be careful who you trust

the devil was once an angel
az oldal videója
képkockáink
dust and shadows
légy üdvözölve
kedves látogató
2017. 07. 07.
Légy üdvözölve ●● a dust and shadows szerepjátékos fórumon. Oldalunk Cassandra Clare: A végzet ereklyéi könyvsorozatot és a belőle készült Shadowhunters TV sorozatot veszi alapul, amelyre felépítettük a saját kis birodalmunkat. Természetfeletti világunkban átlag emberektől kezdődően a vámpírokon és a tündéreken keresztül megtalálhatóak a démonok is. Az oldalhoz való csatlakozáshoz nem szükséges a könyvek, avagy az ezen alapuló film, illetve sorozat ismerete, hiszen a leírásaink igyekeznek lefesteni a világ megismeréséhez szükséges tudást. Szívesen fogadunk minden kedves játékost, aki éppen canon, esetleg saját karakterrel érkezik, vagy netalántán keresett karakter bőrébe bújva csatlakozna kis közösségünkhöz! Amennyiben bárminemű kérdésed lenne az oldal világával, működésével kapcsolatban, bátran fordulj a vezetőséghez, mert azért vagyunk, hogy segíthessük, megkönnyíthessük és lehetővé tehessük számodra a szórakozást! Reméljük, hogy csatlakozol hozzánk és jól fogod érezni magad a kis családias közösségünkben! Jó játékot! ♥ ● ● by the staff. ♥
dust and shadows
Belépés
lépj be bátran
Karakterem neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
postagalamb
pötyögj bátran
dust and shadows
itt lapulunk
árnyékok között
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Aurora Blomquist, Elaine Blackwater, Elowen Dragomir, Jace Herondale, Rougheat

A legtöbb felhasználó (51 fő) Szomb. Okt. 07 2017, 22:39-kor volt itt.
dust and shadows
utolsó irományaink
üzeneteink

Hálószoba

Lucifer
Yesterday at 22:55


erdei vadászház

Belial
Yesterday at 18:17


Liliom lugas

Silent Brothers
Yesterday at 17:38


Belial lakása

Belial
Yesterday at 17:36

Harctér

Silent Brothers
Yesterday at 17:32

Tony lakása

Anthony Crow
Yesterday at 14:33

dust and shadows
oldal statisztika
ennyien vagyunk
Faj
Demons 5 9
Faeries 3 3
Mundanes 3 1
Shadowhunters 7 6
Vampires 4 2
Warlocks 7 4
Werewolves 3 0
Összesen 32 25
dust and shadows
nyár legjobbjai
legjobbak, legjobbjai
2017. nyár
sebastian
férfi karakter
seelie queen
nõi karakter
magnus bane
canon
donn maccoy
keresett
luna hellfire
saját
alec & asmo
játék
anthea tanti
elõtörténet
magnus & alec
karakterpáros
clary & jace
karakterpáros
dust and shadows

Share | 
Bronx-i kórház
it's where my demons hide

avatar
❖ Bukott angyal
i believe that emotions
Tartózkodási hely :
Dimenziók között
Hobbi :
Káosz és anarchia
Karaktered arca :
Nikolaj Coster-Waldau
give us power
Felhasználó profiljának megtekintésetwo of the four horsemen
When disaster comes, he's there. He brings a storm in his wake and he has one constant companion: Death.
A takarítók egyenruhájában, padlótisztító gépet tologatva nézek bele a nő szemébe, aki most távozik a nőgyógyászati osztály egyik vizsgálójából. Elhalad mellettem s rám néz, ám önnön gondolatai fontosabbak annál, hogy lásson is, igazán és engem. Az uniformis megbízhatósága végképp eltereli az elmét: van hová beskatulyáznia, és ennyi pont elég ahhoz, hogy ne foglalkozzon velem ezen zaklatott állapotában. Kételyei uszályként követik őt, s csapnak át felettem, rajtam tajtékos árhullám módjára. Sötét folt.
A csoportosulás mögött állok, amely csoportosulásoknak már a kezdetektől kezdve természete összeverődni egy-egy nagyobb baleset, vagy kisebb katasztrófa helyszínén. Nem az embertől, de ettől az emberi vonástól mélységesen undorodom, míg a Jóra való Restség éppen belőlük táplálkozik: aurájuk alapja szürke színű, s a mérhetetlen lustaságon szivárvány a kíváncsiság... Mögöttük állok, sem túl közel, sem túl távol, így nem tudnak sem a bámészkodók közé sorolni, de kéretlen segítőkhöz sem tartozom, de tiszta célpont lehetnék bármelyik angyalnak, aki a kardpengém testvérével próbálna megszabadítani a létezésemtől. Egy sincs itt.
A pillantása megint átsiklik rajtam, mielőtt a lélegeztetőmaszkkal eltakarnák az arcát, ő pedig eszméletét vesztené. Sötét folt.
A műtőben eresztem el a tudatát, noha robotpilótát nem befolyásolja, tudatalattiját pedig nem zaklatja fel, hogy a legapróbb makulát is felkutató nagyobb erő blokkolja az ént. Sebészei katatón rezignáltság uralkodik, mely úgy fest teljesen normális ilyen körökben, környezetben: és ezek az őrültek vágnak fel embereket nap nap után. Sötét folt.
Sötét folt. Sötét folt. Sötét folt. Az bukottangyali jelenlét egyik legjelentősebb ismérve.
Külön kórtermében az életben-tartó gépek működésének zaja zavaróan hangosnak tűnt, de három nap után már meg sem hallom, az ő álmai pedig nem erről szólnak. Hetvenkét órája nem léptem át a szobája küszöbét. Az ablakhoz állított kényelmesnek is mondható fotelben ülök, a dimenziók egy azon síkjáról, mely az angyalok szemének nem láthatatlan egyedül, pedig a hírek gyorsan terjednek, hiába régi a történet.
Meggyógyíthatnám. Megölhetném. Még egy nem számít, igaz? Hiszen sokkal többen lennének, ha én nem lennék, ők meg nem ölnék folyton egymást: szalonnázóbicskával vagy atommal, kinek mihez van gusztusa. Már régen nem Isten büntetését látom visszaköszönni a temetői fejfákban: a túlnépesedés pont olyan kártékony lenne, mint a mostani forgatókönyv. Az alternatív jövőképet sokan, sokféleképpen vázolták már fel, a kedvenceim a természetes kiválasztódást szorgalmazóak, de még ők is naivan elhiszik, hogy majd ez jelenti a megoldást... Világégés kell? Coming soon. A befejezés mindenképpen ugyanaz lesz, bármelyik utat is választják végül: az Apokalipszis csupán az ember vége.
Megölhetném. Meggyógyíthatnám. Ha nem lenne bizodalmam a Teremtő terveiben, biztosan megtenném csak azért, hogy előcsaljam, ha már sem a baleset, de a folyamatos közelségem sem bírja rá az őrangyalt, hogy megjelenjen előttem. Tudom, hogy nem bujkál, egészen nonszensz elképzelés ez egy angyalról: a mi fajtánk gőgös büszkesége úgy tartják minden bűnök atyja, akkor sem rejtőzködne előlem, ha biztosan tudná, hogy belepusztul majd a találkozásba.
- Sammael. - Bízom nevét suttogva a Szélre, vigye el hangom a Kaszásnak, hiszen ha a próféciával nem is jutok előrébb, a pokolban harapni lehet a puskaporos levegőt, mely állapottal foglalkozni mondhatni kötelességünk.
Azazel szabad. Ideje oldalt választani, s elszabadítani a poklot... úgy igazán.
❖ Megjegyzés: - ❖ Zene: - ❖ Szószám: nem sok
it's where my demons hide

avatar
❖ admin
i believe that emotions
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése


***
Bronx-i kórház
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Bronx-
Ugrás: