖ Foglalkozás:
Árnyvadász, emellett sportol és táncol
❖ Ismertetõ jel:
A kissé szögletesebb állkapcsán kívül nagyon nincs semmi
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
Árnyvadász
❖ Család:
Cassius Kaur, az apám, aki már jó pár éve halott, anyámmal együtt, akit egykor Jordyn Blevinsként ismert mindenki. Jó árnyvadászok voltak, és emellett jó szülők is, te pár lázadó vámpír úgy döntött vége az életüknek, és így is lett. Hiányoznak, nagyon is, csak egyedül én gondolok rájuk igazából.
Emellett csak apám testvére van, aki Londonban él, és az ottani Intézményben van a feleségével és a fogadott gyerekükkel együtt. Nagyjából tudom a korukat, hiszen annyi évesek, amennyinek a szüleimnek kellene lenniük, a gyerek meg kb annyi, mint én. Azt tudom, hogy a nagybátyám neve Noah, de ezen kívül tanácstalan vagyok és családtalan, már, ha van ilyen kifejezés.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
nagy szívem van, mindig segítek másokon, teljes szívemből szeretek, hűséges vagyok, nem haragszom sokáig
5 negatív tulajdonság
elsőre zárkózott vagyok, bunkó, hajlamos vagyok zárkózott lenni, túl gyorsan szeretek meg bárkit, mindig elalszom
5 dolog, amit szeretsz
éjszakai beszélgetések, hűvös, rózsák, segíteni másokon, a barátaim
5 dolog, amit nem szeretsz
kávé, egyedül lenni, mások előtt sírni, megaláztatva lenni, ha átvernek
Legnagyobb félelmed
Egyedül maradni
Legnagyobb vágyad
Szeretve lenni
Legnagyobb gyengeséged
A nagy szívem
Legnagyobb titkod
Gyengébb vagyok lelkileg, mint mutatom magam, nem is vagyok annyira jól  
Rejtett tehetséged
A legapróbb dologba is beletudom gondolni a legnagyobb hülyeséget
Fõ fegyvered
Íjj
Hobbi
Sportolással, táncolással
Kedvenc étel
Bármilyen édesség
Kedvenc ital
Tea
Kutya vagy Macska
Mit szólsz, ha azt mondom, hogy mindkettő, sőt, még a kígyó is jöhet?
Allergia
nincs
Bal vagy jobbkezes
bal
Fura/Idegesítõ szokás
Ha ideges vagyok rágom a számat
Szervezett vagy rumlis
rumlis  
Dohány, alkohol, drog
nem élek ilyenekkel
you can see the war inside

Egy újabb álmatlan éjszaka, egy újabb látogatás az intézmény tetején. Még gyorsan magamhoz vettem egy forró fekete teát, egy zacskó cukrot, és a lehető leghalkabban osontam fel a tetőig. Ott csend fogadott, és kellemes hűvös, aminek nagyon örültem. Bár egy beszélgetőpartner se jött volna rosszul, de persze nem akartam felkelteni senkit. Ilyenkor már rég alszik, akinek azt kell, a többieknek meg dolguk van. Valahogy egyedül is megoldom, mint mindig.
A korláthoz léptem, és egyszerűen lendültem át rajta, hogy a lábam a semmibe lóghasson. Nem féltem attól, hogy leesek, soha. Még akkor sem, amikor egyszer valaki kirontott ide, én pedig ugyan úgy, itt ücsörögtem. Valami fura, beteges módon talán vonzott is az esés. Persze nem a végéig, a nyakamat törni nem lenne kedvem, de a szabad esés biztos jó lehet.
Nagyot kortyoltam a teámba, és csendben figyeltem, ahogy végigégeti a torkom. Más már lihegett volna összevissza, de engem ez sose zavart. Volt benne valami kellemes, meg legalább gyakorolhattam az önmegtartást, a pókerarcot. Úgyis rám fér. Legalábbis mindenki ezt mondja. A legtöbbektől csak azt hallom, hogy nyomjam el az érzéseimet, kapcsoljam le őket, egy árnyvadász nem engedheti meg magának, hogy ennyire érzelgős legyen. De senki se érti igazán milyen is ez. Amikor az egyetlen dolog, ami a szüleidtől maradt meg neked az emlékeken kívül, az a nagy érzelmek. Mert ők tanítottak meg arra, hogy legyen nagy szívem, és ne féljek ezt megmutatni. Én meg makacsul nem is vagyok hajlandó elzárni ezt. Érzek, és ez a normális, nem akarnék változtatni semmin. Az angyali vérem miatt nem feledkezhetem el arról is, hogy ember vagyok. Az embernek pedig szeretetre van szüksége.
Apropó szeretet. Ez is fájó pont számomra. Ott van Blue, a parabatai-om, akit szeretek ugyan, de mind csak legjobb barátot. És gondolom ő is szeret valahogy, hiszen ilyen kötelékbe nem menne bele, ha másképp lenne a dolog. Bár ő is olyan furcsa mostanában, benne se tudok biztos lenni. De más biztos nem szeret, és úgy érzem nem is fog. Talán azt teszi, hogy olyanok közé vagyok zárva, akik mind azt várják, hogy legyek parancsra váró, érzelemmentes gép, bár lehet az is, hogy akiket nem ismerek, hajlamos vagyok bunkón kezelni. Hülye szokásom, de ez elvileg valami védekezés az ismeretlen miatt. Mit tudjam én. Valaki még egyszer régen ezt mondta, és jobb ebben hinni, mint abban, hogy nem is vagyok annyira jó, mint szeretném. Lehet úgy is van, csak nem vagyok hajlandó beismerni magamnak.
Mély sóhajjal húztam le az utolsó korty teámat, ettem meg a maradék cukromat, majd szembe néztem a felkelő nap első sugaraival. Mégiscsak aludnom kellene kicsit, mert megfognak ölni holnap... Mármint ma, ha megint nem leszek elég friss. Főleg akkor kell a sok energia, ha megint valami vészhelyzet üti fel a fejét, ami annyira nem is lehetetlen. Manapság úgy érzem bármi megtörténhet.

Pár órával később

Kopogás. Gyűlöltem, amikor valaki kopog a szobám ajtaján, mert csak két dolgot jelenthetett. Valami vészhelyzet van, vagy elaludtam. Az engem körülvevő, puha ölelést nézve pedig csak egy dologról lehetett ismét szó.
- Kaur! - üvöltött be valaki az ajtón. Nem tudtam ki az, nem is érdekelt. Hosszan fújtam ki a levegőt, ahogy felemeltem a fejemet a párnák közül. A fény miatt csak hunyorogni tudtam, de nem is igazán számított mit csinálok, már késő volt. Az ajtóm egyenesen kivágódott, és egy ismerős srác lépett be rajta. Nem tudtam ki az, de már láttam, az biztos. Bár ne lennél ilyen rossz nevekből.
- Felkelnél végre? Mindenki csak rád vár... - nézett rám egy sóhaj közepette, amikor megtalált az ágyamban. Először elég idegesnek tűnt, majd a szeme végigsiklott rajtam, és egy kissé elmosolyodott, majd otthagyott. Nagyon örülök neki, hogy tetszik neki, ahogy kinézek a pizsamámban, de egy dologról igencsak elfelejtkezett.
- Ajtó! - vágtam ki egy párnát utána az említett dolgon, egy kisebb kiabálás kíséretében. Semmi kedvem nem volt felkelni, és már megint valami hülye feladatot kapni. Egyszer hagyhatnának az álomvilágomban. Csak egyszer.
dust and shadows

Vendég
Vendég

avatar
all the stories are truegratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Milena ❖
A csudi-mudiba... ti fránya árnyvadászok az örömömet veszitek! Very Happy Épp most néztem a statisztikát, hogy eléggé felhúzták magukat a démonok az árnyvadászokkal szemben, most meg jössz te és ah... Sad De különben nehogy komolyan vegyél, azt nem szabad! A lényeg, hogy rettentően örülök, hogy egy ilyen aranyos lánykát fogadhatok el. Kissé elmosolyodtam azon, amit az ismertetőjeledhez írtál, ugyanis tényleg nagyon szemrevaló az a cuki kis pofid. Tényleg nagyon kis olajbogyó vagy Very Happy És azt hiszem, hogy ez a stílus rendkívülien passzol is hozzá! Wink
Te vagy ma a második olyan akit elfogadok, hogy árva maradt. Egy ilyen különleges lánynak, mint egy árnyvadász, mindig is ott van bennük a lelki roncs. De hát a fájdalmak tesznek erőssé, nem igaz? Minden bizonnyal az nyugtasson, hogy ott van kedves kis barátod, aki nem mellesleg a parabatai-od, nos, úgymond egymásra vagytok kötve. Tehát egyáltalán nem vagy egyedül, még akkor sem, ha úgy gondolod, hogy ő sem úgy viszonyul hozzád ahogy kéne. Fiatal vagy még nagyon, hajlamos vagy azt hinni, hogy nem maradt senkid, de ez nem így van. Az árnyvadászok pedig különben is nagyon odaadóak, és te pedig pontosan abban a közegben vagy. Csak az szükséges, hogy te is nyiss mások felé, hogy egyszer ezzel majd azon kapd magad, hogy már nem is olyan nehéz ez az élet. Ám most azonban van feladatod, miszerint a parabatai-od helyretegyed. Jól tudom, rossz útra tért? Nos, talán meg is van a te küldetésed ezek után Very Happy Szóval nem is szaporítanám tovább a szót, hanem csak annyit mondanék, hogy foglald le az arcod, és érezd jól magadat a körünkben!


1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Régi karakterlapok-
Ugrás: