descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Andrew válassznekinevet
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


Andrew ___
Tyler Hoechlin ❖ démon
Te voltál az egyetlen szerelemem a 101 évem alatt. Sosem tudnám megmondani, hogy mit tettél, ami miatt beléd habarodtam, de más, vagy mint a többi férfi. Talán pont azért mert nem vagy olyan jó, olyan tökéletes és nem is akarsz annak látszani. Sosem volt a mi kapcsolatunk romantikus vagy nyálas. Annál inkább vad és szenvedélyes. Rengeteget vitatkoztunk és sokszor mondtunk olyat a másikra, amit később megbántunk de töretlen volt a viszonyunk. Aztán egy nap elromlott minden. Megláttad a varázserőmet és onnantól kezdve csúsztunk lefelé a lejtőn. Egyre többet tudtál meg rólam, egyre többet faggattál. És ennek az lett a vége, hogy én megöltelek. Megöltem az egyetlen embert, akit hosszú éveim alatt igazán meg tudtam szeretni. És hogy miért? Mert túl sokat tudtál meg rólam és ezzel veszélybe sodortam az életedet. Nem akartam, hogy apám vagy valamelyik csatlósa fájdalmas kínok között végezzen ki.
De a lelked bűnös volt és erre akkor nem gondoltam. A pokolban eldönthetted, hogy szellem maradsz-e avagy démon. És mivel mindennél erősebb benned a vágy, hogy bosszút állj a tetteimért ezért démonná lettél. Új neked még ez a világ, rengeteget botlasz meg, de túl makacs vagy ahhoz, hogy segítséget kérj. Nem bírsz az erőddel és tombol benned a düh, a vágy, hogy árts nekem.
/ Az Et-m a halálodról szól, nem kötelező, de ajánlott áttekinteni. A név és a pb szabadon választható ezek csak támpontok, elképzelések, hogy én mit látok a karakterben, de teljes egészében rugalmas vagyok. Rád szeretném azt is bízni, hogy mit tettél, ami miatt a lelked a pokolra jutott, viszont a fentiekből kiindulva olyan ember jelentkezését várom, aki nem fél a +18-as játékoktól sem. Azonban nyitott vagyok minden ötletre, változtatásra szóval csak gyere és megbeszélünk mindent.//
28 ❖ szabad  
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Andrew ---

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: