descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
My little pony
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


my little pony servant
asa butterfield?❖ warlock

Már lassan hét éve annak, hogy feltétlen hűséget fogadtál nekem. Nem kedvelsz, sőt, inkább megvetsz, mégsem kellett soha megkérdőjeleznem a hűségedet. Cudarul bánok veled, de tudod, hogy csak azt adom tovább, amit a fogadott apámtól kaptam: kemény szavakat, fegyelmezést, gúnyolódást, ridegséget. Híján vagyok a meleg, szeretetteljes nevelési módszereknek, apró gesztusaimban mégis felfedezni vélsz atyai megnyilvánulásokat: amikor megmentettelek egy csürhe elszabadult vérfarkastól, vagy amikor egész éjjel melletted virrasztottam, mert rémálmok gyötörtek. Azt hiszed, kötődök hozzád csak azért, mert megmentettem az életed és befogadtalak az otthonomba, és ettől te is kötődsz hozzám, pedig tévedsz: én aztán senkit sem szeretek magamon kívül. Nem tudhatsz róla, milyen alkut kötöttem a szabadságodért cserébe, hogy a saját véremmel fizettem, hogy megmentselek, vagy hogy elmentem a világ másik végére, amikor megkívántál valamit. Nem tudsz ezekről, ugye...?
Arról viszont igen, hogy gyakran megszegem az Egyezményt. Tudsz az összes piszkos kis ügyletemről, mégsem árulnál el soha. Neked adtam egy tárgyat, amellyel bármikor megtalálhatsz. Megfeddtelek, hogy értékesebb az életednél is: ha belépsz egy portálba, egyből eljutsz hozzám, bárhol is legyek. Veszélyes hatalom van a kezedben, de sosem gondoltál rá, hogy ellenem fordítsd. Mások viszont igen. Te vagy a céltáblája minden alviláginak, aki bosszút akar rajtam állni: és hidd el, rengetegen gyűlölnek. Tudsz arról az árnyvadászról is, aki nálunk lakik. Hallod a sikolyait, miközben kínzom... mármint gyógyítom! Gyógyítom. Amikor nem vagyok otthon, gyakran beszélgetsz vele, igyekszel enyhíteni a kínjain, a legnagyobb titokban. Tudod, hogy ha a tudomásomra jutna, iszonyú dühös lennék rád, nem azért, mert mindig is ilyen gyenge lelkű, empatikus, puhány személyiség voltál, hanem mert nem dolgod beleavatkozni a munkámba. Neked egyetlen dolgod van csak: tedd, amire kérlek, amiért fizetlek, és semmi többet.
Mert te vagy az én legértékesebb bábom, és semmi több.

//A pb-nek örülnék, ha maradna, de ha van jobb ötleted, alkuképes vagyok Smile Alapvetően boszorkánymestert tudnék elképzelni, de nem zárkózom el semmilyen ötlettől; még abban is benne vagyok, hogy ne halhatatlan legyen, hanem egyszerű mondén gyerek. A karakter Londonban élne, Mikah lakásán, de gyakran vele utazhat New Yorkba és más helyekre, ahol éppen dolga van. Úgy terveztem, Mikah tanítja varázsolni és harcolni is. Bármilyen ötletet, kérdést szívesen fogadok PM-ben! Nagyon várlak, kölyök! //
10-14 év ❖ szabad  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: