be careful who you trust

the devil was once an angel
az oldal videója
képkockáink
dust and shadows
légy üdvözölve
kedves látogató
2017. 07. 07.
Légy üdvözölve ●● a dust and shadows szerepjátékos fórumon. Oldalunk Cassandra Clare: A végzet ereklyéi könyvsorozatot és a belőle készült Shadowhunters TV sorozatot veszi alapul, amelyre felépítettük a saját kis birodalmunkat. Természetfeletti világunkban átlag emberektől kezdődően a vámpírokon és a tündéreken keresztül megtalálhatóak a démonok is. Az oldalhoz való csatlakozáshoz nem szükséges a könyvek, avagy az ezen alapuló film, illetve sorozat ismerete, hiszen a leírásaink igyekeznek lefesteni a világ megismeréséhez szükséges tudást. Szívesen fogadunk minden kedves játékost, aki éppen canon, esetleg saját karakterrel érkezik, vagy netalántán keresett karakter bőrébe bújva csatlakozna kis közösségünkhöz! Amennyiben bárminemű kérdésed lenne az oldal világával, működésével kapcsolatban, bátran fordulj a vezetőséghez, mert azért vagyunk, hogy segíthessük, megkönnyíthessük és lehetővé tehessük számodra a szórakozást! Reméljük, hogy csatlakozol hozzánk és jól fogod érezni magad a kis családias közösségünkben! Jó játékot! ♥ ● ● by the staff. ♥
dust and shadows
Belépés
lépj be bátran
Karakterem neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
postagalamb
pötyögj bátran
dust and shadows
itt lapulunk
árnyékok között
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Elowen Dragomir, Jace Herondale

A legtöbb felhasználó (51 fő) Szomb. Okt. 07 2017, 22:39-kor volt itt.
dust and shadows
utolsó irományaink
üzeneteink

Hálószoba

Lucifer
Yesterday at 22:55


erdei vadászház

Belial
Yesterday at 18:17


Liliom lugas

Silent Brothers
Yesterday at 17:38


Belial lakása

Belial
Yesterday at 17:36

Harctér

Silent Brothers
Yesterday at 17:32

Tony lakása

Anthony Crow
Yesterday at 14:33

dust and shadows
oldal statisztika
ennyien vagyunk
Faj
Demons 5 9
Faeries 3 3
Mundanes 3 1
Shadowhunters 7 6
Vampires 4 2
Warlocks 7 4
Werewolves 3 0
Összesen 32 25
dust and shadows
nyár legjobbjai
legjobbak, legjobbjai
2017. nyár
sebastian
férfi karakter
seelie queen
nõi karakter
magnus bane
canon
donn maccoy
keresett
luna hellfire
saját
alec & asmo
játék
anthea tanti
elõtörténet
magnus & alec
karakterpáros
clary & jace
karakterpáros
dust and shadows

Share | 
erdei vadászház
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
it's where my demons hide

avatar
❖ Sátán
i believe that emotions
Keresem :
my little demons ●●
Tartózkodási hely :
hell ●●
Hobbi :
i want to kill you ●●
Karaktered arca :
chris wood ●●
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése


•• Lulu & Lulu ••

Amíg nem volt jelen, én addig alkalmazkodtam a dologhoz és önállóan kiszolgáltam magamat valamilyen édes löttyel amit a hűtőben találtam. Ezt nevezik narancslének, azt hiszem. Nem a legfinomabb, hisz lássuk be, a vér sokkalta kielégítőbb de most ez is megteszi.
- Ami azt illeti, te is tudod, hogy mennyire hamar megunom a monoton dolgokat. - A széken ülve figyelek rá, nem túl kedveskedő modorral. Egyáltalán nem vele volt bajom, egyszerűen csak szerettem volna elérni, hogy vegye komolyan amit mondok. Mást akarok. Na már most amikor én követelek, azt nem viccből szánom, sem pedig úgy értve, hogy majd később akarom. Most akarom. Azt pedig tudhatná, hogy most benne szeretném keresni a szórakozásom kielégítését. Talán teljesen tisztában van vele, és ezért is próbál valami mást kitalálni a megunt dolgok helyett. Ami meglep, hogy egyáltalán nem magát ajánlja fel. Tudhatná, hogy mire van szükségem.
- A szervezésed egyébként kifogástalan. Komolyan. - Az utolsó csepp is kiürül a pohárból, amit egy undorodó remegéssel nyugtázok. Mindig is rühelltem az emberi dolgokat, fogalmam sincs, hogy hogyan képesek ezt a megnevezhetetlen folyadékot meginni. Kétlem, hogy ettől a vérük finomabb lenne. Viccet félretéve; Vajon Luna vére milyen ízű lehet? Keserű? Esetleg édes?
- Mint láthatod, nincsen senki sem rajtunk kívül. Mit gondolsz, miért nem? Érdekel a véleményed. -Leteszem az üvegpoharat az asztalra, hogy aztán üres kezekkel felállhassak az ülőhelyemről. -  Nyugodtan mondd csak, ami eszedbe jut. A gondolataid érdekelnek, nem pedig az, amit esetleg hallani akarok. Vagy amit nem. - Hátratett karokkal sétálok oda hozzá, hogy tisztábban láthassam az arcát. Elbűvölt mindig is. Mégsem akartam tőle semmit sem. Most vajon miért? - Mielőtt bármit is mondanál, először is elárulom, hogy nem akarlak bántani. Sem pedig megölni. - Lépek a háta mögé finoman, hogy aztán bemérhessem őt mint a ragadozó a zsákmányát. - Annál valami jobb tervem van veled. - Suttogom fülébe rekedtes hangon, megérintve mindkét tenyeremmel derekát. Borzalmasan felhergel a jelenlétével, szinte már kínzóvá válik, hogy visszafogjam magamat.

it's where my demons hide

avatar
❖ Kezdõ Warlock
i believe that emotions
Keresem :
❖ will i ever find love? ❖
Tartózkodási hely :
❖ new york ❖
Hobbi :
❖ i love chaos ❖
Karaktered arca :
❖ eiza gonzález ❖
give us power
Felhasználó profiljának megtekintéseluna & lucifer ♥️
what do you want from me?

Annyiszor szerveztem már eseményeket olyan alakoknak, akik valahogy mindig sokkal nagyobb takarítást igényeltek maguk iránt, mint a legtöbbjük. Pontosan tudtam, hogy veszélyes alakok, de ezért sem mondtam inkább nemet. Nem, mintha fejet hajtottam volna az akaratuk felett. Egyszerűen csak ezáltal kívántam őket a saját bábjaimként mozgatni. Én magam is veszélyes játékot űztem csak úgy, mint a testvérem, de én valahogy egyszerű, szinte mondén módon kevertem magam bajba. Egyszerűen a rossz társaságba keveredtem. Természetesen ez is magában hordozza azt, hogy az életemmel játszadozom, de ebből még talán egy kicsit könnyebb kilábalnom, mintha valami olyasmibe ártanám bele magam, ami megfoghatatlan a számomra. Egyszerű emberi kapcsolatokon alapuló ellentétet még képes vagyok kezelni. Legalábbis azt hiszem.
Nem tudom, hogy miért kötötte ki, hogy engem akar egyedül látni. Nem kívánt vendégeket fogadni és annak ellenére, hogy a legtöbb estéje vérfürdőben végződik, amiről úgy teszek, mintha soha nem is tudnék, hiszen felemelem a kezem miután megszervezem a dolgokat. A végkimenetel elrendezése már nem az én felelősségem. Most mégis egyedül várok rá, mintha a saját kivégzőosztagomra várnék, ami teljesen egy személyes. Nem tudom, hogy mégis mi az, amitől néha mintha teljesen kiráz a hideg a közelében. Ugyanakkor valami megfoghatatlan ugyanúgy vonz hozzá valami. Teljesen vegyes érzelmek keringenek bennem az irányába. Vonzó, de valamiért mégis inkább azt sugallják a megérzéseim, hogy tartsam magam tőle távol.
Hallom, ahogy kinyílik a bejárati ajtó, miközben az emeleten nézek körbe, hogy minden tökéletesen érintetlen-e. Szándékosan előbb érkeztem, hogy lecsekkolhassam senki nem bújik meg az árnyak között, hogy én legyen az este főszáma ezúttal.
Elindultam lefelé a hangját követve és a szavai egy kicsit talán összezavartak és megrémítettek. Még a végén tényleg én leszek az étlapon. Ahhoz pedig túlságosan is drága az életem.
- Esetleg valami kifogásolhatót talált a szervezésemben? Ha újra vágyik csak közölje és megoldom. - Ha én valamiben jó vagyok az a munkám. Sokszor még a lehetetlent is képes vagyok megoldani. Nem mentem túl közel hozzá. Számomra épp elég volt, hogy a látóterembe kerüljön úgy figyeltem őt összefont karokkal, miközben reménykedtem benne, hogy nem engem szemelt ki, mint új játékszert. Leginkább azért mert egyikük sem jut ki élve a karmai közül.
[ imádlak  olajbogyo  ]
♥️
it's where my demons hide

avatar
❖ Sátán
i believe that emotions
Keresem :
my little demons ●●
Tartózkodási hely :
hell ●●
Hobbi :
i want to kill you ●●
Karaktered arca :
chris wood ●●
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése


luna || lucifer
Nyugodt pillantással pásztázom körbe a környezetet amiben most vagyok. Számomra nem ismeretlen ez a ház, sem pedig a környék, elvégre az utóbbi pár évben néhányszor megjártam már itt a szórakozás céljából. A szórakozás persze relatív fogalom, hiszen kinek mi a szórakozás. Eszem ágában sincs az egész 'életemet'  eltöltenem az én kis világomban, néha megesik, hogy az emberek közé is betévedek. Néha hagyok magam után némi ízelítőt, nem véletlen, hogy a tudatlan emberek a fejüket vakargatva gondolkoznak el azon, hogy ki és hogyan követhetett el olyan brutális mészárlást. Ami persze sohasem fog befejeződni.
Jelenleg is szerettem volna valami szórakozást szolgáltatni magamnak, de valami újat szerettem volna. Valami mást, ami egészen rendhagyó és... izgató. A szórakozást egészen eddig a vérben, a szenvedésben, a halálban leltem, de most másra van szükségem ami ahhoz hasonló, mégis felkelt bennem valami mást.  Még ennyi évezred után is valami újra vágyom.
Ez a vadászház többek között az enyém és Luna-é. Még pár évvel ezelőtt segített kibérelni, később pedig úgy alakult, hogy megszereztük könnyedén. Természetesen nagyon is jelentős szerepe van, nem pusztán azon célt szolgálja, hogy itt haljunk bele az unalomba, hanem egyszerűen csak tudjuk, hogy a sok szórakozni vágyó embernek pont egy ilyen környezet az idill. Ha legalább száz bulit nem szerveztünk, akkor egyet sem! Tökéletes, precíz vérfürdő a remek végeredmény mindig, egyszerűen élvezem, hogy annyi jelentéktelen életet olthatok ki. Előtte nyilván kihasználom a gyönyörű, kiéhezett nők vágyát, hisz valljuk be; van annyira igéző külsőm, hogy az ilyen bulikon megesett, hogy egyszerre több nőt is sikerült magamhoz csalnom. Tökéletes vérbankok és szexpartnerek voltak egyszerre, annyira beálltak, hogy fogalmuk sem volt, hogy mit művelnek. Az emberek rettentően primitívek és ostobák, de persze nem is arra vannak kitalálva, hogy nagy szerepet foglaljanak el a világban. Ők épp olyanok, mint a majmok a dzsungelben én pedig a párduc, aki széttépheti őket kedve szerint. Számomra ők csak játékszerek. Ahogy mindenki más is, nem csak a halandók.
- Vajon kitaláltad -e, hogy miért csak egyedül te kellesz ide nekem, hm? - Kérdezem fennhangon, elvégre tudom, hogy valahol itt van már a vadászházban. Lehet az emeleten, esetleg annak az erkélyén, nos, van bőven helyiség ahol épp  várt rám. - Kezdett már unalmassá válni a szokásos séma. Te nem vágysz valami...- Pajkos mosolyt forgott az arcomon, amikor is megálltam pár pillanatra a mondatom vége fele - ... Újra? - Sejtelmes volt a hangnemem, túlságosan is csábító, vad. Vajon ő mire gondol?
it's where my demons hide

avatar
❖ admin
i believe that emotions
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése


♥♥♥
Sponsored content
it's where my demons hide

i believe that emotions
give us power


erdei vadászház
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Vendégfórum

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Bronx-
Ugrás: