descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Daniel Ravenclaw
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are trueDaniel Ravenclaw
Az egoista egy rossz ízlésű ember, akit sokkal jobban érdekel saját maga, mint én.
Alex Pettyfer Shadowhunters20Árnyvadász
the devil is in the details

❖ Becenév:
Dan, Daniel, D, Mr. Ravenclaw
❖ Születési hely, idõ:
London, 1997. 04. 01.
❖ Családi állapot:
egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
❖ Foglalkozás:
démonvadászat
❖ Ismertetõ jel:
messziről kiáradó ego bűze, mogyoróbarna szempár
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
Árnyvadász ➰ Az angyali rúnám megkapásától fogva egyedül élek, a szüleim jelenleg is Idrisben tartózkodnak, míg én átjáróháznak használom az Intézet kapuit. Utóbbi időben többet vagyok kint az utcákon, mint az Intézet falain belül, saját küldetésemre indultam, távol a Klávé kezeitől.
❖ Család:
Számomra a család szó elég szűk fogalom. Van apám és anyám. Igen itt meg is halt számomra a családom. Egykoron volt egy testvérem, egy öcsém, de egy vámpír megölte. Azóta gyűlölöm az árnyvilágiakat. A szüleim 11-2 éves koromban elhagyták a New yorki Intézetet és Idrisbe vonultak vissza, távol a démonoktól. Én nem mehettem velük, akkoriban kaptam meg az angyali rúnámat és szükségem volt a kiképzésre. De szerintem nem ez volt a fő ok, inkább csak sok volt velem a gond. Szabályokat szegtem és szegek.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
kalandkedvelő, független, bátor, eltökélt, türelmes
5 negatív tulajdonság
engedetlen, nagyképű/egoista, kötekedő, perverz, rideg
5 dolog, amit szeretsz
csajok, bulik, alkohol, cigaretta, hús minden mennyiségben
5 dolog, amit nem szeretsz
édesség, köd, alvilágiak, parancs, hisztis gyerekek
Legnagyobb félelmed
hogy szerelmes leszek valakibe
Legnagyobb vágyad
ridegnek maradni mindörökké
Legnagyobb gyengeséged
az arcom higiéniája
Legnagyobb titkod
Könnyen befolyásolható vagyok  
Rejtett tehetséged
Remekül használom az íjakat és a töröket egyaránt
Fõ fegyvered
a csábításom, na meg a különleges szeráfom, amely ketté szedhető két tőrré
Hobbi
alvilágiakat gyilkolászok
Kedvenc étel
sajtos makaróni
Kedvenc ital
alkohol kakaóval vegyítve
Kutya vagy Macska
kutya, egy dándog
Allergia
az alvilágiakra
Bal vagy jobbkezes
balkezes
Fura/Idegesítõ szokás
magamról beszélek ha: unatkozom, éhes/ szomjas vagyok, meg úgy mindig
Szervezett vagy rumlis
rumlis  
Dohány, alkohol, drog
Dohányzom, napi 3 doboz simán elmegy, nehezebb napokon 4. Imádom az alkoholt, az életem.
you can see the war inside

Közel két hete hirdetnek egy lakást, nem messze az intézettől. Már jártam egyik éjszaka a házban és megtetszett. Tágas, négy szobája van és egy félszobája. A nappali egybe van nyitva a konyhával és a vendégszobával. A falak bentről kifelé világosodnak. A zárt hálószobában mélybordó falak vannak, míg a nappaliban már vajszínűek. A ház csakúgy mint belülről, kívülről is szép és elvarázsolja az érdeklődőket. Persze én átlátok mindenen, de ez a ház valóban gyönyörű. Ami azt illeti ez a ház az én házam már. Megvettem a múlthét végén. Be is laktam már mostanra és az intézetet immáron csak átjáró házként kezelem. Sosem voltam olyan árnyvadász aki szereti a szabályokat, vagy eltűri ha parancsolnak neki. A magam útját járom, de ez már így van közel nyolc éve. A szüleim Idrisbe költöztek, miután megkaptam életem első rúnáját és a többiekre bízták a további kiképzésemet. Talán gyávaságból, de az is lehet csak gond voltam nekik. A kiképzésem során is már jártam-keltem, de mióta elszabadultam, alig vagyok az akadémián. Nem foglalkoztat a dolog, a magam uraként ölöm azokat akiknek kijár a halál. Néha pedig elcsípek egy-egy alvilágit aki megpróbálta megszegni az egyezményt, számukra szintén egyet jelentek a pusztítással és a halállal.
Úgy hallottam gyilkosság ütötte fel a fejét és mindenképpen tudni akartam miféle gyilkosság. Nem volt nehéz kiderítenem, hogy egy vámpír van a háttérben. Az egyik helyszínen majdnem sikerült is elcsípnem, elég csöndes voltam. Azonban kiszúrt a vérem szaga miatt, ami nem bizonyult szerencsésnek. Szerencsére kisebb karcolással megúsztam, mert nem hagytam magamat még véletlenül sem megharapni. Az kéne még, hogy rákattanjak a cigi és a pia után a vámpírméregre is.
De közel sem voltam olyan szerencsés, ugyanis elkéstem, nem érkeztem időben és az áldozatát megölte mire engem megérzett. Ami pedig duplán fejfájást okoz, az Lydia Branwell. Korábban sosem láttam, csak hallottam róla, de most személyesen állt előttem. Nekem meg természetesen vér borította a fél arcomat és a kezeimet, révén, hogy megnéztem él-e még ez a szerencsétlen. Csak hogy ez nem volt ilyen egyszerű. - Megállj! A Klávé nevében! - Kiáltott felém én pedig azt sem tudtam, hogy pislogjak vagy tátsam a számat. Még hasonlóban sem volt dolgom és nem is bántam. - Félreérted a helyzetet, én a jókkal vagyok - Mondhatom az arckifejezése mindent elárul. Nem hisz nekem és akármit mondok, ebből már nem tudom magamat tisztázni, ahhoz több kéne. Mondjuk egy szemtanú – de kötve hinném, hogy az lenne.
Végtére hagytam magam, hogy elvigyen, mert tudtam ha valahol tisztázhatom még magamat, az a Klávé szeme előtt lesz. Így hát az egómon kárt téve végig vonszolt fél New Yorkon véres képpel. Az intézetben minden egyes árnyvadász megbámult úgy ahogy csak lehetett én meg úgy éreztem abban a szent pillanatban elégek. Éreztem a lángokat a fejem fölött. Az angyalra is! Ártatlan voltam. Nagy nehezen sikerült is kibeszélnem magam éppen ezért és elmondtam a szabadságomért cserébe, hogy ki volt az a vámpír. Viszont a szabadságom nem lehetett teljes, ugyanis „házi őrizetet” kaptam, és nem tehettem ki a lábamat a kapun. Mondhatom mennyire örültem, ugyanis előtte sem fogadtam szót, nem most akartam elkezdeni. De mint mindenből, ebből is próbáltam kihozni a legjobbakat. Bevallom nem volt szép dolog, de flörtöltem Lydiaval, hátha elintéz nekem valamit és elmehetek. Már az ágyam is hiányzott, a kényelmes házammal együtt. Vajon egyszer haza mehetek? Vagy örökre itt ragadtam az intézetben?
dust and shadows

Vendég
Vendég

avatar
all the stories are truegratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Mr Daniel Ravenclaw  ❖

Drága Daniel!
Jót nevettem már rögtön a karaktered idézeténél. Igazán találó, főleg olyasvalaki számára, aki akkora önbizalommal rendelkezik, mint te. Smile Sajnálom, hogy a szüleid magadra hagytak, hiszen 12 évesen pont abban a korban van az ember, hogy még be lehessen törni a személyiségét. Utána már hiába próbálkozik bárki is, nálad pedig ennek a nagy szabadságnak meglett a következménye - a környezeted biztosan helyeslőn bólogat most, hiszen főként ők látják kárát, még ha nem is igazán érintkezel más árnyvadászokkal. Nos, ha valaha szükséged lenne egy kis önbizalomnövelésre, miután a Klávé szívtelen diplomatája megtépázta azt, vagy csak szeretnél még egy eszközt a lázadásodhoz: tudod, hol találsz! Smile
Izgalmas lett a lapod, tetszik, hogy beleszőttétek az oldal cselekményébe. A vallomásod sorsdöntő lehet a nyomozásban, főleg számodra és Camille számára! Nem mintha engem különösebben érdekelne, ki és miért öldösi a nephilimeket, de ha megunnád a házi őrizetet, bármikor szívesen látlak! Wink
Nagyon aranyos PB-t választottál, mint azt láthatod, sikeresen megbűvöltél vele. Szépen fogalmazol, tetszik az a humor és az a szín, ami áthatja a stílusodat és az egész lapodat. Illik Lydia hűvös kifinomultságához - no nem mintha shippelnélek titeket, á, dehogy... Rolling Eyes
Nem is tartalak hát fel tovább: foglald le az arcod, aztán irány a játéktér! New York és az Intézet csodálatos falai csak rád várnak, abban pedig egyensen biztos vagyok, hogy Lydia és a többiek is már tűkön ülnek, mikor jössz már végre! Smile Jó játékot kívánok, és ne feledd, én is tárt karokkal várlak! Wink1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Daniel Whitehall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Régi karakterlapok-
Ugrás: