descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Chaotic Lover
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


Jake Aldertide
Max Riemelt (?) ❖ Shadowhunter

"Árnyvadász vagy a legtipikusabb fajtából. Az érzelmeidet egy ládikában tárolod a tudatod legmélyebb pontjában, annak is a legtávolabbi szegletében, leereszkedő humorod pedig nem ismer határt. Harci- és lexikális tudásodban sincsen kivetni való, kiemelkedő lehetnél a többiek között, ha nem ügyelnél arra kínosan, hogy megmaradj az árnyékok óvó takarásában. A felszínt kapargatva ugyanis senki meg nem mondaná, micsoda titkok szövik át az életedet, noha akad belőlük jócskán.

Édesanyád árnyvadász, apádról pedig jómagad is úgy hitted hosszú éveken keresztül, hogy egy kósza kaland volt csupán a nő életében. Frusztrált téged a tudat, hogy anyád képes volt ekkora szégyenbe és hátrányba taszítani, de az igazságról álmodni sem mertél. Arról, hogy a névtelen nephilim helyett egy mondén a nemződ, akit édesanyád ameddig tudott, rejtegetett, révén, tilos lett volna beavatnia az árnyvilág rejtelmeibe, ám ő ezt megtette annak idején.

Valahogy azért mégis elfogadtad a dolgot - elvégre az egyik szülődről van szó -, csakhogy apád ekkorra megelégelte a bujdosást és a tényt, hogy semmiféle hatalom nincs a kezében. Emiatt néhány éve úgy döntött, minden követ megmozgat annak érdekében, hogy kiemelkedhessen az átlagból. Ekképpen történt végül, hogy a balga egyenesen Tündérföldére keveredett, s ott sem az Udvarba, ahova jutni szeretett volna, hanem az Ellenkirály birodalmába."

~*~

A közös szálunk itt kezdődne, pontosabban ott, hogy Jake apja egy tündér segítségével megszökik a fogságból, amibe a Király taszította. Amivel akkora gond nem is lenne, ha nem hagytak volna maguk után halottakat.
Jake sem tudja, hogy hová menekült a férfi, de mivel az apjáról van szó, úgy érzi, hogy meg kell védenie/mentenie. Van is mitől, ugyanis Nialos és néhány harcos a mondén világba érkezik felkutatni őt, nem egyéb célból, minthogy kiszabhassák rá a büntetését (halált).

Jake célja végül is az volna, hogy félrevezesse a nyomozásukat, illetve fogást találjon a tündérhercegen, és ezáltal egyezkedhessen majd a Királlyal. A bizalmába akar férkőzni, aztán jól megszorongatni, csupán arra nem számít egyikük sem, hogy románc virágzik közöttük.

// Dióhéjban ennyi volna Very Happy A leírásban akadnak foltozatlan lyukak bőséggel, viszont tovább már nem szerettem volna nyújtani a hirdetést Pm-ben azonban bármit szívesen megírok, megbeszélek a leendő userrel *-*

Összegezve:
- egy kaotikus románcra keresném a karaktert (hogy egyoldalú-e, megjátszott-e, vagy hogy milyen véget ér, teljesen a userre és a játékaink alakulására bíznám Wink )
- a PB-t illetően repesne a szívem, ha Max maradna, viszont ha nagyon nem fekszik, megtárgyalhatjuk a dolgot (azért lejjebb besunyultam egy giffel, hátha Very Happy)
- végső, de nem utolsó sorban a név, kor, illetve maga a történet is változtatható, bármire nyitott vagyok  Maga a szál csupán egy ötlet, ami kipattant a fejemből, de ha eszedbe jut jobb, izgalmasabb, szívmelengetőbb vagy éppen dermesztőbb történet, állok elébe  olajbogyo


Ui.: Olyan usert keresek, aki nem csak általam vinné előre a karakterét, avagy nem függne tőlem kizárólagosan.

Ha mindezek fényében, és a hirdetés terjedelme okán még nem rettentél el, akkor nagyoooooon nagyon várlak, gyere hamar! :*.*:  :38:

 
~25 ❖Foglalt  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: