descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
tate ♥
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- archivált hirdetés --
Luna Hellfire
❖ Kezdõ Warlock

avatar
Keresem :
❖ will i ever find love? ❖
Tartózkodási hely :
❖ new york ❖
foglalkozás :
❖ i love chaos ❖
Karaktered arca :
❖ eiza gonzález ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


tate ---
david giuntoli ❖ mundane - látó
// elsősorban szeretném kiemelni azt, hogy lehetőleg olyan user vállalja be a fiatalembert, akire ténylegesen lehet számítani és aktív lesz, mert fontos szerepet töltene be a fiatalember a karakterem életében. ha várnom kell rád, akkor kérlek szólj, mert én is ki fogok esni majd vizsgaidőszak vagy bármi más miatt meg nem mindig lehet ihlete az embernek, de mindenképpen komoly érdeklődőt szeretnék, akivel ezeken kívül lehetne ténylegesen haladni. a pb szeretném, ha megmaradna, hiszen szerintem nagyon illik a lefestett karakterhez. a név azonban szabadon választható csak szólj, ha megérkeztél!  nagyon várlak, ígérem ha megérkezel nem fogsz unatkozni. :38:
Egyszerű, hétköznapi rendőrként éled a napjaidat annak ellenére, hogy koránt sem vagy átlagos. Látod az árnyvilágot és pontosan tudod, hogy mi lakozik az árnyak között. Pár generációval feljebb voltak a családodban árnyvadászok, de mára a vérvonaladból ez szinte teljesen elkopott, de a látásod megmaradt. Amely akkor kezdett kiteljesedni, amikor a családodban az utolsó élőnek hitt rokonod is meghalt. A nagymamád. Az anyádat halottnak hiszed, de az igazság az, hogy ő tisztában volt az árnyvadászok létezésével és a látásnak köszönhetően rúnák ellenére az árnyékok között kívánta leélni az életét, ahonnét vigyázhat rád, mert habár mondén volt célkeresztet viselt a háta közepén. Volt egy menyasszonyod, aki kisétált az életedből, amikor megtudta, hogy mégis milyen világnak vagy a részese. Valaminek, amiről ő mit sem sejt, de nem egyszer került már azért veszélybe, mert olyasvalamibe ártottad bele az orrodat, amibe nem kellett volna. Ezért nem vitatkoztál vele elengedted, mert így volt a legjobb.
// Nem akarom megkötni a történetének a további fordulatait, de szívesen ötletelek, hogy mik történhettek vele a gyerekkorában. Nekem a jövőben egy bonyolultabb szál miatt lenne rá szükségem, ha meggyőztelek ezzel a kis szöveggel, akkor regizz be és majd tájékoztatlak a továbbiakról! Gyere nagyon hamar! :cute:  
37 ❖ szabad  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: