be careful who you trust

the devil was once an angel

Share | 
Hálószoba
If I cannot move heaven, I will raise hell
Lucifer
❖ Sátán

avatar
i believe that emotions
Keresem :
my little demons
Tartózkodási hely :
❍ hell ❍
Hobbi :
❍ i want to kill you ❍
Karaktered arca :
❍ chris wood ❍
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése

queen & lucifer

Fekete szövetkabátomat lesegítem magamról mivelhogy idebentre már semmi szükség sincs rá. Felhelyezem az ajtó melletti egyik fogasra, s akkor megigazítom magamon a hosszujjú, gombos fekete ingemet. Akkor azonban Kedvesem felé pillantok nagy, mégis édes tekintettel, és ha volt rajt valami mely vállait védte a hideg elől, akkor segítek róla lebontani és az én kabátom mellé akasztom.
- Azt ígértem, hogy külön tért fogok magunknak alkotni. De jobbnak láttam, ha először szembesülsz az én otthonommal, ahol vagyok. Amely a legelső hely lett ezen a Poklon. - Büszkélkedve mondtam, hisz volt mégis valami, ami engem nemesített. Emlékeztet arra, hogy mi történt akkor, amikor megrontottam az első két férget; két embert. Műalkotást hoztam létre melynek köszönhetően él ma is az ember, nem pedig az általuk nevezett Paradicsomban, ahol ki tudja, mi is lett volna. Tehát, az otthonom majdhogynem azzal az eseménnyel egyidős, talán még idősebb is. - Itt rajtunk kívül nem lehet senki más sem, ha csak én úgy akarom. - Tisztáztam először ezt, midőn megérintem két tenyerét és ujjainkat egymásba olvasztom, hogy érezhessem így is szeretetteljes közelségét. Itt nem zavarhat meg minket semmit sem. Az én otthonom jóval zártabb, a Királynőm udvara azonban jóval zsizsikesebb. De persze, én sohasem a zajhoz voltam szokva, az életet jelenthet csak. Márpedig a csend, nagyon is az elmúlást szimbolizálja. Valaminek, bárminek a pusztulását. Én és a Királynő hát egymásra találtunk, ahogy a Föld az Égre és minden ellentét, melyek kiegészítik egymást. Ezek vagyunk mi.
A szoba végében egy vörös színben pompázó ágy volt található, mely tökéletesen idomult a szoba közepén lévő vöröses szőnyeghez melyen volt néhány ülőhely és persze egy üvegasztal ahol néhány papír volt szétszórva, néhol összegyűrve. Íróeszközök pedig szanaszét. Azon kívül a szoba minden egyes része szervezett volt, a fal vörössége pedig meleg érzetet kölcsönzött. Rühellem a kirívóbb színeket.
Megállok előtte némán, s íriszeim kéklő csillanása egyúttal mosolyt is sző arcomra. Nem túl nagyot, mégis bőségesen árulkodik arról, hogy mennyire megakadt a tekintetem az előttem lévő, páratlanul gyönyörű hölgyön. Szurkos szívem egyetlen tisztasága ő, s lényem egyetlen vigasza mely épp olyan, mint az örök és békés megnyugvás.
Finoman közeledem hozzá, midőn újra megérintem karjait, ámde tenyereim gyengédsége mostanra arcát cirógatják, orrom hegyét az övéhez érintem és halkan, békésen veszek el rózsaillatában, hajának lángjaiban. - Királynőm. - Suttogom telt, puha ajkaira. - Remélem nem érzed magad rosszul, hogy a saját világomba hoztalak. Tisztában vagyok azzal, hogy nagyon is eltér a te megszokott otthonodtól. Ha bármikor akarod, és kéred, visszaviszlek. - S bár amikor elhoztam őt ide, már akkor is elmondtam neki ugyanezt, hisz ő túlságosan is nemes ahhoz, hogy itt legyen a démonokkal telt porfészekben. (...) Megfogom egyik kezét, s mikor leültem az ágy szélére, ha hagyta, akkor óvatosan ölemre ültettem őt és karjaimat átfonva maga mögött; csak íriszeit figyeltem ártatlanul.
- Valami szokatlant érzek rajtad. - Simogatom finoman a hátát. - Jól érzed magad mostanában?
♥️
Silent Brothers
❖ admin

avatar
i believe that emotions
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése

***
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Pihenőszoba
» Fürdőszoba
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Fürdőszoba
» Fürdőszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Más dimenziók :: Pokol :: Központ :: Lucifer kastélya-
Ugrás: