descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Unseelie King, Father
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


Unseelie King
Lee Pace (?) ❖ Ellentündér

Te vagy az Ellentündérek keménykezű Királya, kinek gonoszságát és kegyetlenségét bárki méltán félheti. Címedre a hagyományokkal ellentétben nem kiérdemeltség útján tettél szert, hanem atyád révén, de ezt senki nem róhatja fel neked, hiszen remek harcosként és mesteri stratégaként rászolgáltál udvartartásod tiszteletére.

Az Ellenudvar címere a kettétört korona, amely Tündérfölde megosztottságát jelképezi, és a tényt, hogy a téged megillető birodalom nem teljes még. Hosszú távú s nem titkolt célod a Tavasz- és a Téludvar egyesítése, de egyelőre úgy tűnik, hogy ennek érdekében nem kapkodsz kimondottan. Talán a két udvar közötti feszült béke mégsem olyan kényelmetlen a számodra, vagy titokban már a háborúra készülsz? Rajtad kívül senki sem tudhatja.

Az sem mellékes tényező, hogy a hatalmadra számos - közel ötven - utódodnak fáj a foga. Fárasztanak az intrikáik és a folytonos hadakozásuk, de amíg ellened nem lépnek fel nyíltan, csupán egymást marják, addig szemet hunysz felettük.

// Nialos is eme utódok közé tartozik, aki jelenleg hű követője a Királynak. Bár ő is a hatalmat szomjazza, azt a jogutódlás révén kívánja elérni - egyelőre. Atyja nevében mindenféle küldöttséghez szokott csatlakozni, legyen szó a Tavaszudvarról, netán alvilági ügyekről. Kettejüket illetően amolyan bizalmas kapcsolatot képzelnék el, már amennyire az Ellenudvar farkastörvényei mellett ez reális Very Happy

A karakter alapvetően canon, de, mint a Király egyik utódja, én is rendkívüli mód várom az érkezését. *-* A fentebb írtak a Lord of Shadows könyvet veszik alapul, ám annak ismerete nélkül is bátran vihető a karakter, hiszen bármiben örömmel segítek, legyen az ötletelés, vagy csupán információ kiegészítés.  :*.*:

Gyere hamar, nagyon várlak, és ezzel nem vagyok egyedül! *-*
Kor: ? ❖ foglalt
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Gepárdok kódexe
» [Event] Tükörkép
» Zenedoboz
» Anatole Saito vs King Chromwell
» Tavaszudvar

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: