be careful who you trust

the devil was once an angel

Share | 
Danka A. Chatenaie
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are trueDaniela Army Chatenaie
If I got rid of my demons, I’d lose my angels.
Malese Jowboszorkánymester22Újonc
the devil is in the details

❖ Becenév:
Danka
❖ Születési hely, idõ:
Bordeaux, 1995. 09. 01. - hivatalos iratain ez áll
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Ne ragozzuk
❖ Foglalkozás:
Elemző
❖ Ismertetõ jel:
Warlockjegye a szíve magasságában, mellkasán elhelyezkedő, általa csak anyajegynek, májfoltnak nevezett nagy folt, mely valójában kígyóbőrre hasonlít, hiszen az is. Ennek elrejtését gondosan megtanulta "anyjától" zsenge kora ellenére is. Még jó, hogy nem villás kígyónyelvet örökölt, ugye?
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
Kezdő, újonc boszorkánymester
❖ Család:
A fogantatásomról két történettel rendelkezem, de a valósat elutasítja az agyam. Nem vagyok hajlandó tudomásul venni, hogy egy démon által megerőszakolt, gyenge mondén fattya vagyok, marad hát az, mit attól a nőtől tanultam, akit anyámnak tekintek, s akinek a nevét is viselem. Catherine volt, én Chatenai, Danielának pedig apám után nevezett el, vagyis a férfi után, akit életében először és utoljára szeretett. Danielnek hívták, s anyám szerint egy angyal volt. Nyilvánvalóan képletesen, bár tény, hogy ismerve őt én sem kételkedtem ebben az állításban sosem.
Állítólag szerelemgyerek vagyok egy olyan kapcsolatból, mely már a kezdetekor halálra volt ítélve. A nő boszorkánymesterként nem kezdhetett volna egy mondénnel, pláne nem olyannal, akinek a vérében angyalvér csörgedez. Daniel mit sem tudott arról - a mese szerint - hogy nephilim lenne, de számára nem is volt fontos. Túl jó volt erre a világra, az anyám pedig túl romlott. De mégis összekötötték az életüket, s lettem én. Ha bárki kérdezi, ez az én történetem, s olyan makacsul hiszek benne, hogy azt semmi és soha ki nem verheti a fejemből. Szükségem van a tökéletes(en vállalhatatlan) családomra, a történeteikre. Másom aligha maradt azután, hogy többé már egyiküket sem láthatom.

5 pozitív tulajdonság
szexi, vidám, mosolygós, csábító, okos
5 negatív tulajdonság
hiszékeny, önző, hisztérikus, vakmerő, gyakran utálatos és sértő
5 dolog, amit szeretsz
szex, szenvedély, szórakozás, szabadság, szájkarate
5 dolog, amit nem szeretsz
képmutatás, elesettség, műbáj, "farokméregetés", elutasítás
Legnagyobb félelmed
ide
Legnagyobb vágyad
megtalálni a módját annak, hogy igazzá tegyem mindazt, amit a családomról hiszek (esélytelen, tudom)
Legnagyobb gyengeséged
a vágyam arra vonatkozón, hogy igaz legyen "anyám" és "apám" története
Legnagyobb titkod
gyűlölöm magam
Rejtett tehetséged
nincsenek rejtegetni való bűjeim és bájaim
Fõ fegyvered
-
Hobbi
bármivel, ami éppen aktuálisan szórakoztat, ez elég hosszú és szerteágazó lista
Kedvenc étel
-
Kedvenc ital
-
Kutya vagy Macska
macska
Allergia
-
Bal vagy jobbkezes
kétkezes
Fura/Idegesítõ szokás
az egész lényem sokak szerint
Szervezett vagy rumlis
rumlis
Dohány, alkohol, drog
ebben a sorrendben
you can see the war inside

A poharat úgy forgatom ujjaim között, mintha nem áttetsző folyadék lenne benne, hanem valami opálos, titkokat rejtő nedű. Kedvtelve nézem a löttyön keresztül hullámzóvá váló vonásait, miközben az asztal alatt szemtelenül átteszem az egyik lábamat az ő székére, éppen a combjai közé.
- Szóval azt mondod, hogy tetszenek neked a félvér csajok? - teszem fel a kérdést dorombolón.
- Leginkább az ázsiaiak, hogyha a fele vérükről van szó. A mulattokat annyira nem kedvelem, cseppet sem izgalmasak.
- Hát persze. Meg tudom érteni. - hümmögök, s cipőm orrával szemtelenül megpiszkálom legnemesebb kincseit. Élvezem, hogy húzhatom, még akkor is, hogyha túl egyszerű ez az egész játék. Már akkor tudtam, hogy az enyém lesz, amikor leültem vele szemben. Olyan még nem volt, hogy ne kaptam volna meg valakit, akit kinéztem magamnak. Ebben éppen olyan vagyok, mint az anyám.
- És mi olyan kedvedre való az ázsiaiakban? - forszírozom két korty vodka között. Őszinte érdeklődést tettetek, elnyomva az éledő unalmamat. Nem beszélgetni jöttem, de nem vagyok barbár. Tudom, hogy megy ez. Nem akarom, hogy nyíltan ribancnak bélyegezzenek.
- Manapság agyonsztárolják őket, a csapból is a Kpop és az Idolok folynak, így hát én sem tudtam elkerülni. S meg kellett állapítsam, hogy kezdem érteni a hisztéria okát. Van bennetek valami nagyon különleges. Mesélsz nekem a családodról?
Majdnem kicsúszik a számon, hogy majd ha fagy, de még épp idejében visszafogom magam és inkább kihörpintem poharamból az utolsó korty italt. Felkelve a helyemről mögé sétálok, vállain megtámaszkodva hajolok füléhez, hogy cimpájára leheljem a válaszom: - Egy történetmorzsa plusz, egy ruhadarab mínusz. Tudok is egy jó helyet. - kacsintok, s ezzel ujjai közé fonom sajátjaim, hogy a hotel bárjából a szobámba vezessem. Vízszintesen egyébként is könnyebb - nem, nem könnyebb inkább csak kellemesebb - hazugságokkal traktáljam őt. Az - vélt - igazsághoz egyáltalán semmi, de semmi köze sincs.
- Anyám Olaszországban született, diplomatagyerekként. Dzseki. Egyke volt, diplomata anyja egyedül nevelte, elkényeztette és mindent megadott neki, amit csak pénzen meg tudott venni. A legjobb iskolába járatta, taníttatta, ruházta, de nem szerette, legalábbis nem úgy, ahogy arra anyám vágyott volna. Jobb cipő. Anyám tizenhét volt, amikor az anyja úgy döntött, hogy leveszi róla a kezét, mert túl balhés volt neki és túlzottan hasonlított rá. Bal cipő. Attól kezdve anyám a maga lábán állt, táncosnő és örömlány volt kedvtelésből és ezen felül az internet lett a bizalmasa. Zoknik, együtt. Szemtelenül jó volt abban, amit csinált, élvezte azt, hogy hatalma van, s már akkoriban rájött, hogy a világon mindent megkaphat, amit csak megkíván. Farmer. Apám volt az első és egyetlen olyan, akit nem kapott meg azonnal és ez vitte rá arra, hogy örök hűséget esküdjön neki. Póló. Apám egyébként angol származású volt, de Amerikában találkozott az anyámmal. Cseppet sem tetszett neki a stílusa, az életvitele és egyáltalán semmi benne, de mégis hagyta magát behálózni a maga módján. Alsónadrág. Összeházasodtak és megszülettem én. Szép történet, nem igaz? A legszebb az egészben, hogy a házasságuk sok, vad szexbe torkolló veszekedésből állt épp a különbözőségeik miatt. Esetleg kipróbálhatnánk, hogy mennyiben hasonlítunk rájuk, nem gondolod?
dust and shadows

Luna Hellfire
❖ Kezdõ Warlock

avatar
Keresem :
❖ will i ever find love? ❖
Tartózkodási hely :
❖ new york ❖
Hobbi :
❖ i love chaos ❖
Karaktered arca :
❖ eiza gonzález ❖
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are truegratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ beautiful warlock ❖
Kedves Danka!

Bocsáss meg nekem, hogy csak most jutottam ide hozzád, de tegnap este már nem tudtalak sajnos elfogadni. Sad Remélem azért nem olyan nagy probléma, hogy egy éjszakát megvárakoztattalak.
Engedd meg nekem, hogy üdvözöljelek az oldalon, remélem jól fogod érezni magad a köreinkben. :cute:
Nagyon tetszett a történted a fogalmazásod egyenesen lebilincselő volt és teljesen beszippantott. Érdekes helyzetet festettél fel nekünk, de lehet hogy csak nekem volt érdekes. A vége kifejezetten mosolyra fakasztott és úgy gondolom, hogy így sikerült bemutatni, hogy a karaktered milyen is és, hogy a család mennyire egy olyan terület, amiről nem szívesen beszél, hiszen már a családdal való kapcsolatod elolvasása során rájöttem, hogy ez koránt sem olyan egyszerű eset, mint azt elsőre hinnék. Very Happy
Nagyon tetszik a pofi, akit választottál a karakteredhez, szerintem rendkívül összepasszolnak és még sok érdekes reagot olvashattok tőled a játéktéren.

Ezért nem is akarnálak tovább feltartani, hiszen már biztosan szívesen hódítanád meg magadnak a játékteret, úgyhogy nyomás foglalózni utána pedig már nincs más hátra tényleg, mint előre. Razz

Jó szórakozást kívánok. :cute: olajbogyo1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Régi karakterlapok-
Ugrás: