descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Régi kedvesem
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- archivált hirdetés --
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true

Még mindig várom Very Happy
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


Választott név
PRIYANKA CHOPRA // Vagy valaki egzotikus ❖ Vámpír
1444-ben, Wallachiában, a mai Románia területén lett vámpír még a kezdetben. Rabszolga volt, ahogyan én is. Indiából hozták el, a szülei adták el rabszolgának, nem volt pénzük, így ő vele nagyobb vagyonra tehettek szert.
Neki és még pár embernek kellett feltakarítani a háborús áldozatok után a vért a kövekről, és,
mikor a démont lenyűgözte az áldozat, és át változtatta őket, rabszolga tartói életére tört. Harc alakult ki, neki sikerült megmenekülnie.
Vissza tért Indiába, és a szüleit halálra kínozta, majd a vérükből evett.

Sokáig tartott mire megtanulta az fönnuralom fontosságát. Velem 1555, Oszmán Birodalomban találkozott, akkor Adel néven mutatkozott be.  

Karakterlapom:

"[....] Egy nő érkezett a palotába, gyönyörű bőre volt, és igéző szemei. Még a nők is irigyelve bámulták őt, de soha nem mutatkozott nappal, ara fogta, hogy ők Erdélyben nappal soha nem aktívak, csupán éjjel, furcsálltam, de nem faggatóztam soha sem. Mellé osztottak be szolgálónak.
Egy éjjel, amikor meglátogattam, akkor minden véres volt, nem faggathattam, hiszen én magam fajta szolgáló a csendet részesítettem előnyben. De a nő érdeklődött utánam, és egyik éjjelen magáévá tett, ami bűn volt, hiszen a szultán ágyasait senki nem érinthette.
Soha nem éreztem még ilyet, életemben először voltam a gyönyör kapujában, és érintett meg valaki. A csókjai égtek, és folyton rá gondoltam. A neve Adel volt. Egyik este megmutatta valódi énjét, és a nyakamból kezdett táplálkozni, azt is, ahogyan a szexet élveztem, és olyan akartam lenni, mint ő.[...]
Szerelmes voltam, így nem tettem mást, mint igent mondtam. Félt, hogy nem leszek elég erős, hogy kiássam magamat, hiszen soha egy szót sem szóltam, de a benne forró düh végül sikerrel járt, és azzá váltam, aki most vagyok. [...]
Sorra végeztem azokkal, akik megszégyenítettek engem, és vérengzést tartottam a palotában, így Adel elhagyott, és magamra hagyott a nagyvilágban. Egyedül kellett megtanulnom, hogy hogyan uraljam magam, hogy miképpen öljek, vagy táplálkozzak állatokból,[...]"


Képek: http://may0osh.tumblr.com/post/153356335922/priyanka-chopra-gif-hunt-under-the-cut-you


596 (23 évesen lett vámpír)  ❖ szabad  
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: