descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
San Diego
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- szabad játéktér --
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true

to; Zeroth - - bloody paradise
- Olyan merev vagy haver, mint valami cövek. Vedd le ezt a katonapofát, és hagyd rám. Megmutatom én neked, mitől döglenek erre a népek – tessékeli a népes tömeg felé világi cimboráját, miközben ő maga már teljesen átszellemülve kutatja tekintetével, mi is kell nekik most. Valami elborult, izgalmas hely, és nem is találhatnának jobb helyet az államokban, hiszen itt mindig pezseg az élet. Tele van italos pultokkal, üvöltő zenével, no meg ledér, falatnyi ruhákban mutatkozó lányokkal. Többet között ezért is esett pont ide a választása, nem valami másik, világ messzebb pontján lévő éjszakai kiruccanásra. Meg kell vallja, hogy imádja ezt az országot, úgy, ahogy vagy. Színes, mindenhol más fogadja, és fogadta annak idején is. Minden állam más arccal bír, van, amit messze elkerül, mert rém unalmas, valahova pedig rendszeresen ellátogat. Nem akar nagyon elfogult lenni, a világ számos pontján talál magának tetszetős helyet, kuckót, vagy épp tájat, de itt valahogy.. valahogy mindig nagyot kaszál. Arról persze fogalma sincs, hogy a másiknak ehhez mennyire füllik majd a foga… de van szája, majd szól, ha valami nem tetszik neki. Még pár óra, pár pohár, és bogyó, aztán néhány halandó totálisan elveszti a fejét, így ha akcióra vágyik, megkaphatja azt is akár egy kellemes verekedés keretében. Állatok képesek lenni egyesek, ha kettővel több csusszan le, ezt tapasztalta. És mivel itt most nem ők a csúcsragadozók.. mókás lesz.
- Azért a torkukat ne szorongasd, attól hamar kidőlnek – vigyorog egy sort, miközben elemel két pohárkával az egyik nyitott pultról, és lépked tovább. Oda is nyújtja neki a szerzett itat, tipikus welcome drink, egy erősebb koktél csalogatásnak, hogy aki ledönti, az azt hihesse, itt kevésbé vizezik a szeszt, mint kettővel arrébb. Nem tervezett semmi konkrétat, a terep nyílt, az éjjel fülledt, és tele lehetőségekkel. Ha már a másik felhozta azt, hogy nem kíván unatkozni, improvizál. Elvégre, ő sem rombolhat mindig mindent a sárba, néha építkezni is kell.
- Hát.. nem tudom te amúgy ilyesmire gondoltál-e, de csajok itt vannak dögivel. Bár ha a keményebb helyek az eseteid.. – pillant körbe ismét, hisz itt nincs egy latex-ruhás asszonyka sem ketrecben, vagy pórázon. Akad persze formás go-go asszonyság, tűsarokban riszálva, csinos hostessek, és felszolgálók. Nem olyan rossz ez, tipikus fiatal generációnak szóló hely, olyan, amit sokan a monitor előtt ülve néznek, és sóhajtozva vágyakoznak rá. Pedig nem is olyan drága egy ilyen mulatság. Inkább az, hogy ők a világ más pontján élnek, és az kerülne sokba. Nem baj, vágyakozzanak csak, attól ő erősebb lesz.
Miután beljebb kerültek, ahol már van élet, az italba kortyolva áll meg, és dobja le magát egy kültérre tervezett fotelocskába, tökéletes belátást bír a hely központi terére. Cigarettát kotor elő, és tűzi ajkai közé, az erősebb szereket meghagyja a fiatalságnak, és kényelmesen nyúlik el. Az, hogy a másik otthagyja-e egy időre, vagy végleg, már nem tőle függ. Ő csak megalapozott. Amennyi telt tőle, hiszen nem csatadémon hogy valami harcba rángassa.
- Még egy fél óra, és tombolni fognak. Megfelel a hely? – pillant rá, és ha a buli nem is akarna beindulni, majd ő tesz róla. Egy apró löket sosem árt, de manapság erre alig van szükség, elintézik maguknak.


♆  512 szó ♆ bulira fel! ♆
©

Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

***
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: különlegességek :: A világ végén :: Amerika-
Ugrás: